تعداد 3 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: سروشی
تشکر شده 12,139 بار در 2,396 نوشته
حالت من:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
اره داش من شیرازم الان.همش تو ستارههههههههههه بودی ؟ منحرف نشدی؟ یه توک پا میومدی سر عفیف اباد خونه من اونجاست.قدم رو چشامون میذاشتی.من اصلا نمی دونستم اومدی ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. بیشتر اوقات احساس میکنم ....حق با منه ... اما دیگه حوصله اثباتش رو ندارم To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
![]() |
تعداد 2 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: سعید
تشکر شده 10,388 بار در 3,604 نوشته
بازیکن مورد علاقه: هر کی پرسپولیسی باشه
مربی مورد علاقه: علی دایی
حالت من:
![]() نقل قول:
خونه همين فاميلمون پشت عفيف اباد بود خيابون ستارخان...نمازي ![]() منحرفمون كردن باباااااااا ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
تعداد 2 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: محسن
تشکر شده 8,634 بار در 2,123 نوشته
بازیکن مورد علاقه: Ali Karimi
مربی مورد علاقه: Mostafa Denizli & Pep Guardiola
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() این عکسُ به کمک دوستم اچ دیش(HD) کردیم هر کی خواست سیوش کنه به نظرم خیلی خوشگل شده ![]() ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. ویرایش توسط 6 تایی ها : 03-17-2013 در ساعت 01:01 PM |
![]() |
تعداد 16 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: عرفان
تشکر شده 4,386 بار در 1,407 نوشته
بازیکن مورد علاقه: محسن خلیلی
مربی مورد علاقه: امپراطور
![]() آقا من موندم میاین این جا چیکار میکنین هیچکی هم هیچ پستی نیده؟!
![]()
نام حقیقی: مونا
تشکر شده 5,692 بار در 1,759 نوشته
بازیکن مورد علاقه: میثاق_لمپارد_مسی_بکهام
مربی مورد علاقه: دایی_مورینیهو_جلالی
![]() |
![]() نقل قول:
از لطفت هم ممنونم.دریا خیلی صفت های دیگه ای هم داره که دل من از داشتن اونا عاجزه. ![]()
تعداد 12 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
تشکر شده 3,011 بار در 747 نوشته
بازیکن مورد علاقه: (پويول!).دلپیرو
حالت من:
![]() ![]() |
![]() آقای مجری: واسه چی در ُ باز گذاشتی؟
فامیل دور: واسه بهار. از در بسته دزد رد میشه ولی از در باز رد نمیشه. وقتی یه در ُ باز بذاری که دزد نمیاد توش. فکر میکنه یکی هست که در ُباز گذاشتی دیگه. ولی وقتی در بسته باشه، فکر میکنه کسی نیست ُ یه عالمه چیز خوب اون تو هست ُ میره سراغشون دیگه. در باز ُ کسی نمیزنه. ولی در بسته رو همه میزنند. خود شما به خاطر اینکه بدونی توی این پسته دربسته چیه، میشکنیدش. شکسته میشه اون در. دل آدم هم مثل همین پسته میمونه. یه سری از دلها درشون بازه. میفهمی تو دلش چیه. ولی یه سری از دلها هست که درش بسته اس. اینقدر بسته نگهش میدارند که بالاخره یه روز مجبور میشند بشکنند و همهچی خراب میشه. آقای مجری: در ِدلِ آدم چهجوری باز میشه؟ فامیل دور: درِ دلِ آدم با دردِ دله که باز میشه...! ![]()
![]()
نام حقیقی: somaye
تشکر شده 10,453 بار در 2,675 نوشته
حالت من:
![]() نقل قول:
من گذاشتم زمینه دسکتاپم ![]() ![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. perspolis To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. |
|
![]() |
تعداد 4 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]()
نام حقیقی: محسن
تشکر شده 8,634 بار در 2,123 نوشته
بازیکن مورد علاقه: Ali Karimi
مربی مورد علاقه: Mostafa Denizli & Pep Guardiola
![]()
نام حقیقی: سحـــر
تشکر شده 617 بار در 152 نوشته
بازیکن مورد علاقه: علی کریمی/گوچی/ویا
مربی مورد علاقه: پــــپ گواردیـولا:x
حالت من:
![]() دلم برای رفقا تنگ شده بود گفتم نزدیک عیدی بیام تبریک عید بگم ..
![]() بابک داداش عیدت مبارک پیشاپیش .. من اینجا میام سر ب پروفایلت میزنم ولی همونطور ک گفتم اوندفه بهت نمیتونم پی ام بدم خنگ:d منیره دلم یه ذرست واست دختر جان ![]() مونا نمیدونم منو یادت هست یا نه ولی بهرحال دلم تنگ شده بود واست ![]() متاسفانه نمیتونم پی ام بدم بهتون ..
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. ویرایش توسط SahaR.7 : 03-18-2013 در ساعت 12:38 PM |
![]() |
تعداد 8 نفر از این پست تشکر کرده اند : |
![]() |
برچسب ها |
كافي شاپ |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
تماس با ما - صقحه اصلی - Impressum |