ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

رافت: برنده بازی پرسپو ...

نویسنده : ارتش سرخ دات کام

-

نظرات : 1 اظهار نظر

-

5 سال پیش

رافت: برنده بازی پرسپولیس با الهلال فینالیست می‌شود

ارتش سرخ دات کام :
رافت: برنده بازی پرسپولیس با الهلال فینالیست می‌شود
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید: برنده دیدار این تیم و الهلال عربستان به فینال لیگ قهرمانان آسیا صعود می‌کند.

پایان رافت در گفت‌وگویی درباره مصاف پرسپولیس و الهلال عربستان اظهار کرد: در چند روز گذشته شاهد بازی‌های تیم ملی بودیم و سه بازیکن پرسپولیس در اردوی تیم ملی بودند. در بین این سه بازیکن وحید امیری تنها بازیکنی بود که بازی کرد و در شرایط مسابقه قرار دارد اما مهدی ترابی و میلاد سرلک بازی نکردند، از طرفی دیگر کل تیم پرسپولیس در شرایط مسابقه قرار ندارد، چون بازی‌های لیگ ایران هنوز شروع نشده است. با این حال این تیم سه بازی تدارکاتی انجام داد تا حداقل کمی در شرایط مسابقه قرار بگیرد.

او افزود: بازی فوق‌العاده سختی برابر الهلال عربستان پیش‌رو داریم. بازی کردن با الهلال آن هم در عربستان برابر تماشاگران این تیم بسیار سخت است. با این حال پرسپولیس هم تیم با تجربه‌ای است و می‌تواند با انجام یک بازی هوشمندانه مقابل این حریف قدرتمند به برتری برسد. پرسپولیس الان تنها نماینده ایران در آسیا است و امیدوارم حمایت لازم انجام شود تا تیم نتیجه بگیرد.

این پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: بازی آخر برابر سپاهان تاثیر زیادی روی آمادگی تیم ما داشت. متاسفانه به‌خاطر برگزار نشدن لیگ چاره‌ای هم نداشتیم و باید تیم را با بازی‌های تدارکاتی آماده می‌کردیم. من فکر می‌کنم بازی آخر برابر سپاهان نقش مهمی در آماده‌سازی تیم داشت و توانست محک خوبی برای بازیکنان باشد. الهلال از ستاره‌های خارجی زیادی بهره می‌برد و از طرفی تعدادی از بازیکنان این تیم در تیم ملی عربستان حضور دارند. البته باید اذعان کنیم که هم پرسپولیس و هم الهلال از قدرت‌های فوتبال آسیا هستند و به همین خاطر فکر می‌کنم شنبه شب شاهد بازی جذابی باشیم. امیدوارم در روز شنبه کادر فنی پرسپولیس تمهیداتی بیندیشند و تیم عملکرد بسیار خوبی داشته باشد و از این مرحله صعود کند.

پایان رافت در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت: بازی کردن برابر هر تیمی سخت است؛ شما اگر با یک تیم معمولی هم قرار باشد بازی کنید کارتان سخت است. شاید برخی که می‌گویند مصاف پرسپولیس برابر الهلال ساده است به‌خاطر این است که پرسپولیس تیم قدرتمندی است اما از نظر بازی واقعا پرسپولیس کار سختی پیش‌رو دارد. الهلال از قدرت‌های آسیا است و قطعا بازی کردن مقابل این تیم کار ساده‌ای برای پرسپولیس نیست. من فکر می‌کنم برنده این بازی فینالیست این دوره از رقابت‌ها خواهد شد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/144880
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
احمد نوری اسرمی

0

1

5 سال پیش

خدا کنه ما فینالیست بشیم بعدشم قهرمانی انشااله

بازی های پرسپولیس

1-0

نساجی مازندران

پرسپولیس

شنبه, 9 آبان
ساعت 16:30

ورزشگاه : وطنی قائمشهر

داور : سیدرضا مهدوی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 3
3 تیوی بیفوما 3
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 1 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر تعویق
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران 0 - 1 پرسپولیس 16:30
مس شهربابک 1 - 3 پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر تعویق
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 11 14 23
2 سپاهان 11 12 23
3 فولاد 11 6 22
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 1 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 پیکان 11 -1 13
12 نساجی مازندران 11 -3 11
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 11 -15 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال