ارتش سرخ دات کام

اخبار

برگ برنده باشگاه در پرونده شکایت بو ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

برگ برنده باشگاه در پرونده شکایت بودیمیر چیست؟

ارتش سرخ دات کام :
برگ برنده باشگاه در پرونده شکایت بودیمیر چیست؟
 باشگاه پرسپولیس برای مقابله با شکایت مهاجم سابق خود برگ برنده ای در اختیار دارد.

ماریو بودیمیر مهاجم سابق پرسپولیس به دلیل نگرفتن مطالباتش از این باشگاه شکایت کرد و خواستار دریافت کل مطالباتش و همچنین غرامت شده است.

بودیمیر باید 26 هزار یورو از پرسپولیس دریافت می کرد اما در مدت زمان حضور در این تیم فقط 25 هزار یورو گرفته و مدت زمان قرارداد این بازیکن هم 18 ماهه بوده است.

اگر بودیمیر با سرخپوشان توافق نکند و شکایت خود را در فیفا و حتی در دادگاه CAS دنبال نماید این احتمال وجود دارد همچون شکایت مانوئل ژوزه سرمربی اسبق این تیم، غرامتی در حدود دو برابر مبلغ قرارداد از پرسپولیس دریافت کند که در این صورت احتمالا بودیمیر یک میلیون یورو طلب خواهد کرد. این مسئله ضرر مالی هنگفتی به پرسپولیس وارد خواهد کرد و مسئولان باشگاه در تلاش هستند که از روی دادن چنین اتفاقی جلوگیری کنند.

در این میان باشگاه پرسپولیس مدعی است که برگ برنده ای دارد و قصد دارند از این برگ برنده خود در دادگاه استفاده کنند.

مسئولان وقت باشگاه نامه ای به بودیمیر داده و از او خواسته بودند تا با مراجعه به تهران، رقم طلب خود را دریافت کند اما این بازیکن از این کار خودداری و برای گرفتن مطالباتش به فیفا شکایت کرد.

باشگاه پرسپولیس به دلیل پرداخت نکردن بیش از دو ماه از مطالبات بودیمیر تخلف انجام داده و این بازیکن کروات با استفاده از این قانون که اگر بازیکنی دو ماه حقوقش را نگیرد می تواند قراردادش را فسخ کند استفاده کرد، اما از آنجایی که مسئولان وقت باشگاه پرسپولیس به بودیمیر اعلام کردند برای گرفتن مطالباتش به تهران بیاید و او از این مسئله سرپیچی کرد، به همین خاطر مدیران این باشگاه امیدوار هستند بتوانند از حقوق خود دفاع کنند. این موضوعی است که باشگاه پرسپولیس نسبت به آن خوش بین است تا بتواند در این پرونده متحمل ضرر و زیان زیادی نشود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/122547
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال