نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
16 سال پیش
تمام نیمهنهاییهای حذفی پرسپولیس
ارتش سرخ دات کام :
۱٫ پرسپولیس ۴ دارایی یک (۲۷/۹/۶۶ و ۴/۱۰/۶۶)
در مرحله نیمه نهایی جام حذفی کشور در سال ۶۶ که اولین تجربه پرسپولیس در این مرحله از رقابت ها محسوب می شود. پرسپولیس با مربیگری علی پروین در دو دیدار رفت و برگشت به مصاف تیم پرقدرت دارایی رفت که در مسابقات باشگاه های تهران دوم شده و در عرصه این رقابت های پرسپولیس را با نتیجه یک بر صفر شکست داده بود. در دیدار رفت پرسپولیس با حریف خود یک بر یک کرد اما در دیدار برگشت با پیروزی ۳ بر صفر به فینال رسید. در فینال نیز پرسپولیس حریف خود ملوان بندرانزلی را در مجموع ۲ دیدار با نتیجه یک بر صفر شکست داد تا اولین قهرمانی جام حذفی کشور را تجربه کند.
۲٫ پرسپولیس ۲ ـ شاهین اهواز ۳(۲۷/۱۲/۶۷ و ۱۲/۱/۶۷)
در مرحله نیمه نهایی جام حذفی پرسپولیس ابتدا در اهواز ۳ بر یک بازنده شد و در دیدار برگشت حریف را یک بر صفر و شکست داد اما به رغم برد در بازی برگشت در مجموع ۳ بر ۲ بازنده شد. شاهین حریف ملوان در دیدار فینال شد و با پیروزی ۵ بر ۳ در ۲ بازی رفت و برگشت به عنوان قهرمانی رسید.
۳٫ پرسپولیس ۲ ـ ملوان۳ (۵/۱۲/۶۹ و ۲۲/۱۲/۶۹)
به رغم پیروزی ۲ بر یک در دیدار رفت، در دیدار برگشت سرخپوشان دو بر سه بازنده شده و حذف شدند. ملوان در فینال، استقلال را با ضربات پنالتی شکست داد و قهرمان
۴٫ پرسپولیس ۵ ـ ماشین سازی تبریز صفر(۴/۲/۷۱ و ۹/۲/۷۱)
بازی رفت صفر بر صفر شد، اما در بازی برگشت و در تهران، پرسپولیس حریف را با ۵ گل در هم کوبید تا به فینال راه پیدا کند. پرسپولیس در فینال نیز با نتیجه ۲ بر یک ملوان را شکست داد و به عنوان قهرمانی رسید.
۵٫ پرسپولیس ۵ ـ استقلال اهواز صفر (۱۱/۴/۷۸)
پرسپولیس در مسابقه نیمه نهایی جام حذفی کشور، تیم اهوازی را در اهواز ۲ بر صفر شکست داد. استقلال اهواز که در دسته دوم مشغول بود برای انجام دیدار برگشت به تهران نیامد تا در مجموع با نتیجه ۵ بر صفر شکست را متحمل شود. در فینال جام حذفی پرسپولیس ـ استقلال تهران را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد و قهرمان جام حذفی شد.
۶٫ پرسپولیس ۶ ـ نوژن سازی ۵ (۱۸/۲/۸۵)
پرسپولیس در این سال با هدایت آدلی هان برابر نوژن سازی ۲ بر ۲ به تساوی رسید و در ضربات پنالتی حریف را با نتیجه ۶ بر ۵ شکست داد. پرسپولیس در فینال در ضیافت پنالتی ها مغلوب سپاهان شد و قهرمانی را از دست داد.
۷٫ پرسپولیس یک ـ سپاهان ۴ (۱۱/۳/۸۶)
پرسپولیس در ورزشگاه یکصدهزارنفری و مقابل نزدیک به صدهزار تماشاگر تنها ۴ دقیقه تا راه یابی بر فینال مسابقات فاصله داشت اما در دقیقه ۸۶ گل مساوی را از سپاهان دریافت کردند. آنها در وقت های اضافی ۳ گل دیگر از سپاهان خوردند و از راهیابی به فینال بازماندند.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
1-1
تراکتور
پرسپولیس
ورزشگاه : بنیان دیزل
داور : وحید کاظمی
-
پرسپولیس
استقلال خوزستان
ورزشگاه : شهرقدس
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟
برنامه بازی ها
هفته 9 لیگ برتر
پنجشنبه, 08 آبان
| تراکتور | 1 - 1 | پرسپولیس | 18:00 |
جمعه, 09 آبان
| مس رفسنجان | 2 - 3 | چادرملو | 16:30 | |
| ذوب آهن | 0 - 0 | ملوان | 16:30 | |
| استقلال | 3 - 1 | آلومینیوم | 16:30 | |
| خیبر خرمآباد | 0 - 0 | گل گهر | 17:00 | |
| استقلال خوزستان | 1 - 1 | فولاد | 18:00 | |
| شمس آذر | 0 - 1 | سپاهان | 18:00 |
شنبه, 10 آبان
| پیکان | - | فجرسپاسی | 17:00 |
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
|---|---|---|---|---|
| 1 | استقلال | 9 | 6 | 16 |
| 2 | سپاهان | 9 | 3 | 15 |
| 3 | چادرملو | 9 | 1 | 14 |
| 4 | تراکتور | 8 | 8 | 13 |
| 5 | ملوان | 8 | 1 | 13 |
| 6 | گل گهر | 9 | -1 | 13 |
| 7 | آلومینیوم | 9 | -2 | 13 |
| 8 | پرسپولیس | 9 | 2 | 12 |
| 9 | خیبر خرمآباد | 9 | -1 | 11 |
| 10 | استقلال خوزستان | 9 | -1 | 9 |
| 11 | فجرسپاسی | 8 | -1 | 9 |
| 12 | فولاد | 9 | -2 | 8 |
| 13 | ذوب آهن | 9 | -3 | 7 |
| 14 | پیکان | 8 | -3 | 7 |
| 15 | مس رفسنجان | 9 | -5 | 6 |
| 16 | شمس آذر | 9 | -2 | 5 |