ارتش سرخ دات کام

اخبار

احتمال لغو دربی پایتخت زیاد است ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 8 اظهار نظر

-

4 سال پیش

احتمال لغو دربی پایتخت زیاد است

ارتش سرخ دات کام :
احتمال لغو دربی پایتخت زیاد است
این احتمال وجود دارد که به دلیل تداوم آلودگی هوای تهران در هفته جاری برگزاری دربی پایتخت میان استقلال و پرسپولیس در روز سه‌شنبه لغو شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، قرار است لیگ برتر فوتبال ایران با پایان جام جهانی 2022 قطر از روز دوشنبه (28 آذر) در قالب هفته دوازدهم از سرگرفته شود. در مهمترین بازی هفته اما تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در روز سه‌شنبه دربی تهران را برگزار خواهند کرد. «مهدی تاج» رئیس فدراسیون فوتبال نیز اعلام کرده که این بازی قرار است با حضور تماشاگران برگزار شود.

این درحالی است که در هفته گذشته هوای شهر تهران در وضعیت ناسالم قرار داشته و گفته می‌شود که این وضعیت در هفته جاری نیز ادامه خواهد داشت و ممکن است منجر به لغو برگزاری برخی از دیدار‌های هفته دوازدهم لیگ برتر در کلانشهر‌ها شود.

در همین رابطه «فریبا گودرزی» کارشناس ارشد سازمان هواشناسی درباره وضعیت هوای تهران به خبرنگار تسنیم گفت: در حال حاضر شاخص آلودگی هوا عدد بالای 150 را نشان می‌دهد. البته این عدد به نسبت دیروز مقداری کم شده است و فردا هم احتمالاً کاهشی خواهد بود، ولی انتظار می‌رود شاخص آلودگی هوای تهران از روز دوشنبه دوباره بالا برود.

وی درباره وضعیت هوای تهران در روز سه‌شنبه اشاره کرد: از روز دوشنبه تا سه‌شنبه هفته جاری به دلیل اینکه انباشت آلاینده‌ها ادامه خواهد داشت، پیش‌بینی می‌شود آلودگی هوا افزایش پیدا کند و در این روز‌ها برای همه گروه‌ها سنی مضر باشد. با وجود اینکه احتمال دارد امروز و فردا مقداری شاخص کاهش پیدا کند، ولی به دلیل پایداری وضع هوا و البته انباشت در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه وضعیت هشدار ادامه خواهد داشت.

این کارشناس هواشناسی درباره اینکه آیا با این وضعیت می‌توان پیش‌بینی کرد که دیدار دربی در روز سه‌شنبه برگزار نشود، اضافه کرد: مطمئناً تا روز سه‌شنبه انباشت ادامه خواهد داشت، ولی تصمیم نهایی را کمیته اضطرار آلودگی هوا خواهد گرفت. با شاخص بالای 150 فعالیت‌های فیزیکی در هوای باز به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، مخصوصاً اینکه سه‌شنبه روز پیک آلودگی هواست و شاخص حتی به 170 خواهد رسید.

گودرزی درباره اینکه گفته شده حتی با این وضعیت قرار است دربی با حضور تماشاگران برگزار شود، یادآور شد: در روز سه‌شنبه به غیر از فعالیت بدنی، حتی تماشاگران هم نباید در معرض هوای آلوده قرار بگیرند. ما مدام اعلام می‌کنیم که افراد از خانه بیرون نیایند و از خودرو شخصی هم استفاده نکنند، آن وقت هزاران نفر با خودرو‌هایشان به ورزشگاه بروند؟! هم خودشان در معرض آلودگی هوا قرار می‌گیرند و هم اینکه خودرو‌های زیادی در شهر تردد خواهند کرد.

با توجه به پیش‌بینی وضعیت هوا و تداوم آلودگی هوا به نظر می‌رسد برخی از مسابقات هفته دوازدهم و مخصوصاً دربی 99 پایتخت و دیدار پیکان ـ تراکتور که در تهران برگزار می‌شود، لغو و به زمان دیگری موکول شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/152431
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
hasan

-2

0

4 سال پیش

واقعا شماها تو ایران زندگی میکنید مملکت رو هواس بعد به فکر فوتبالدهستید


Amirhossein

0

1

4 سال پیش

وای نه🥺🌹


ملیکا حسنی

-3

0

4 سال پیش

خانم فاطی شایدم آقا اگه لطف کنی کمتر حرف بزنی عالی میشه خوب من خودم پرسپولیسی 12آتیشم اما از این بی معنی بازیا در نمیارم به عشقم برسم تازه اگه بازی دیرتر باشه بهتره حالا برو تو گوگل سرچ کن چرا بهتره تو که عشقته!....🙂🤝


ابراهیم

0

5

4 سال پیش

چه بهتر، شاید شیخ برسه


علیرضاهمتی نژاد

-2

3

4 سال پیش

بهترین زمان چهارشنبه ساعت 16 باحضور تماشاگران آقا وخانم


فاطی :)

0

3

4 سال پیش

میدونید من دو ماه با ذوق گذروندم برای دربی حالا دو روز مونده بود من به عشقم برسم خرابش کردین🥺💔


احمد نوری اسرمی

0

2

4 سال پیش

قبل جام جهانی بخاطر اون دلال موزامبیکی لیگ رو تعطیل کردن الان هم گیر الودگی هوا افتادن . خاک تو سرشون که همیشه توسری خور دلالهایی مثل کیروش بودن . اون چشم ابی کیفش رو کرده پولش رو گرفته رفته کشورش داره حال میکنه ولی الان ما باید فشردگی بازیها و مسخره بازی بعضی مربیها رو تحمل کنیم


امیر مهدی عابدینی

0

4

4 سال پیش

خدا کنه لغو نشه یه دربی ببینیم

بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر تعویق
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران 0 - 1 پرسپولیس 16:30
مس شهربابک 1 - 3 پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر تعویق
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال