ارتش سرخ دات کام

اخبار

حلالی: خلیل زاده باید بیشتر مراعات ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

حلالی: خلیل زاده باید بیشتر مراعات کند

ارتش سرخ دات کام :
حلالی: خلیل زاده باید بیشتر مراعات کند
بازیکن پیشین پرسپولیس می گوید جای نگرانی درباره علیپور نیست. او روند رو به رشد دارد.

اسماعیل حلالی بازیکن پیشین پرسپولیس در گفت وگویی، درباره پیروزی یک بر صفر عصر امروز (شنبه) این تیم برابر صنعت نفت آبادان گفت: امروز شاهد یک بازی پایاپای و خوب بودیم و خوشبختانه پرسپولیس موفق به کسب یک پیروزی خارج از خانه مهم شد. موقعیت های زیادی داشتیم و می توانستیم گل های بیشتری به ثمر برسانیم اما مهم سه امتیاز این بازی بود که به دست آوردیم. البته که زمین بازی کیفیت مطلوبی نداشت و بازیکنان در گردش توپ دچار مشکل شدند.

حلالی درباره علی علیپور مهاجم پرسپولیس و عملکرد او در بازی گفت: این درست است که علیپور موقعیت های زیادی را خراب کرد اما دلیل نمی شود مهاجم بدی باشد. اگر نیم فصل نخست را به یاد بیاورید و عملکرد این بازیکن را با گذشته مقایسه کنید متوجه روند رو به رشد او خواهیم شد. علاوه بر آن، پرسپولیس صاحب دو مهاجم جدید شده است که انگیزه علیپور را بیشتر خواهد کرد. تشویق یا تنبیه بازیکن بر اساس یک بازی اشتباه است.

بازیکن پیشین پرسپولیس درباره عملکرد گل محمدی سرمربی حال حاضر سرخ پوشان هم گفت: گل محمدی گزینه خیلی خوبی برای پرسپولیس است و عملکرد خوب او در چند بازی نخست، این موضوع را اثبات می کند. او شناخت خوبی از پرسپولیس دارد و می داند کجا آمده است. شرایط کادرفنی و مربی گری تیم پرسپولیس  با گل محمدی بهتر خواهد شد اما مسائل مالی هنوز پا برجا است و باید فکری به حال آن کرد.

او درباره شجاع خلیل زاده و محرومیت این بازیکن در بازی داربی گفت: خلیل زاده را کل ایران می شناسند. کادر فنی و بازیکنان باید با او صحبت کنند تا در بازی ها بیشتر مراعات کند. البته که حساسیت روی او بالا رفته است و این اصلا خوب نیست. نباید بازیکن را وارد حاشیه کرد. خلیل زاده یک دفاع خوب است و باید با او درباره این موضوع صحبت شود.

حلالی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا هنوز استفاده از سید جلال حسینی در خط دفاعی پرسولیس مفید است گفت: باید امروز پرسپولیس را با گذشته آن  مقایسه کنید. در بازی هایی که حسینی حضور نداشت، شرایط برای خط دفاعی تیم به مراتب سخت تر بود. او یک بازیکن خوب و رهبر مطمئن است. فعلا در شرایط خوبی است و می تواند برای تیم مفید باشد. هرچه تجریه این بازیکن بالاتر می رود، عملکردش هم بهتر می شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/125745
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال