ارتش سرخ دات کام

اخبار

بزیک: دربی حتی اگر دوستانه هم باشد ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

بزیک: دربی حتی اگر دوستانه هم باشد حساس است

ارتش سرخ دات کام :
بزیک: دربی حتی اگر دوستانه هم باشد حساس است
پیشکسوت تیم ملی در خصوص بازی عراق گفت: از نظر فنی خیلی بالاتر از عراق هستیم و اگر از نظر روحی-روانی روی تیم کار شود می توانیم آن ها را شکست دهیم.

ادموند بزیک بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس در گفت وگویی، در خصوص مصاف حساس سرخابی ها در جام حذفی اظهار داشت: دربی حتی اگر دوستانه هم باشد حساس است و این قرعه برای هر دو تیم سخت است. جام حذفی شرایط خاص خودش را دارد و هر کس بتواند بهتر از موقعیت ها بهره بگیرد به مرحله بعد خواهد رفت.

پیشکسوت پرسپولیس درباره تعدد ملی پوشان و فشردگی برنامه این تیم در ادامه گفت: پرسپولیس نفرات خیلی خوبی دارد که می توانند جایگزین بازیکنان اصلی باشند. این موضوع روی عملکرد تیم تاثیر دارد و قطعا کادر فنی فکری برای این شرایط می کند.

وی افزود: البته زیاد بودن ملی پوش و این فشردگی نکته مثبتی هم دارد که بازیکنان در شرایط خوب بدنی قرار می گیرند. اکنون که قرار است بعد از یک ماه لیگ آغاز شود شاهد افت کیفیت خواهیم بود.

بازیکن سابق تیم ملی در رابطه با بازی حساس تیم ملی مقابل عراق عنوان کرد: ما 3 بازی خیلی خوب برگزار کردیم و نشان دادیم یک سر و گردن از فوتبال آسیا بالاتریم. با لیاقت این بازی ها را بردیم و پیش بینی من این بود هر 4 بازی را می بریم. ایران روی کاغذ و از نظر بازیکن و سبک فوتبال خیلی بهتر از عراق است و تیمی منسجم و خوب داریم.

بزیک در خصوص نقش کریم باقری در نظم و نتایج تیم ملی گفت: کریم باقری احتیاجی به تعریف و تمجید ندارد و قطعا بر تیم ملی اثر مثبت داشته است. مهم ترین کار اسکوچیچ اضافه کردن کریم به کادرفنی بود.

وی در خصوص اینکه انتقاداتی به تاکتیک های تیم ملی شده و برخی معتقدند تاکنون محک جدی نخورده ایم اظهار داشت: ما در فوتبال به طور کلی بازی آسان نداریم و اگر تیمی مثل کامبوج را هم دست کم بگیرید ممکن است ضربه بخورید. معتقدم مهم ترین محک تیم ملی مقابل عراق خواهد بود.

بزیک در پایان خاطرنشان کرد: باید با همان آرامشی که مقابل بحرین داشتیم به مصاف عراق برویم. از نظر فنی خیلی بالاتر از عراق هستیم و اگر از نظر روحی روانی روی تیم کار شود می توانیم آنها را شکست دهیم. امیدوارم فوتبال ما به جایگاهی که استحقاقش را دارد برسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/142253
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

2-1

پرسپولیس

فجرسپاسی

جمعه, 15 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : وحید زمانی

نظرسنجی

کدام گزینه را عامل اصلی نتایج ضعیف اخیر می‌دانید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 12 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 14 آبان

شمس آذر 0 - 1 صنعت نفت 16:30

جمعه, 15 آبان

سپاهان 4 - 0 ملوان 15:30
آلومینیوم 1 - 0 مس شهربابک 15:30
پرسپولیس 1 - 2 فجرسپاسی 16:30
چادرملو 1 - 1 فولاد 17:30

شنبه, 16 آبان

پیکان - نساجی مازندران 15:30
تراکتور - خیبر خرم‌آباد 15:30
استقلال خوزستان - استقلال 17:30

یکشنبه, 17 آبان

گل گهر - ذوب آهن 16:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 12 16 26
2 پرسپولیس 12 13 23
3 فولاد 12 6 23
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 آلومینیوم 12 3 17
7 فجرسپاسی 11 -1 17
8 چادرملو 12 -3 17
9 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 صنعت نفت 11 -9 10
15 ذوب آهن 11 -4 9
16 ملوان 11 -9 9
17 شمس آذر 11 -6 7
18 مس شهربابک 12 -16 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال