ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

بردی برای ادامه اقتدار ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

بردی برای ادامه اقتدار

بردی برای ادامه اقتدار
ارتش سرخ دات کام :
 برانکو در روزهای سختی به مصاف السد رفت. پرسپولیس قهرمان زود هنگام لیگ با مشکلاتی رو به رو  است. تیم از بعد قوای جسمی بسیار خوب است اما بی گمان خسته ترین تیم ایران از بعد تعداد بازی در فصل جاری است و ضربه هائی که مدیریت پیشین در مورد طارمی به تیم زده اند باعث شده است که تیم در میان فصل بازیکنی نگیرد ضمن آن که این اتفاق در پایان فصل هم به احتمال زیاد خواهد افتاد. مصدومیت برخی از بازیکنان و افت بازیکنانی چون علیپور و امیری و منشا و ... از یک سو و تنبیه انضباطی مسلمان و احمدزاده در این بازی برانکو را در موقعیت سختی قرار داده بود اما پرسپولیس باید بازی با السد را می برد تا به مجموعه تیم و طرفدارانش روحیه مضاعفی بدهد.

 برانکو در دقایق پایانی بازی با پارس جنوبی امیری را به سمت راست برد و به نظر می آمد به بازی در برابر السد می اندیشید. در سمت چپ نورالهی بازی می کرد و ماهینی و کامیابی نیا و نعمتی هافبک های 5 گانه پرسپولیس را ساخته بودند.

نقشه برانکو در فاز دفاعی این بود که توپهای ژاوی را خراب کنند و بستن ژاوی به معنی از کار انداختن بونجاح فوروارد الجزایری و صدرنشین جدول گل زنان بود و از این رو در هنگام دفاع تمرکز روی این دو بازیکن بود.
 
در فاز تهاجمی پرسپولیس به فرارهای محرمی و امیری از سمت راست و شوت های پشت هیجده قدم نورالهی و کامیابی نیا و حرکات نعمتی در سمت چپ و نفوذهای علیپور در قلب دفاع  السد چشم دوخته بود.

 فلسفه برانکو در این بازی ندادن توپ در ضد حمله و حفظ توپ در هنگام شروع بازی از زمین خودی بود که به خوبی در نیمه اول به جز در دقایقی چون آن پاس اشتباه علیپور در میانه زمین و ... اجرا شد.

پرسپولیس به هیچ عنوان اجازه نمی داد که توپهای به محوطه هیجده قدمش نزدیک شود و برای این کار دست به خطا می زد اما در نیمه دوم با کاهش قوای بدنی و دادن فضای بیشتر به السد  با فشار مضاعفی رو به رو شد که با چاشنی شانس از خطر تساوی گریخت.

پرسپولیس باید به انتظار بنشیند و امیدوار باشد شانس بازی در خانه به آنها رو کند و در این فاصله در بازی در برابر ذوب آهن بتواند مردانی چون نورالهی و منشا و رسن و مصلح را به ترکیب اصلی نزدیک کند. ضمن آن که فکری برای غیبت سیدجلال نموده و امیدوار باشد در بازیهای آینده خلیل زاده و ماهینی و علیپور و امیری و منشا سطح کیفی خود را بالا تر ببرند آن گونه که محرمی و نعمتی و بیرانوند در این هفته ها عمل کرده اند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/101151
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال