ارتش سرخ دات کام

اخبار

بیرانوند: دوست دارم در جشن قهرمانی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

بیرانوند: دوست دارم در جشن قهرمانی پرسپولیس باشم

ارتش سرخ دات کام :
بیرانوند: دوست دارم در جشن قهرمانی پرسپولیس باشم
سنگربان تیم ملی فوتبال ایران سرانجام پس از کش و قوس های فراوان بامداد امروز راهی بلژیک شد تا در تست های پزشکی و سپس تمرینات تیم جدید آنتورپ شرکت کند.

پس از دو بار حضور نافرجام علیرضا بیرانوند سنگربان تیم ملی و پرسپولیس در فرودگاه امام خمینی برای خروج از ایران به مقصد بلژیک و حضور در تمرینات تیم جدید خود، سرانجام امروز وی راهی بلژیک شد؛ او پیش از سفر در آخرین گفتگویش حس خود پس از جدایی از پرسپولیس با کسب سه جام قهرمانی و بیش از 100 کلین شیت را اینطور توضیح داد: بعد از شرایط سخت و روزهایی که گذراندم که دو بار قصد رفتن داشتم، یکبار به دلیل پروتکل های بهداشتی کرونا و یکبار به دلیل نداشتن خروجی از سفر به بلژیک منع شدم که بسیار این مسئله من را ناراحت کرد؛ پس از آنکه از حضور در تمرین پرسپولیس هم منع شدم، خیلی اذیت شدم و دوست داشتم زودتر ایران را ترک کنم چرا که دوری از پرسپولیس بسیار سخت است.

بیرانوند درباره نگرانی از تکرار اتفاقات قبلی گفت: تا سوار هواپیما نشوم مطمئن نمیشوم که مشکلات حل شده و قرار است سرانجام به سوی بلژیک بروم. (باخنده)

او درباره تیم پرسپولیس هم افزود: دلم برای بازیکنان، هواداران و تیمم تنگ می شود چرا که در این چهار سال حضورم، برایم سنگ تمام گذاشتند؛ بیش از 100 کلین شیت من ثمره آن انرژی است که از حمایت هواداران گرفتم. الان هم که در حال ترک ایران هستم، امیدوارم بتوانم در تیم جدیدم بدرخشم و افتخارآفرین برای مردم ایران و هواداران پرسپولیس باشم.

سنگربان جدید تیم آنتورپ درباره اینکه به جشن قهرمانی پرسپولیس برخواهد گشت یا خیر، گفت: خیلی دوست دارم در جشن قهرمانی این فصل باشم و زحمت کشیدم برای این قهرمانی اما این مسئله به تعامل باشگاه پرسپولیس با آنتورپ بر می گردد و امیدوارم با دعوتنامه در کنار جشن قهرمانی باشم؛ امیدوارم در 6 دیدار آینده هم بازیکنان تیم موفق باشند و بتواند هم در لیگ قهرمان شوند و هم در جام حذفی نیز رقبا را از پیش بردارند.

علیرضا بیرانوند در پاسخ به اینکه آیا به ترانسفر به باشگاه بهتری هم در سالهای آینده فکر می کند، توضیح داد: قطعا همین مسئله در ذهن من است چرا که من در ایران خیلی زحمت می کشیدم و می توانستم دو سال پیش از پرسپولیس جدا شوم اما پنجره نقل و انتقالاتی بسته بود و من ماندم؛ یکی از آرزوهای من قهرمانی در آسیا با پرسپولیس بود که متاسفانه نشد. من قول حضور 10 ساله در تیم داده بودم، چهار سال درخشان را گذراندم و فکر می کنم خواست خود هواداران هم بود که من برای پیشرفت به اروپا بروم و الان هم امید من این است که بتوانم دل آنها را به دست بیاورم و آنها را از موفقیت های به دست آمده جدید شاد کنم. رفتن من به بلژیک در واقع به عنوان قلب اروپا، برای این است که بتوانم به تیم های بزرگ تر نیز برسم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/131125
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال