ارتش سرخ دات کام

اخبار

دهنوی: خیلی زود به صدر جدول بازمی گ ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

13 سال پیش

دهنوی: خیلی زود به صدر جدول بازمی گردیم/ مقابل ذوب آهن به فکر جهش ۶ امتیازی هستیم

ارتش سرخ دات کام :
دهنوی: خیلی زود به صدر جدول بازمی گردیم/ مقابل ذوب آهن به فکر جهش ۶ امتیازی هستیم
قاسم دهنوی در گفت وگویی در خصوص آخرین وضعیت پرسپولیس پس از شکست مقابل تراکتورسازی اظهار داشت: تمام ایران آن بازی را دیدند و به نظرم تراکتورسازی توانست از تک موقعیت های خود خوب استفاده کند و این هم جزئی از فوتبال است اما بدبین ترین کارشناسان به نظر من معتقد بودند که نتیجه بازی حداقل باید مساوی می شد. ما بسیار خوب بازی را اداره کردیم اما متاسفانه روی یک غافلگیری دروازه ما باز شد.

وی افزود: دیگر نمی خواهم زیاد به گذشته برگردم و در خصوص اتفاقاتی که در یادگار امام افتاد صحبت کنم چون در آینده کار ما خیلی سخت است.

دهنوی ادامه داد: فکر می کنم دین و باری روی دوش من است که باید آن را به دایی و هواداران پرسپولیس ادا کنم. به همین دلیل خیلی دوست دارم بتوانم امسال با پرسپولیس به قهرمانی برسم و هواداران مطمئن باشند که ما می توانیم به این خواسته خود برسیم و هیچ چیزی از دست ندادیم.

دهنوی خاطرنشان کرد: پرسپولیس در نیم فصل اول شایستگی های خود را با قهرمانی در نیم فصل نشان داد اما همه ما می دانیم که مهم انتهای فصل است و مطمئن باشید بهتر از هر کسی این موضوع را می دانیم. درست است در بازی اول مقابل تراکتور غافلگیر شدیم اما شک نکنید خیلی زود برمی گردیم و جایگاهمان را پس می گیریم تا تیم ها اگر بخواهند با ما نگاه کنند بالای سرشان را ببینند. فقط باید در نیم فصل دوم خیلی با برنامه تر به دیدار تیم حریف برویم چون اکثر تیم های می آیند که اول مقابل ما گل نخورند و بعد به ضدحملات فکر کنند.

وی در خصوص عملکرد خودش در دیدار با تراکتور سازی گفت: درست است در چند صحنه خوب نبودم اما برای من همه چیز تمام نشده بالاخره هر بازیکن در هر بازی برایش شرایط خاصی پیش می آید ولی مطمئن باشید. مهم این است که خیلی زود آدم به شرایط ایده آل برگردد که من هم خوشبختانه الان در بهترین شرایط ممکن هستم و مطمئن باشید در نیم فصل دوم حرف های زیادی برای گفتن دارم چون باید به اعتماد دایی که همیشه دوست داشتم برای او بازی کنم جواب مثبت دهم و خواسته هوادارانی که آرزویم جشن آنها در ورزشگاه آزادی در انتهای فصل است را ببینم.

دهنوی در پایان درباره بازی با ذوب آهن گفت: بازی بسیار سخت و حساسی را در پیش داریم اما با یک برد می توانیم جهش 6 امتیازی داشته باشیم تا دوباره در جمع بالانشینان باشیم. ما هیچ کاری به عملکرد تیم های دیگر نداریم و خودمان می خواهیم با نتایجمان دل میلیون ها هوادار را شاد کنیم. بازی در آزادی با وجود هواداران حتی اندک قوت قلبی برای ما است اما مطمئن باشید در بازی های خارج از خانه نیز دیگر دست خالی از تهران برنمی گردیم. تیم ما فقط کمی نیاز به هماهنگی نیم فصل دوم دارد و مطمئن باشید با تفکرات دایی روزهای بسیار خوب و آفتاب برای ما در پیش است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/47426
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 ملوان 6 -3 7
12 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
13 ذوب آهن 6 -2 6
14 مس شهربابک 7 -5 5
15 فجرسپاسی 6 0 4
16 صنعت نفت 7 -6 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال