ارتش سرخ دات کام

اخبار

ابراهیمی: کالدرون با شجاعت مربیگری ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

ابراهیمی: کالدرون با شجاعت مربیگری پرسپولیس را پذیرفت

ارتش سرخ دات کام :
ابراهیمی: کالدرون با شجاعت مربیگری پرسپولیس را پذیرفت
پیشکسوت پرسپولیس گفت: خیلی دل شیر می خواست که بعد از برانکو یک مربی بتواند در پرسپولیس موفق شود اما کالدرون با شجاعت مربیگری پرسپولیس را پذیرفت

ناصر ابراهيمی، مربی اسبق پرسپوليس که سال ها کنار علی پروين مربيگری کرد و يكی از مو سفيد کرده هايی فوتبال کشورمان محسوب می شود، در خصوص پرسپوليس و شرايطش برای ليگ نوزدهم گفت و گويی انجام داد.

* در رابطه با وضعيت پرسپولس برای ليگ نوزدهم چه نظری داريد؟

ابتدا باید بگویم مدیریت فوتبال ما بسیار ضعیف است. پرسپولیس هم طبعاً برگرفته از این موضوع، مدیریت ضعیفی دارد. کنار این مسائل ما باید این مساله را در نظر بگیریم که قطعاً عدالت در پرسپولیس به لحاظ مسائل مالی و سایر موارد به خوبی رعایت نشده است.

*منظورتان را شفاف بيان می کنيد؟

من خواندم که شجاع خلیل زاده گفته دهمین بازیکن به لحاظ مالی است. این مساله حتماً موجب ناراحتی بازیکن باغیرت پرسپولیس شده است. این موارد باید به نوعی در پرسپولیس به شکل عادلانه رعایت شود تا بازیکنان مانند فصول قبل خصوصاً زمان محرومیت با تمام توان بجنگند و تلاش کنند. امیدوارم درون پرسپولیس اختلافی نباشد هر چند من گاهی می شنوم مشکلاتی درون تیم به وجود آمده است. در سال های قبل ما شاهد بودیم برانکو با تمام مشکلاتی که وجود داشت، حاشیه ها را از پیرامون پرسپولیس جمع کرد و به تیم سر و سامان داد و پله به پله پرسپولیس را بالا آورد به همین دلیل هم در سال اول پرسپولیس را از پایین جدول، بالا آورد و این تیم را سال بعد دوم کرد و در سال های بعدش به سه عنوان قهرمانی رساند.

* کالدرون موفق می شود؟

خیلی دل شیر می خواست که بعد از برانکو یک مربی بتواند در پرسپولیس موفق شود اما کالدرون با شجاعت مربیگری پرسپولیس را پذیرفت و حالا که آمده، قطعاً تمام تلاشش را برای موفقیت در پرسپولیس انجام خواهد داد.

*استيلی گفته تماشاگران بايد حداقل يك سال از کالدرون حمايت کنند. شما چه نظری در اين رابطه داريد؟
من فکر می کنم تماشاگران بعد از موفقیت های متوالی فقط پنج هفته به سرمربی تیم شان در لیگ مهلت می دهند و بعد از آن خدای ناکرده اگر تیم خوب نتیجه نگیرد شروع به انتقاد خواهند کرد.

* در رابطه با سيستم 3-3-4 کالدرون چه نظری داريد؟

این روش سیستمی کاملا تهاجمی است و من هم شخصاً معتقدم بازیکن باید به سیستم بخورد و سیستم نباید به بازیکن بخورد. پرسپولیس هم ابزار لازم را دارد و می تواند سیستم های مد نظر گابریل کالدرون را پیاده کند. پرسپولیس در پست مهاجم کمبود بازیکن دارد و من امیدوارم کالدرون در این منطقه بازیکن خوبی را جذب کند تا پرسپولیس تکمیل شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/119020
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال