نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
16 سال پیش
دايي: داور فشار حملات پرسپوليس را خنثي كرد
ارتش سرخ دات کام :
 بازي بسيار خوبي بود. به غير از 15 دقيقه اول كه بازيكنان ما تمركز لازم را نداشتند در ساير دقايق مسابقه صاحب توپ و ميدان بوديم و موقعيت هايي گلزني فراواني به دست آورديم كه از آنها استفاده نكرديم. از نتيجه تساوي اصلاً راضي نيستم. بازيكنان خوب كار كردند و زحمت خود را كشيدند اما نتوانستيم به گل برسيم.
دايي در مورد گلزني از روي ضربات ايستگاهي عنوان كرد: ضربات ايستگاهي در فوتبال دنيا حرف اول را مي زند و شروع مجدد ها جزبي از فوتبال است. هر چند در مسابقه امروز به غير از ضربات ايستگاهي موقعيت هاي زيادي نيز در جريان مسابقه بدست آورديم. ما ملوان را به خوبي آناليز كرده و فيلم 4 مسابقه اين تيم را ديده بوديم. مي دانستيم اين تيم از روي ضربات ايستگاهي آسيب پذير است. ما در خانه حريف و در حضور تماشاگران ملوان بازي مي كرديم. با اين وجود از تساوي راضي نيستم زيرا در ضربات آخر بازيكنان ما بي دقت بودند.
سرمربي پرسپوليس با انتقاد از هدايت ممبيني داور مسابقه گفت: داور از فشار حملات تيم ما را گرفت و بي دقت سوت مي زد. بازيكن پرسپوليس حتي زماني كه از كنار بازيكن ملوان رد مي شد به نفع اين تيم خطا اعلام مي شد.
كميته داوران بايد نحوه قضاوت كامل يك بازي را مورد ارزيابي قرار دهد؛ نه فقط چند صحنه در محوطه جريمه را بررسي كند.
وي ادامه داد: داور با سوت هايي كه زد روند بازي را تغيير داد و در زماني كه ما در حمله بوديم حملات ما را خنثي مي كرد اما بازيكنان ملوان هر كاري خواستند انجام دادند.
دايي در مورد زمين چمن ورزشگاه تختي انزلي عنوان كرد: من امروز در اين زمين بازي نكردم و نمي دانم كيفيت زمين انزلي نسبت به گذشته چگونه است. من با تيم صبا در انزلي بازي كرده ام با اين حال معتقدم ملوان با اين همه هوادار و سابقه اي كه دارد استحقاق اين را دارد كه زميني بهتر از اين داشته باشد.
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
 
 1-1
تراکتور
پرسپولیس
ورزشگاه : بنیان دیزل
داور : وحید کاظمی
 
 -
پرسپولیس
استقلال خوزستان
ورزشگاه : شهرقدس
داور : ؟؟؟
نظرسنجی
به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟
برنامه بازی ها
هفته 9 لیگ برتر
پنجشنبه, 08 آبان
| تراکتور | 1 - 1 | پرسپولیس | 18:00 | 
جمعه, 09 آبان
| مس رفسنجان | 2 - 3 | چادرملو | 16:30 | |
| ذوب آهن | 0 - 0 | ملوان | 16:30 | |
| استقلال | 3 - 1 | آلومینیوم | 16:30 | |
| خیبر خرمآباد | 0 - 0 | گل گهر | 17:00 | |
| استقلال خوزستان | 1 - 1 | فولاد | 18:00 | |
| شمس آذر | 0 - 1 | سپاهان | 18:00 | 
شنبه, 10 آبان
| پیکان | - | فجرسپاسی | 17:00 | 
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز | 
|---|---|---|---|---|
| 1 | استقلال | 9 | 6 | 16 | 
| 2 | سپاهان | 9 | 3 | 15 | 
| 3 | چادرملو | 9 | 1 | 14 | 
| 4 | تراکتور | 8 | 8 | 13 | 
| 5 | ملوان | 8 | 1 | 13 | 
| 6 | گل گهر | 9 | -1 | 13 | 
| 7 | آلومینیوم | 9 | -2 | 13 | 
| 8 | پرسپولیس | 9 | 2 | 12 | 
| 9 | خیبر خرمآباد | 9 | -1 | 11 | 
| 10 | استقلال خوزستان | 9 | -1 | 9 | 
| 11 | فجرسپاسی | 8 | -1 | 9 | 
| 12 | فولاد | 9 | -2 | 8 | 
| 13 | ذوب آهن | 9 | -3 | 7 | 
| 14 | پیکان | 8 | -3 | 7 | 
| 15 | مس رفسنجان | 9 | -5 | 6 | 
| 16 | شمس آذر | 9 | -2 | 5 |