ارتش سرخ دات کام

اخبار

داستان تأسفبار نابود کردن یک سرمایه ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

داستان تأسفبار نابود کردن یک سرمایه عظیم

ارتش سرخ دات کام :
داستان تأسفبار نابود کردن یک سرمایه عظیم
بسیاری از هواداران پرسپولیس دل خوشی از دوران مدیریت محمد رویانیان در پرسپولیس ندارند اما واقعیت این است که اتفاقات خوبی هم در دوران مدیریتی او در این باشگاه افتاده بود.

پروسه تجهیز و بهره برداری از ورزشگاه درفشی فر پروسه پپچیده و پرهزینه ای بود که در دوران مدیریت حبیب کاشانی (دوره دوم) آغاز شد و در دوران مدیریت محمد رویانیان با هزینه های گزاف و اقدامات جالب توجه به پایان رسید.

ساخت سکوها، تجهیز سالن کنفرانس، مرمت استخر، تأمین آب مجموعه با نصب منبع آب بزرگ از جمله اقداماتی بود که ماه ها زمان برد. اما مهم ترین امکانات و اتفاقات زیر سکوها رخ داد و تیم پرسپولیس صاحب رختکنی فوق العاده، سالن بدنسازی عالی با امکانات کامل، اتاق مخصوص کادر فنی، سالن آنالیز، سونا، جکوزی و ... شد. همان زمان سعید شیرینی مسئول اجرایی باشگاه و دست راست رویانیان برای تجهیز این ورزشگاه زحمات زیادی کشید و هر چقدر که از او انتقاد شود نمی توان این اقداماتش را زیر سؤال برد.

در آن مقطع تدارکاتچی پرسپولیس بعد از هر تمرین لباس های بازیکنان و کادر فنی را جمع کرده و برای شست و شو به خشکشویی می برد اما شیرینی و باشگاه پرسپولیس با خرید یک دستگاه شوینده و خشک کن مجهز و نصب آن در و رزشگاه درفشی فر کار بزرگی برای راحتی بازیکنان و اعضای تیم انجام دادند.

مجموعه این اقدامات رفاهی، ورزشگاه درفشی فر را تبدیل به یک مجموعه کامل و بی نظیر کرده بود که می توانست حسادت دیگر باشگاه های بزرگ فوتبال ایران را به دنبال داشته باشد.
 با این وجود در دوران مدیریت علی اکبر طاهری این مجموعه عملاً از سرمایه های باشگاه پرسپولیس خارج شد تا جایی که نه تیم بزرگسالان و نه تیم های پایه باشگاه نتوانستند از این مجموعه استفاده کنند. در عین حال تیم بزرگسالان پرسپولیس به ورزشگاه شهید کاظمی نقل مکان کرد و حواس ها از درفشی فر پرت شد اما در حالی که پرسپولیس چنین خانه کامل و مجهزی در اختیار داشت تیم های پایه پرسپولیس به ورزشگاه اجاره ای شهدای اسماعیلی یافت آباد رفتند و حالا چند سالی است که با پرداخت اجاره بها در بدترین ساعت های روز در آن ورزشگاه، تمرین می کنند و مسابقه می دهند.
در دوران مدیریت طاهری بر پرسپولیس با بهانه اینکه می خواهند چمن این مجموعه را به کلی درست کنند عملاً ورزشگاه را از دسترس تیم بزرگسال و تیم های پایه خارج کردند و بخشی از آن را به یکی از اقوام معاون وقت باشگاه اجاره دادند. از سوی دیگر سالن بدنسازی و استخر هم به بخش خصوصی اجاره داده شد تا باشگاه از این طریق درآمدزایی کند اما چمن این مجموعه بیش از سه سال بلاتکلیف ماند.

در حالی که باشگاه پرسپولیس می توانست با هزینه ای معقول ترمیم چمن این مجموعه را به پیمانکار قبلی آن بسپارد و بعد از مدتی دوباره از آن بهره برداری کند طاهری طلب قبلی پیمانکار را نداد و با او قطع همکاری کرد. بعد از آن بحث مزایده برای زیرسازی کلی چمن این مجموعه پیش آمد اما مشخص نشد چه اتفاقی افتاد که بعد از حدود سه سال بحث زیرسازی و کاشت چمن جدید به کلی منتفی شد و زمین اصلی این ورزشگاه با چمن مصنوعی پوشانده و به همان فرد قبلی برای دایر کردن آکادمی شخصی اش اجاره داده شد.

حالا محمدحسن انصاری فرد یک مأموریت مهم در باشگاه پرسپولیس دارد. او در دوره اول مدیریتش ورزشگاه درفشی فر را تحویل گرفت، هر چند آن زمان مالکیت مجموعه کاملاً در اختیار پرسپولیس قرار نگرفته بود. او پتانسیل های این مجموعه را می شناسد و  حتماً از داستان تأسفباری که در سطور بالا به آن اشاره شد با جزئیات بیشتر و مفصل تر خبر دارد. با این حال از انصاری فرد انتظار می رود این سرمایه عظیم را دوباره به پرسپولیس برگرداند تا هم تیم بزرگسالان و هم تیم های پایه از امکاناتش استفاده کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/121768
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال