ارتش سرخ دات کام

اخبار

رأفت: تیم ملی می تواند به جام جهانی ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

رأفت: تیم ملی می تواند به جام جهانی برسد

ارتش سرخ دات کام :
رأفت: تیم ملی می تواند به جام جهانی برسد
مهاجم سابق پرسپولیس می گوید تیم ملی فوتبال ایران می تواند با توانایی بازیکنانش به جام جهانی صعود کند.

پایان رأفت در گفت وگویی درباره پیروزی تیم ملی فوتبال ایران برابر عراق اظهار کرد: ابتدا باید این پیروزی و صعود به مرحله بعد را به مردم ایران، کادر فنی و بازیکنان تبریک بگویم. ما چهار بازی بسیار خوب را از تیم ملی شاهد بودیم و در این رقابت ها بازیکنان عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشته بودند. مدت ها بود که عراق را شکست نداده بودیم اما تیم ملی توانست این تیم را شکست دهد و مردم را خوشحال کند.

وی افزود: بازیکنان باکیفیتی داشتیم که کارشان را به خوبی انجام دادند و تلاش کردند که تیم ملی به عنوان تیم اول از گروه صعود کند. ما هم در درون زمین و هم روی نیمکت بازیکنان بسیار خوبی داشتیم و فرقی نداشت کدام بازیکنان وارد زمین می شود چون هر بازیکنی به زمین می آمد بهترین عملکرد خود را به نمایش می گذاشت. من فکر می کنم تمام خطوط وظیفه خودشان را انجام دادند تا ما توانستیم به عنوان تیم اول صعود کنیم. حالا باید منتظر باشیم تا ببینیم در این مرحله با چه تیم هایی هم گروه خواهیم شد. امسال سال سختی برای فوتبال ایران خواهد بود. امیدوارم بازی های خوبی انجام بدهیم و تیم ملی نتایج خوبی را کسب کند.

وی درباره عملکرد دراگان اسکوچیچ هم گفت: از روز اول من او را تأثیرگذار می دانستم چون چند سالی در فوتبال ایران کار کرده بود و به شناخت مطلوبی رسیده بود. من فکر می کنم باید بیشتر به اسکوچیچ زمان بدهیم تا بتواند با عملکرد خوبش تیم ملی را موفق کند، حتی الان هم که تیم اش هم خوب کار کرده و هم خوب نتیجه گرفته است. الان هم بازیکنان با تفکر او آشنا شده اند و خودش هم به خوبی در تیم ملی جا افتاده است.

او در پاسخ به این سوال که آیا تیم ملی در نهایت می تواند به جام جهانی صعود کند یا خیر، گفت: صد درصد می توانیم صعود کنیم چون بازیکنان توانمندی داریم که می توانند به ما کمک کنند. زوج طارمی و آزمون زوج بسیار خطرناکی هستند که می توانند به همه تیم ها گل زنی کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/142275
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال