ارتش سرخ دات کام

اخبار

تصمیم فیفا به نفع 5 بازیکن پرسپولیس ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

تصمیم فیفا به نفع 5 بازیکن پرسپولیس

ارتش سرخ دات کام :
تصمیم فیفا به نفع 5 بازیکن پرسپولیس
هنوز هیچ کدام مان نمی دانیم لیگ برتر نوزدهم دنبال خواهد شد یا نه و تعدد اظهارنظرها در این خصوص گیج مان کرده. هر چند بنا نیست تصمیم ستاد کرونا بر اساس این اظهارنظرها، نامه نگاری و مصاحبه های اهالی فوتبال باشد اما اگر تصور کنیم احتمال رخ دادن هر دو حالت مساوی است پس 50 درصد احتمال از سرگیری مسابقات تا یک ماه آینده وجود دارد.

چنانچه چرخ لیگ دوباره راه بیفتد با توجه به تصمیم فیفا مبنی بر انجام 5 تعویض در مسابقات ایام کرونایی شانس دیده شدن و درخشش برای چند بازیکن پرسپولیس که در فصل جاری کمتر به میدان رفته و بالطبع کمتر دیده شده اند به وجود خواهد آمد.

1) امید عالیشاه: بعد از سیدجلال او کاپیتان تیم است اما در 21 هفته ای که گذشت یک نیمکت نشین مطلق بوده. او که در دوره برانکو روی نیمکت تبعید شد در زمان حضور کالدرون و بعد یحیی هم شانس چندانی برای بازی پیدا نکرد. او در ابتدای فصل به خاطر تغییر پست و شیفت شدن به مرکز زمین شرایط جالبی پیدا نکرد. عالیشاه که در لیگ هجدهم فقط در 18 بازی در ترکیب اصلی بود و البته موفق شد با 15 پاس کلیدی و 5 پاس گل راندمان جالبی داشته باشد در 21 هفته برگزار شده از این فصل فقط در 4 مسابقه در ترکیب اصلی تیمش بازی کرده که دو پاس گل داده و 8 پاس کلیدی. با این وجود حالا احتمال به میدان رفتن این بازیکن در 30 دقیقه سوم هر بازی تقریباً صددرصد خواهد بود.

2) سیامک نعمتی: نعمتی این فصل بدشانس بود. او در تمرینات نیم فصل از ناحیه بینی آسیب دید و وقتی هم به تمرینات برگشت، نتوانست راهی به ترکیب پیدا کند. بعد از تعطیلی لیگ هم شرایط سیامک آنقدر متزلزل بود که ابتدا بحث حضور او در شهر خودرو به جای پول رضایتنامه گل محمدی به میان آمد و اخیراً نیز شایعه پیشنهاد باشگاه ژاپنی برای او به گوش رسید. با این وجود نعمتی می داند که اگر لیگ ادامه پیدا کند در هر مسابقه حداقل دقایقی به میدان می رود و نیمکت نشین فیکس نخواهد بود.

3) محسن ربیع خواه: وقتی بازی نیاز به تعادل و تمرکز دارد حتماً ربیع خواه می تواند گزینه مناسبی برای ورود به میدان باشد. پس بعید نیست او که در دوران برانکو و حتی کالدرون بازیکن ثابت بود، دوباره در مستطیل سبز رویت شود و برای یحیی هم بجنگد.

4) مهدی عبدی و امیر روستایی: با در نظر گرفتن شرایط استوکس و اوساگونا حتی احتمال فیکس شدن یکی از اینها در شروع دوباره فصل وجود دارد اما این دو مهاجم جوان که در دوران یحیی اصلاً بازی نمی کردند و حتی به نیمکت هم به سختی می رسیدند، حالا می توانند یکی از 5 تعویضی تیم شان باشند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/129212
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال