ارتش سرخ دات کام

اخبار

خودروسازان به جای خرید استقلال و پر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

خودروسازان به جای خرید استقلال و پرسپولیس بدهی شان را بدهند

ارتش سرخ دات کام :
خودروسازان به جای خرید استقلال و پرسپولیس بدهی شان را بدهند
مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس می گوید ایران خودرو و سایپا به جای خرید استقلال و پرسپولیس بهتر است بدهی هایشان را بدهند. عابدینی همچنین تاکید کرد که از دولت بعید است چنین اشتباهی را مرتکب شود.

امیر عابدینی در گفتگویی درباره پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل استقلال در هفته پایانی لیگ برتر اظهار کرد: از روزی که برانکو ایوانکوویچ به پرسپولیس آمده، ما همین نوع بازی را از پرسپولیس دیده ایم و بازیکنان در حد منطقی بازی کرده اند. در دربی، پرسپولیس بهتر از روزهای دیگر بود ولی یادمان نرود که استقلال هم بیمار است.

وی افزود: نگاه کنید استقلال در چند بازی نتیجه نگرفته بود. استقلال در دربی هم سردرگم و بی برنامه بود. هرچند گاهی کورسویی از امید در استقلال دیده می شد ولی تیم پرسپولیس بیشتر «روی پا» و سرحال بود و منطق داشت.

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: باید به پرسپولیس تبریک گفت. آنها آخر لیگ خودشان را نشان دادند و این نوید می دهد که برانکو کار منطقی را در پیش گرفته است.

عابدینی در بخش دیگری از صحبت هایش درباره واگذاری استقلال و پرسپولیس به دو شرکت خودروسازی سایپا و ایران خودرو، یادآور شد: اگر اینطور باشد و دولت آقای روحانی چنین چیزی را اجرایی کند،تشخیص من این است که این دولت هیچ حرف درستی را به مردم نزده است.

وی افزود: با این حال با قانونمندی که من از دولت سراغ دارم، بعید می دانم این اشتباه بزرگ را مرتکب شوند. مگر می شود استقلال و پرسپولیس را به دو سیستم بدهکار سایپا و پیکان که مسئولیت های زیادی هم در تولید دارند، داد؟ آنها خودشان هم تیم  دارند که اتفاقا یکی از آنها به لیگ دسته اول سقوط کرد. این شرکت ها بضاعت و توان مدیریت تیمداری شان را ثابت کرده اند.

مدیرعامل پیشین پرسپولیس ادامه داد: چطور دولت می خواهد دو امانت مردم را تحویل این دو شرکت بدهد. اعتقاد دارم این موضوع بر خلاف موازین و معیارهای اخلاقی دولت است.

عابدینی با بیان اینکه بهتر است سایپا و ایران خودرو بدهی هایشان را بدهند، درباره پیگیری حسین هدایتی از طریق دیوان عدالت اداری، گفت: این شکایت از سوی شرکت استیل آذین ایرانیان که سهامی عام است، صورت گرفته. ما شکایت را در دیوان عدالت مطرح کرده و پیگیر هستیم. مرجع رسیدگی کننده به این موضوع از نظر ما دیوان عدالت اداری است و تنها این مرجع است که می تواند بگوید چه کار کنیم.

وی تصریح کرد: برای همین ما درخواست دادیم تا مزایده چهارم در روز 29 اردیبهشت متوقف شود و منتظر جواب هستیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/67102
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال