ارتش سرخ دات کام

تحلیل ها

حمله به کریمی با اسم رمز هدایت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

حمله به کریمی با اسم رمز هدایتی

حمله به کریمی با اسم رمز هدایتی
ارتش سرخ دات کام :
به محض اینکه حکم حسین هدایتی آمده خبردلاران و خبرکلاهان و ذوب شدگان در کی روش که هنوز رفتن او را باور ندارند می گویند چرا کریمی برای حکم هدایتی موضعی نمی گیرد. مگر شما درباره همه چیز موضع می گیرید؟ شده حکایت آنکه موی در چشم دیگری می بیند و شاه تیر را در چشم خود نمی بیند؟

چرا به جای او فکر می کنید؟ اصلا مگر کریمی چه دارد جز یک کانال با مخاطبینی اندک و مقادیری شکلک؟ رستم است و همین یک دست اسلحه! تازه بابت شکلک ها هم برایش لغز می خوانند و اَلکنش می شمارند و تپق زدنش را عیب و عار می دانند! شما چرا معطلید؟ شما که الکن نیستید و زبانتان تیربار و قلمتان رگبار است. مگر نمی بینید فوتبال چه بازار مکاره ای شده؟ دارند خر را با خور و مرده را با گور می بلعند! همین غائله فناپ، بلیت فروشی، تبلیغات محیطی، قرارداد آل اشپورت و آدیداس که تازه سر گنده اش زیر لحاف است. تاج هم که غافل از اتفاقات زیرمجموعه اش گاهی به میمنه گاهی به میسره مشغول است.

گردن راستگو چهار وجب است. علی قصه ما هم عجیب سرفراز است. از اول هم اهل جبن و خوف نبوده که گفتند «ندزد و نترس». آقا بله چی و بادمجان دور قاب چی هم نبوده. کارنامه و رزومه اش مشخص است و آنجا که همه عافیت طلبانه به کنجی خزیده بودند راست و استوار مانده است. امروز هم همان است که بود. آن دولت و این دولت و شهرام و بهرام نمی شناسد. برای هوای اهواز، گرانی و دلار موضعش را شرافتمندانه می گیرد. حقیقت را می گوید ولو صدایش بلرزد.

حالا که کریمی را داریم که سر نترسی دارد و به جای آنکه دست مریزادش بگوییم لیچار بارش می کنیم؟ یک چیزی هم بدهکارمان شده؟ رتق و فتق فوتبال شلخته ی ما مگر با کریمی است؟ اگر کریمی خروس بی وقت شده و خلق را از خواب خرگوشی بیدار می کند، یا زیادی به پر و پای تاج و اعوان و انصارش می پیچد و باید زار و نزار و بی اعتبار شود، آن امریست علیحده. جای آنکه به فراخور رنگ و طیف و منفعتمان علی کریمی ها را تحقیر و زمین گیر کنیم، تلاش کنیم آنها را تکثیر کنیم. که با چندین شان شاید گوشه ای از فوتبال انشر و منشرمان بهبود یابد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/115856
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

شنبه, 21 شهریور

ذوب آهن - سپاهان 19:00
صنعت نفت - چادرملو 20:00

یکشنبه, 22 شهریور

ملوان - فولاد 19:00
مس شهربابک - نساجی مازندران 19:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 19:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 6 -2 7
10 ملوان 6 -3 7
11 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
12 ذوب آهن 6 -2 6
13 چادرملو 6 -6 5
14 فجرسپاسی 6 0 4
15 مس شهربابک 6 -5 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال