ارتش سرخ دات کام

اخبار

اصرار عجیب برای یک واگذاری بی حاصل ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

اصرار عجیب برای یک واگذاری بی حاصل

ارتش سرخ دات کام :
اصرار عجیب برای یک واگذاری بی حاصل
فوتبالی که از حق پخش تلویزیونی محروم است چگونه می تواند بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در استقلال و پرسپولیس ترغیب کند و از آنها بخواهد علاوه بر تسویه بدهی های سنگین به جا مانده از گذشته، هزینه های جاری هر دو باشگاه را تقبل کند؟

وزیر اقتصاد و امور دارایی در حاشیه نشست امروز خود با اعضای کمیسیون اقتصادی گفت: اگر هیئت واگذاری دو نکته اعلامی سازمان بورس را برطرف کرد، این دو باشگاه آماده واگذاری است و تلاش داریم در این دولت انجام شود.

مسولان بلند پایه دولت و البته پیش از همه آنها وزیر ورزش، جملگی با تاکید می گویند هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باید واگذار شوند و جالب اینکه وزیر اقتصاد هم می گوید این اتفاق باید پیش از پایان دولت دوازدهم رخ بدهد!

گویی مسولان دولتی هنوز نمی دانند باشگاهداری بخش خصوصی ما به شدت بیمار است و همان سرمایه دارانی که با نظر افراد نزدیک به بدنه دولت وارد چرخه تیمداری می شوند، از اداره یک باشگاه متوسط هم عاجزند.

 واقعا چگونه می خواهیم این دو باشگاه را به بخش خصوصی واگذار کنیم؛ آن هم در شرایطی که می دانیم بخش خصوصی ابتدا به بازگشت سرمایه و سودآوری می اندشید و دلیلی ندارد که عاشق چشم و ابروی فوتبال ما یا باشگاه های پرطرفدار باشد.

وقتی وارد مقوله درآمدزایی می شویم؛ آن وقت به سادگی می شود تشخص داد مخزن درآمد فوتبال ایران در همان ابتدای شیر فلکه بسته است؛ فوتبالی که از ساده ترین حق ابتدایی اش - حق پخش تلویزیونی - محروم است چگونه می تواند بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در استقلال و پرسپولیس ترغیب کند و از آنها بخواهد علاوه بر تسویه بدهی های سنگین به جا مانده از گذشته، هزینه های جاری هر دو باشگاه را تقبل کند؟

 ما می گوییم بله هست؛ وجود خارجی هم دارد اما سرمایه گذارانی که بی حساب و کتاب و برای کسب شهرت و اعتبار هر چه بیشتر چنین مسولیت سنگینی را قبول می کنند؛ یا در کار خود موفق نیستند یا کار را در نهایت زمین می گذارند، یا مانند تمام این سال هایی که دیده ایم سر از دادگاه و زندان در می آورند.

نمی دانیم وقتی بستر خصوصی سازی در فوتبال ایران فراهم نشده، ماجرای پخش تلویزیونی و سهم باشگاه ها به نقطه ای معلوم و محاسبه شده نرسیده و سایر مباحث درآمدزایی در فوتبال مراحل قانونی اش را طی نکرده؛ واگذاری بی معنای استقلال و پرسپولیس چه ضرورتی دارد که دولت های مختلف هر بار وعده اجرایی شدن آن را می دهند و هیچ وقت هم به مقصود خود نمی رسند؟

فرهاد دژپسند، وزیر اقتصاد و امور دارایی در حاشیه نشست امروز خود با اعضای کمیسیون اقتصادی گفت: اگر هیئت واگذاری دو نکته اعلامی سازمان بورس را برطرف کرد، این دو باشگاه آماده واگذاری است و تلاش داریم در این دولت انجام شود.

دژپسند در ادامه و در پاسخ به سوالی درباره بررسی موضوع واگذاری پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی در کمیسیون اصل نودم مجلس نیز، توضیح داد: واگذاری این دو باشگاه ملازماتی دارد و باید برای ارائه در بازار بورس استانداردهای مورد نظر بورس را به دست بیاورد و یک فرایند طولانی برای تطبیق شرایط آن با نیازمندی های بازار سرمایه وجود دارد و اکنون این موضوع مراحل پایانی خود را طی می کند. از سوی دیگر باید درباره واگذاری باشگاه های بزرگ ورزشی مانند استقلال و پرسپولیس تمام جوانب سنجیده شود و این موضوع مراحل آخر خود را طی می کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/141648
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال