ارتش سرخ دات کام

اخبار

امیری: پوست‌اندازی برعهده سرمربی اس ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 1 اظهار نظر

-

2 سال پیش

امیری: پوست‌اندازی برعهده سرمربی است

ارتش سرخ دات کام :
امیری: پوست‌اندازی برعهده سرمربی است
وحید امیری می‌گوید اتحاد بازیکنان پرسپولیس باعث شکست تراکتور شد.

وحید امیری در حاشیه جشن قهرمانی تیم نوجوانان پرسپولیس در این مورد گفت: تیم نوجوانان پرسپولیس 5 هفته زودتر جشن قهرمانی را مسجل کرد، اما امروز گفتیم بیاییم و در جشن قهرمانی شرکت کنیم و در این خوشحالی سهیم باشیم.

او با اشاره به مصدومیتش اظهار داشت: مصدومیت من هم خدا را شکر می‌شود گفت که تمام شده و به صلاح‌دید کادرپزشکی و کادرفنی بازی می‌کنم. آماده بازی هستم اما قرار شده که رفته رفته به ترکیب اضافه شوم.

امیری در خصوص شروع دوباره لیگ برتر عنوان کرد: بعد از یک وقفه طولانی مسابقات را از سر گرفتیم. بازی هفته گذشته برخلاف جریان بازی با شکست ما همراه بود و حداقل می‌توانست بازی مساوی شود. در بازی تراکتور اما نشان دادیم هر موقع که متحد باشیم، اتفاقات خوبی را رقم خواهیم زد. شما فوتبال و کیفیت ما را دیدید.

کاپیتان پرسپولیس در مورد جدایی یحیی توضیح داد: آقای گل‌محمدی بعد از زحماتی که برای پرسپولیس کشید تصمیم به جدایی گرفت. همه ما خودمان را مدیون او می‌دانیم و بعد از جدایی هم خلأ بزرگی را حس کردیم. اما بازیکنان با این قضیه به نظر من کنار آمدند و خودشان را از لحاظ روحی ریکاوری کردند و امیدوارم این روند بازی با تراکتور ادامه پیدا کند.

او با اشاره به اتفاقات پیش آمده در جام ملت‌ها گفت: بعد از جام ملت‌ها صحبت‌های زیادی شده و همه اتفاقات را آنالیز کردند، اما نکته مثبت اتحاد و تلاش بازیکنان تیم ملی بود. ما به آینده امیدواریم و باید سعی کنیم خودمان را روز به روز به کشورهای پیشرفته‌تر اضافه کنیم. ما باید امکاناتمان را به حد کشورهای خلیج فارس برسانیم و سپس انتظار داشته باشیم.

وی در خصوص تماس با بازیکنان تیم ملی اظهار داشت: من بعد از بازی ژاپن با بازیکنان صحبت کردم و خدا قوت گفتم و واقعا از بردشان احساس غرور کردم، منتظر نتایج خوب بعدی هم بودم اما نشد.

وحید امیری با اشاره به نیاز به پوست‌اندازی تیم ملی گفت: به نظر من مسئله جوان‌گرایی در حیطه اختیارات سرمربی است. من دیروز بازی سپاهان و الهلال را دیدم و آنها فوق‌العاده بازی کردند و حریف را تحت فشار قرار دادند اما یک لحظه بی‌تجربگی باعث شد تا بازی را از دست بدهند. جوانگرایی خوب است، اما جوان تا وقتی کنار بازیکن باتجربه نباشد، نمی‌تواند تجربه کسب کند. این روند نیاز به زمان دارد که بازیکنان جوان از لحاظ فوتبالی و شخصیتی به جایگاه بالایی برسند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/158881
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
raheem Azarkoosh

0

0

2 سال پیش

دوست داریم وحید جان

بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 27 آذر
ساعت 16:15

ورزشگاه : یادگار امام

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر تراکتور کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 سروش رفیعی 2
3 اوستون ارونوف 2
4 امید عالیشاه 1
5 محمد عمری 1
6 مارکو باکیچ 1
7 محمدحسین کنعانی زادگان 1
8 تیوی بیفوما 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 15 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 04 دی

آلومینیوم - ملوان 15:30
استقلال خوزستان - ذوب آهن 17:30

جمعه, 05 دی

مس رفسنجان - پرسپولیس 16:15
فجرسپاسی - فولاد 16:30

شنبه, 06 دی

پیکان - خیبر خرم‌آباد 15:30
شمس آذر - تراکتور 15:30
سپاهان - چادرملو 17:30

یکشنبه, 07 دی

استقلال - گل گهر 16:30

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 13 10 27
2 پرسپولیس 14 7 25
3 چادرملو 14 3 24
4 استقلال 13 7 22
5 تراکتور 13 10 21
6 خیبر خرم‌آباد 14 1 20
7 گل گهر 14 0 20
8 ملوان 13 -3 18
9 فجرسپاسی 14 0 15
10 آلومینیوم 14 -5 15
11 ذوب آهن 14 -2 14
12 پیکان 14 -4 14
13 فولاد 14 -3 13
14 استقلال خوزستان 14 -7 10
15 شمس آذر 14 -3 9
16 مس رفسنجان 14 -11 8

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال