ارتش سرخ دات کام

اخبار

ذولفقارنسب: برانکو و پرسپولیس راه م ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

ذولفقارنسب: برانکو و پرسپولیس راه موفقیت را یاد گرفته اند

ارتش سرخ دات کام :
ذولفقارنسب: برانکو و پرسپولیس راه موفقیت را یاد گرفته اند
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: طبیعی است تیم برنده خیلی سخت به ترکیب اصلی خودش دست می زند. درست شبیه به آنچه برانکو ایوانکوویچ در پرسپولیس انجام داد.

بیژن ذوالفقار نسب در گفتگویی درباره کیفیت فنی بازیکنان و تیم های لیگ برتری در هفدهمین دوره این رقابت ها گفت: به نظرم بازی های این دوره، تفاوت هایی را نسبت به گذشته داشت. مهم ترین دلیلش هم بازی های تیم ملی در جام جهانی است. اکثر بازیکنانی که فکر می کردند خودشان را در قواره پیراهن تیم ملی می توانند ببینند تلاششان را دو چندان کردند. همین امر هم سبب شد تا تکنیک های فردی بازیکنان نسبت به گذشته کمی بیشتر شود.

مربی اسبق تیم ملی فوتبال ایران ادامه داد: سطح بازی های لیگ نیز با توجه به رقابت نزدیکی که بین تیم ها بود در شرایط خوبی بود. طبیعی است در چنین شرایطی تیمی می تواند بهترین چایگاه را از ان خود کند که قدر موقعیت هایش را بداند.

وی درباره دبل قهرمانی سرخپوشان در لیگ برتر تصریح کرد: آنها راه قبلی خودشان را ادامه دادند و توانستند به خواسته های کوتاه مدت و بلند مدتشان برسند. تیم هایی که مدام جام به دست می آورند دچار افت های کوتاه مدتی هم می شوند. این اتفاق برای پرسپولیس در دو سه سال اخیر رخ داد اما خیلی زود کادرفنی و مدیریت توانستند بحران ها را طی کنند.

بازیکن اسبق پرسپولیس درباره انتقاداتی که از سرمربی سرخپوشان به دلیل عدم استفاده از بازیکنان متفاوت در ترکیب این تیم می شود خاطرنشان کرد: برانکو ایوانکوویچ راه موفقیت را یاد گرفته است. تیمی هم که مدام برنده می شود دلیل ندارد دست به ترکیب خود بزند. به نظرم اتفاق مثبتی که در تیم ها در حال رخ دادن است استفاده از جوانان بیشتری در لیست بازی ها بود.

وی ادامه داد: پرسپولیس هم می تواند از همین نیرو استفاده کند و به خواسته های ریزو درشت خود برسند. برانکو نیز دست به ترکیب اصلی اش خیلی سخت می زند چون فاکتور پیروزی را در این تیم ها می بیند. البته نباید کتمان کرد تیم های فوتبال همواره باید رازهایی را برای پیروزی در بازی های حساس رو کنند تا حریفشان غافلگیر شود.

ذوالفقارنسب در پایان درباره دیدار پرسپولیس و الجزیره امارات خاطرنشان کرد: به هیچ وجه نباید الجزیره را دستکم گرفت. آنها خیلی خوب می دوند و می توانند ضربات نهایی را به گل تبدیل کنند. پرسپولیس باید خودش را برای این دیدار سخت آماده کند. به نظرم اگر پرسپولیس بتواند بازی همیشگی خود را به نمایش بگذارد می تواند موفق شود و به مرحله بعدی برسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/101699
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال