![]()
نام حقیقی: مونا
تشکر شده 5,692 بار در 1,759 نوشته
بازیکن مورد علاقه: میثاق_لمپارد_مسی_بکهام
مربی مورد علاقه: دایی_مورینیهو_جلالی
![]() |
![]() نقل قول:
سلام خوب هستید؟ متن رو خودم نوشتم.همش رو.خیلی ادبی بود؟حق میدم بهتون چون منم تا چندوقت پیش به این حرفها می خندیدم اما واقعاسرم اومد. موهامم اغراق نمی کنم واقعا اینطورشده.عموجان من 22سالم شده اما واقعا حق میدم وضعم ناامید کنندست.امیدوارم زودتر این خرداد برسه و درسم تموم بشه واقعا این اواخر داره بدجور اذیت می کنه.ارتش همیشه جایی بوده که من توی اولین صفحه ی پیج مرورگرم گذاشتمش.همیشه درقلب من هستید ارتش سرخی ها ![]()
تعداد 3 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: هرچی چه اهمیتی داره
تشکر شده 9,029 بار در 2,114 نوشته
بازیکن مورد علاقه: بوفون
مربی مورد علاقه: دایی
حالت من:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() این روزا حالم خیلی خوبه.
بعد اون همه ناراحتی حالا خوشحالم. همش میخندم. دیگه چیزه بدی نیست که ناراحتم کنه. همه بدام خوب شدن باهام. انگار اون روزه خوب اومده. پس روزه خوبیم هست. فقط باید کلی روز بد رو بگذرونی تا روزگار امتحانت کنه بعد که امتحانتو پس دادی بگه حالا بفرما این تو و این روزگار خوب. نه اینکه همه چی کامل خوب باشه نه. اما اون بداشم دیگه خوبه. خدارو شکر که زنده موندم دیدم این روزگاره خوبو. ![]()
![]()
تشکر شده 19,523 بار در 8,046 نوشته
حالت من:
![]() بابام اینا به این نتیجه رسیدن که ماشین به درد من نمیخوره و ورداشتنش بردن که بفروشن!
بهتره اینطوری آدم پیاده میره خرجشم کمتر میشه راستی بازی Bad Piggies خیلی جالبه حتما امتحان کنید یزد هوا کم کم داره رنگ و بوی زمستونی میگیره...، هر روزش هم داره بهم خوش میگذره و در کل همه چی خوبه .... یه زمانی .... کی فکرشو میکرد پراید بشه 14 تومن؟ هــــعی خدا خودت به دادمون برس! یارو پرایدیه با سپر زده بود توی کمر یه زانتیا، جلوی پراید به ف!ک رفته بود اما زانتیا حتی یه خط هم نیفتاده بود، اصن خیلی جالب بود... ویرایش توسط P!NK : 10-20-2012 در ساعت 08:26 PM |
![]() |
تعداد 11 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]() ![]()
نام حقیقی: abbas
تشکر شده 11,778 بار در 2,478 نوشته
بازیکن مورد علاقه: Cris_Ronaldo
مربی مورد علاقه: Jose Morinio
![]() |
![]() کپی کردم از جایی ولی جالب بود گفتم بذارم اینجا
![]() يه خواهر برادر دوقلو تو فاميلمون داريم اسمشون شاهين و شهين هستش بندگان خدا براي ادامه تحصيل رفتن ايتاليا توی فرودگاه يارو ديده اسم جفتشون Shahin هستش و اسم پدر و تاريخ تولد و همه چيزشون يکيه، هر دو رو برگردوندن!
![]()
نام حقیقی: حمید
تشکر شده 6,915 بار در 2,649 نوشته
بازیکن مورد علاقه: علی پروین مالدینی استیون جرارد
مربی مورد علاقه: علی دایی علی پروین
حالت من:
![]() ![]() |
![]() سلام بر همگی بچه های ارتش
من میخاستم قهرمان کشتی بشم تو المپیک و اون خانوم بیاد مدال بهم بده و روبوسی با کنه ولی ترسیدم از بد شانسی علی ابادی بیاد بهم مدال بده پس بیخیال ورزش شدم ![]()
![]()
نام حقیقی: سعید
تشکر شده 10,388 بار در 3,604 نوشته
بازیکن مورد علاقه: هر کی پرسپولیسی باشه
مربی مورد علاقه: علی دایی
حالت من:
![]() درود بر دوستان
![]() نميدونيد ديشب چه خبر بود...قيامتي شباهت ميداد ![]() اولين بارون پاييزي بوشهر همراه شد با طوفان شديد در حد قطع كردن درختان خيابون،كشته شدن يك نفر با رعد و برق و قطع شدن برق خونه ها ![]() خدايي طوفاني بود تا به عمرم نديده بودم اصا قيامتي بود،حالا بگيم قيامت نه شبيهش بود واي به حال آخر زمان ديگه ![]() ![]() نميدونم چرا هنوز به جايي نرسيديم كه با يه طوفان كل شهر به هم نريزه؛درسته خيلي عجيب و نادر بود طوفان و باد ديشب ولي نه ديگه در اين حد خرابي ![]() خدا كنه تلفيزيونمون درست شه تا عصر بازي رو بتونم ببينم آخه باد برد چيزمون رو ![]()
تعداد 11 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: مونا
تشکر شده 5,692 بار در 1,759 نوشته
بازیکن مورد علاقه: میثاق_لمپارد_مسی_بکهام
مربی مورد علاقه: دایی_مورینیهو_جلالی
![]() |
![]() ساعت 4بعدازظهره! تو سایت دانشگاهم.از آننتراکم زدم اومدم.تا 6کلاس دارم.بازم باید فوتبالو با رادیو گوش بدم. چه روزایی شده واقعا. دیدین آدم یهو از خودش غافل میشه بعد یهو به خودش میاد چه حسی داره؟ دلم برا خودم میسوزه.تادلتون بخواد دنبال کله گنده ها افتادم تا ازشون مصاحبه بگیرم. شمام اگر کسی رو میشناسین که تو تئاتر کمکم کنه ممنون میشم بهم بگین. فردام با اشکان خطیبی قرار مصاحبه گذاشتیم البته اگرآقا نپیچونه. شادباشید مخصوصا به جای من ![]()
![]() |
برچسب ها |
كافي شاپ |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
تماس با ما - صقحه اصلی - Impressum |