ارتش سرخ دات کام

اخبار

خواجه وند: از فیفا برای ارائه گزارش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

خواجه وند: از فیفا برای ارائه گزارش درخواست کرده ایم

ارتش سرخ دات کام :
خواجه وند: از فیفا برای ارائه گزارش درخواست کرده ایم
معاون حقوقی پرسپولیس ضمن اعلام رفع سوءتفاهم با مدیران باشگاه گفت: از فیفا خواسته ایم تا جزئیات مربوط به صدور رای خود علیه باشگاه پرسپولیس را در قبال بازیکن و مربیان سابق خارجی را بدهد.

مهدی خواجه وند در گفتگویی در خصوص شائبه های بوجود آمده درباره استعفای خود از معاونت حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: سو تفاهمی به وجود آمده بود که با صحبت های صورت گرفته فعلاً حل شده است و به فعالیتم در باشگاه پرسپولیس ادامه می دهم.

معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس درباره رسیدگی به پرونده های منجر به محکومیت سرخ ها در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال افزود: این پرونده ها را هر یک بصورت جداگانه پیگیر هستیم تا بتوانیم با دریافت اطلاعات کافی از آنها اعتراض هایی را انجام دهیم.

وی درباره اینکه طلب فرناندو گابریل چه زمانی پرداخت می شود تاکید کرد: با این بازیکن دو بار مصالحه داشتیم تا بتوانیم طلب او را پرداخت کنیم. اکنون نیز مشکلی در این زمینه برای دریافت بخش آخر طلب هایش وجود ندارد و این موضوع در دستور کار باشگاه قرار دارد.

خواجه وند درباره اتفاقات رخ داده در پرونده شکایت ماریو بودیمیر از باشگاه پرسپولیس که منجر به محکومیت 475 هزار یورویی این باشگاه شده است تاکید کرد: این پرونده خیلی سریع رقم خورد. از فیفا خواسته ایم تا جزئیات رای را در اختیارمان قرار دهد تا بتوانیم به آن اعتراض کنیم.

معاون حقوقی پرسپولیس درباره نحوه برخورد باشگاه با حکم فیفا در قضیه پرداخت مطالبات یک میلیون و صد هزار یورویی برانکو ایوانکوویچ تصریح کرد: قبلاً سعی داشتیم تا این موضوع را قبل از صدور حکم از سوی فیفا حل کنیم اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد. به هر حال اکنون از فیفا خواستیم تا همچون قضیه مربوط به بودیمیر گردش کارِ این حکم را نیز دریافت کنیم تا در صورت امکان به کمیته استیناف فیفا شکایت داشته باشیم.

او افزود: این روال درباره پرونده های مربوط به شکایت زلاتکو ایوانکوویچ و ایگور پانادیچ نیز خواهد افتاد تا بدانیم دلایل محکومیت باشگاه چه مواردی بوده است.

وی درباره برخورد حقوقی باشگاه پرسپولیس با عدم بازگشت آنتونی استوکس به تمرینات پرسپولیس گفت: نامه دومی را برای او ارسال کردیم. گفته که قصد دارد به تمرینات بازگردد. اکنون هم تمرینات تعطیل است و باید ببینیم او چه عملی را در قبال این موضوع نشان می دهد. پیگیری های حقوقی لازم را در قبال این بازیکن همچنان ادامه خواهیم داد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/127360
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال