ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

انصاری در دفاع چپ خوشح ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

انصاری در دفاع چپ خوشحال نیست

ارتش سرخ دات کام :
انصاری در دفاع چپ خوشحال نیست
برانکو ایوانکوویچ سال گذشته معتقد بود محمد انصاری آینده فوتبال ایران در دفاع وسط خواهد بود، اما او با بازگشت سیدجلال بازهم انصاری را دفاع چپ بازی می دهد.

محمدانصاری به عنوان یک مدافع چپ جوان و گمنام به پرسپولیس آمد اما خیلی زود به ترکیب پرسپولیس رسید. بازی رفت پرسپولیس و ملوان در انزلی و دور رفت لیگ پانزدهم محل تولد مدافع چپی متفاوت در فوتبال ایران بود. انصاری در این بازی نیمکت نشین وحید حیدریه بود که آن زمان مدافع فیکس تیم امید ایران بود اما مصدومیت حیدریه در همان دقایق ابتدایی باعث شد تا شماره 15 پرسپولیس خیلی زود تبدیل به مهره ثابت برانکو شود.

نمایش انصاری در دفاع چپ و در لیگ پانزدهم باعث شد تا پرسپولیسی ها که مدت ها با مشکل دفاع چپ مواجه بودند از تولد یک مدافع چپ متخصص خوشحال باشند اما در لیگ شانزدهم یارگیری عجیب پرسپولیس در خط دفاع باعث شد تا این تیم با کمبود مدافع وسط مواجه شود و برانکو تلاش کند تا از محمد انصاری یک مدافع وسط بسازد و موفق هم شد. انصاری حتی در پیش فصل لیگ شانزدهم یک دوره کلاس های مربیگری رفت و در قلب دفاع پرسپولیس درخشید به طوری که کارلوس کی روش نیز او را به تیم ملی دعوت و در دو بازی آخر تیم ملی در ترکیب ثابت به میدان فرستاد.

شجاع یا انصاری؟
در لیگ هفدهم وقتی شجاع خلیل زاده مدافع محبوب برانکو به پرسپولیس پیوست کمتر کسی باور می کرد که او جانشین محمد انصاری در قلب دفاع شود. آنقدر انصاری عملکرد خوبی داشت و آنقدر مورد تایید برانکو بود که مصدومیت سیدجلال حسینی و دوری چند هفته ای اش از میادین باعث شد تا همه فکر کنند امسال زوج اصلی خط دفاع پرسپولیس انصاری و شجاع هستند؛ اما بازگشت سیدجلال باعث شد تا محمدانصاری به دفاع چپ منتقل شود.

شماره 15 خوشحال نیست
با وجود آنکه محمد انصاری در دوبازی اخیر تیمش در پست تخصصی اش دفاع چپ بازی کرده؛ اما به نظر می رسد او از بازی در این پست خوشحال نیست. او البته در آخرین مصاحبه اش بعد از بازی گفت که :«هرکجا برانکو بگوید بازی می کنم» اما او شادابی و اشتیاقی را که در ماه های اخیر در دفاع وسط پرسپولیس داشته است را در دوبازی اخیرش در دفاع چپ نداشته و به نظر شماره 15 بازی در دفاع وسط را به دفاع چپ ترجیح می دهد و شاید مهمترین دلیلش این باشد که او به عنوان دفاع وسط ملی پوش شد و برای تیم ملی بازی کرد و ممکن است بازی در دفاع چپ او را از ترکیب تیم ملی دور کند؛ چرا که تیم ملی در دفاع چپ میلاد محمدی و احسان حاج صفی را دارد که کی روش به شدت به بازی شان در این پست اعتقاد دارد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/95237
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

-

استقلال خوزستان

پرسپولیس

یکشنبه, 24 اسفند
ساعت 19:30

ورزشگاه : غدیر اهواز

داور : ؟؟؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 6
2 سروش رفیعی 3
3 اوستون ارونوف 3
4 ایگور سرگیف 3
5 امید عالیشاه 1
6 محمد عمری 1
7 مارکو باکیچ 1
8 محمدحسین کنعانی زادگان 1
9 تیوی بیفوما 1
10 رضا شکاری 1
11 امیرحسین محمودی 1
نام بازیکن تعداد گل
1 محمدحسین کنعانی‌زادگان 1
برنامه بازی ها

هفته 23 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 اسفند

تراکتور 1 - 0 گل گهر 19:15

جمعه, 08 اسفند

خیبر خرم‌آباد 0 - 2 چادرملو 19:00
شمس آذر 0 - 2 فولاد 19:00
پیکان 0 - 0 سپاهان 19:00
استقلال 2 - 1 فجرسپاسی 19:15

شنبه, 09 اسفند

مس رفسنجان - آلومینیوم تعویق
ذوب آهن - پرسپولیس تعویق

یکشنبه, 10 اسفند

استقلال خوزستان - ملوان تعویق

یک هشتم جام حذفی

پنج‌شنبه, 27 آذر

تراکتور 1 - 1 پرسپولیس 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 22 13 41
2 تراکتور 22 18 39
3 سپاهان 22 11 39
4 گل گهر 23 7 39
5 پرسپولیس 22 4 34
6 چادرملو 22 1 32
7 فولاد 22 5 31
8 خیبر خرم‌آباد 23 -2 29
9 ملوان 22 -8 29
10 فجرسپاسی 23 -1 28
11 پیکان 23 -6 24
12 استقلال خوزستان 22 -7 22
13 آلومینیوم 22 -7 22
14 شمس آذر 23 -4 19
15 ذوب آهن 21 -8 17
16 مس رفسنجان 22 -16 15

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال