ارتش سرخ دات کام

اخبار

خدادادی: نیازی به جراحی ندارم ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 5 اظهار نظر

-

3 سال پیش

خدادادی: نیازی به جراحی ندارم

ارتش سرخ دات کام :
خدادادی: نیازی به جراحی ندارم
مهاجم جوان پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت جسمانی خود توضیحاتی را ارائه کرد.

علیرضا خدادادی، مهاجم جوان تیم فوتبال پرسپولیس تهران در گفت‌وگویی در مورد مصدومیتش اظهار داشت: در حین تمرین برخوردی به وجود آمد که باعث شد مشکلی برای من به وجود بیاید که کادر پزشکی آن را مورد بررسی قرار داد. آن زمان شرایطم مشخص نبود واین شائبه پیش آمد که ممکن است آسیب دیدگی ام جدی باشد اما بررسی های بعدی نشان داد که خوشبختانه مشکلم جدی نیست.

وی درباره آخرین شرایطش افزود:پزشکم دوباره وضعیتم را بررسی کرد و خوشبختانه مشخص شد نیازی به جراحی نیست و رباط پایم دچار پارگی نشده است.

بازیکن سرخ‌پوشان در ادامه با اشاره به برنامه ویژه‌ای که برای پایان مصدومیتش در نظر گرفته شده است، تاکید کرد: با توصیه پزشکان پس از یک دوره استراحت، کار معالجاتم را پیگیری می کنم. طبق برنامه باید مراحل فیزیوتراپی و اقدامات درمانی را دنبال کنم.

وی در مورد زمان بازگشت دوباره به تمرینات تیم تصریح کرد: فعلاً چیزی به صورت نهایی مشخص نشده اما با توجه به نوع مصدومیت و شرایطیکه پزشکان اعلام کرده‌اند احتمالاً پس از چند هفته می توانم در تمرینات حاضر شده و به طور کامل پرسپولیس را همراهی کنم.

خدادادی در مورد تقابل پرسپولیس برابر نساجی گفت: امروز بازی مهمی داریم و بچه ها با توان و پتانسیل بالایی که دارند می توانند با نتیجه خوب زمین را ترک کنند و سه امتیاز ارزشمند را به دست بیاوریم تا یک گام دیگر به سوی قهرمانی برداریم.

مهاجم پرسپولیس تاکید کرد: خیلی از هواداران نگران وضعیتم بودند و از خبر جراحی ام ناراحت شدند اما خوشبختانه نیاز به عمل ندارم. تمام تلاشم این است که بتوانم خیلی زود به شرایط تمرین و حضور در ترکیب بازگشته و جواب محبت همبازیان و هواداران پرشور پرسپولیس را بدهم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/152766
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
امیررر

0

2

3 سال پیش

دمت 5


سید ابراهیم غفاری نیا

0

2

3 سال پیش

دیگه عیسی این اشتباه رو تجربه کرده،اگه پاره شده خوب جراحی کنه دیگه


مرادسلمانی

0

4

3 سال پیش

ماشاءالله به خدادادی انشاءالله باسلامتی کامل هرچه زودتربرگردی


ع حسین زاده

0

4

3 سال پیش

امیدواریم که همینطور باشد، چون پارگی رباط صلیبی بعضی وقتها فوتبال یک نفر را به آخر میرسونه، نمونه اون محمد انصاری که دیگه نتونست به فوتبال برگرده.


احمد نوری اسرمی

0

2

3 سال پیش

داستان عیسی رو تکرار نکنید خواهشن

بازی های پرسپولیس

1-1

پرسپولیس

فولاد

شنبه, 22 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

به آینده پرسپولیس در لیگ بیست و پنجم خوشبین هستید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
برنامه بازی ها

هفته 3 لیگ برتر

جمعه, 21 شهریور

تراکتور 4 - 1 آلومینیوم 18:00
خیبر خرم‌آباد 1 - 1 فجرسپاسی 19:00
گل گهر 1 - 1 سپاهان 20:00
استقلال خوزستان 1 - 0 استقلال 20:00

شنبه, 22 شهریور

شمس آذر 1 - 1 پیکان 18:00
چادرملو 0 - 0 ملوان 18:00
ذوب آهن 2 - 0 مس رفسنجان 18:00
پرسپولیس 1 - 1 فولاد 19:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 خیبر خرم‌آباد 3 2 7
2 چادرملو 3 1 5
3 پرسپولیس 3 1 5
4 فجرسپاسی 3 1 5
5 پیکان 3 1 5
6 استقلال خوزستان 3 1 5
7 ملوان 3 1 5
8 تراکتور 3 2 4
9 ذوب آهن 3 1 4
10 استقلال 3 0 4
11 گل گهر 3 0 4
12 سپاهان 3 -1 2
13 فولاد 3 -2 1
14 مس رفسنجان 3 -3 1
15 شمس آذر 3 0 0
16 آلومینیوم 3 -5 0

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال