ارتش سرخ دات کام

اخبار

جباری: ماجرای ارونوف موضوع خاصی نبو ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 4 اظهار نظر

-

4 هفته پیش

جباری: ماجرای ارونوف موضوع خاصی نبود

ارتش سرخ دات کام :
جباری: ماجرای ارونوف موضوع خاصی نبود
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: افتخار می‌کنم در این تیم بزرگ هستم و حتی حاضرم آب دست بچه‌های تیم بدهم.

رضا جباری در گفت‌وگویی درباره پیروزی 2 بر صفر پرسپولیس مقابل شمس‌آذر در هفته نخست لیگ برتر اظهار داشت: همیشه اولین‌ها، مهم‌ترین‌ها هستند و اهمیت زیادی داشت که گام نخست را محکم برداریم. در نیمه اول نمایش خوبی داشتیم، اما در نیمه دوم شرایط مدنظرمان فراهم نشد. زمین چمن نیز بلند بود، اما نمی‌خواهیم دنبال بهانه باشیم.

وی ادامه داد: همیشه در بازی اول این استرس وجود دارد که یک تیم فصل را با پیروزی آغاز کند. پس از اینکه دو گل به حریف زدیم، بازیکنان خواستند تا حدودی هیجان بازی را کنترل کنند و مهم این بود که بتوانیم نتیجه را حفظ کنیم. نباید فراموش کرد که پرسپولیس پس از مدت‌ها به برد رسید. از طرفی در زمین حریف بازی می‌کردیم و آنها نیز تیم بسیار خوبی بودند. این برد برای ما واقعا ارزشمند بود.

مربی پرسپولیس درباره دیدار آینده این تیم مقابل استقلال خوزستان عنوان کرد: تمام بازی‌ها برای ما ارزشمند هستند و نگاه کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس این است که در هر مسابقه فقط به دنبال برد باشیم. هواداران برای ما اهمیت زیادی دارند و آنها حتی از نتیجه مساوی هم ناراحت می‌شوند. فلسفه باشگاه پرسپولیس برنده شدن است و مهدی تارتار نیز به بازیکنان گفته که تمام بازی‌ها برای ما مهم هستند.

جباری درباره شایعات مطرح‌شده پیرامون ناراحتی ارونوف از نیمکت‌نشینی و انتشار برخی فیلم‌ها از این بازیکن در فضای مجازی گفت: بحث ارونوف اصلا مسئله خاصی نبود و ما هم اهل فرار از پاسخگویی نیستیم. ارونوف بعد از بازی به بچه‌ها خسته‌نباشید گفت و در شادی تیم نیز شرکت کرد. این بازیکن در نیمه اول برای گرم کردن و رسیدگی به شرایط پایش به رختکن رفت. هیچ مسئله خاصی وجود نداشت، اما باید در نظر گرفت که این حاشیه‌ها همیشه در تیم‌های بزرگی مثل پرسپولیس وجود دارد؛ حاشیه‌هایی که معمولا ممکن است دیگران ایجاد کنند و ما نقشی در آنها نداریم.

وی در واکنش به برخی شایعات درباره ناراحتی‌اش از عدم حضور روی نیمکت پرسپولیس تاکید کرد: حتی زمانی که در پرسپولیس مسئولیت نداشتم، همیشه حامی و هوادار این تیم بودم و حالا که در این تیم هستم، دوست دارم با جان و دل کار کنم. اگر در تیم دیگری حضور داشتم، شاید این شرایط را نمی‌پذیرفتم، اما افتخار می‌کنم در تیم بزرگ پرسپولیس هستم و حتی حاضرم آب دست بچه‌های تیم بدهم؛ حتی بچه‌های تدارکات نیز برای من ارزش بالایی دارند. افتخار می‌کنم که عضوی از پرسپولیس هستم و پیش از این مسائل نیز درباره نیمکت پرسپولیس با آقای تارتار صحبت کرده بودم. هیچ مشکلی بابت عدم حضور روی نیمکت ندارم و مهم این است بتوانم به تیمم کمک کنم. برخی رسانه‌ها ممکن است تحلیل‌های اشتباهی داشته باشند یا در اطلاع‌رسانی عملکرد درستی نداشته باشند. معتقدم رسانه‌ها باید به پاک کردن فوتبال کمک کنند و اگر از خبری مطمئن نیستند، آن را منتشر نکنند.

جباری در پایان با اشاره به روند جوانگرایی در پرسپولیس گفت: خواسته هواداران پرسپولیس در چند سال اخیر این بود که در تیم تغییر نسل و جوانگرایی رخ دهد که این اتفاق با آمدن آقای تارتار انجام شد. در حال حاضر بازیکنان جوانی در پرسپولیس حضور دارند که قراردادهای سه تا پنج ساله دارند و این مسئله بی‌اهمیتی نیست. این کار با آمدن آقای تارتار به خوبی انجام شده و بدون شک این جوان‌ها می‌توانند در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/169357
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
محمود ۲ آتیشه

0

1

3 هفته پیش

دم شما گرم آقای جباری خوش آمدی به تیم خودت خدا کند بعضی از آقایان که مدعی پیشکسوت تیم هستند رفتار وکردار نیک را یاد بگیرند وباشگاه کبیر پرسپولیس را با چاله میدان اشتباه نگیرن ولات بازی در بیارن وکار زشتشان را هم باعث افتخار بدانند


Pakdel Ali

0

1

3 هفته پیش

بابا پولتونو بگیرید بازیه مردانه انجام بدید نون حلال سر سفره ببرید مگه واسه پرسپولیس بازی نمیکنید پس این چه جاسوسی وحاشیه سازی دیگه


عین اله صالحی ریحانی

0

4

3 هفته پیش

درود،آقای جباری شماشخصیت بزرگی هستی فوتبالیست عالی بودی امید ازخدادارم برات ک درکنار آقای تارتار وسلامتی برای کل مجموعه تیم راب آنجایی برسانید ک واقعا امسال حقشونه ❤️💯


محمد

0

1

4 هفته پیش

اقای تارتاروحدادی وخلیلی ازالان جلواین حاشیه هارابگیریدوشدیدابرخوردکنیدکه تیم دچارباندبازی ودودستگی نشودکه جمع کردن ان سخته هواستان باشد

بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

شنبه, 21 شهریور

ذوب آهن - سپاهان 19:00
صنعت نفت - چادرملو 20:00

یکشنبه, 22 شهریور

ملوان - فولاد 19:00
مس شهربابک - نساجی مازندران 19:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 19:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 6 -2 7
10 ملوان 6 -3 7
11 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
12 ذوب آهن 6 -2 6
13 چادرملو 6 -6 5
14 فجرسپاسی 6 0 4
15 مس شهربابک 6 -5 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال