ارتش سرخ دات کام

اخبار روزانه

راهکار اینیستا برای پر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

راهکار اینیستا برای پرسپولیس؛ دست در آتش

ارتش سرخ دات کام :
راهکار اینیستا برای پرسپولیس؛ دست در آتش
پرسپولیس بازی رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا را با شکست دو گله در خانه کاشیم آنتلرز پشت سر گذاشت تا بخت بسیار اندکی برای بازگشت به مسابقه و فتح جام داشته باشد.

باخت 2 بر صفر در خانه حریف، نتیجه خیلی بدی است که جبران آن آسان نیست. فوتبال ایران در دوران معاصرش حداقل 2 خاطره تلخ از این نوع باخت در مسابقات حذفی دارد؛ یکی شکست تیم ملی برابر ایرلند در پلی آف صعود به جام جهانی 2002 و دیگری باخت استقلال به سئول در مرحله رفت نیمه نهایی لیگ قهرمانان که هیچکدام جبران نشدند. با وجود این روحیه بازیکنان و مربیان پرسپولیس بد نیست و واکنش های آنها بعد از این شکست نشان می دهد سرخپوشان قصد کرده اند با تمام وجود آخرین شانس های خودشان را برای قهرمانی در آسیا محک بزنند. برای رسیدن به این هدف اما چه می توان کرد؟

وقتی بارسلونا بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا 2012 را در خانه میلان با شکست 2 بر صفر پشت سر گذاشت، کمتر کسی می توانست بازگشت کاتالان ها به این تورنمنت را باور کند. همان روزها بود که آندرس اینیستا به منبع الهام هم تیمی هایش تبدیل شد و یک جمله تاریخی به زبان آورد: «آنقدر مطمئنم به جام برمی گردیم که اگر اینطور نشد قول می دهم دستم را توی آتش بگیرم». این اراده قدرتمند انگار به سرعت بین تمام بازیکنان بارسلونا تکثیر شد. ژاوی می گفت: «ما در این سال ها هر کاری لازم بود در فوتبال کرده ایم، اما جای یک بازگشت تاریخی در ویترین افتخارات بارسلونا خالی است».

رفته رفته فضای جبران شکست آنقدر در بارسلونا جدی شد که همه باور کردند می شود برگشت؛ اتفاقی که در نهایت رخ داد و بارسا با برتری به یادماندنی  4 بر صفر برابر میلان به مرحله یک چهارم نهایی رسید. بارسایی ها آن شب یک نمایش کاملا بی نقص ارائه دادند و شاید تنها یک اشتباه می توانست همه رؤیاهای آبی واناری را به باد بدهد. با وجود این همه فقط 90دقیقه روی بازی متمرکز شدند تا افتخار رقم بخورد.

حالا هم پرسپولیسی ها برای بازگشت به جام فقط یک راه پیش رو دارند؛ اینکه آنقدر ایمان و اطمینان داشته باشند که حاضر باشند درصورت عدم جبران شکست، دست شان را توی آتش بگیرند. پرسپولیس البته بازگشت حماسی در تاریخش کم نداشته، اما این بار به مهم ترین آنها نیاز دارد. آنها باید از اعماق قلب و وجودشان باور داشته باشند که می توانند نتیجه مسابقه رفت را جبران کنند. هیچ راهی جز این وجود ندارد. حالا باید دید اینیستا و منبع الهام سرخ ها چه کسی است؟


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/108174
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال