ارتش سرخ دات کام

اخبار

رستگاری پرسپولیس با کالدرون در «شوت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

رستگاری پرسپولیس با کالدرون در «شوت»!

ارتش سرخ دات کام :
رستگاری پرسپولیس با کالدرون در «شوت»!
تیم فوتبال پرسپولیس در حالی موفق به کسب پیروزی سه بر صفر مقابل ذوب آهن شد که کمتر از گذشته، توپ را در اختیار داشت اما با شوتزنی توانست به سه امتیاز برسد.

پرسپولیس موفق شد ذوب آهن اصفهان را با نتیجه سه بر صفر شکست دهد تا بار دیگر در جمع مدعیان قهرمانی قرار بگیرد.

سرخپوشان پایتخت در حالی موفق به برد شاگردان منصوریان در اصفهان شدند که مالکیت توپ 39 درصدی داشتند. آماری که به مراتب پایین تر از میانگین بازی های قبلی سرخپوشان بود.

گابریل کالدرون که با حضور در راس کادر فنی این تیم تاکتیک جدیدی را برای پرسپولیس طراحی کرده بود معمولا اعتقاد به مالکیت توپ بالای تیمش داشت. از این رو سرخ ها قبل از بازی با ذوب آهن، میانگین مالکیت توپ 61 درصدی را داشتند که با پاس های کوتاه و بلند بسیار زیاد در زمین مسابقه کسب کرده بودند. متوسط تعداد پاس های پرسپولیس در یازده هفته ابتدایی لیگ برتر بیشتر از 400 پاس سالم بوده است. این در حالیست که سرخ ها در دومین برد پرگل خود در فصل جاری تنها 339 پاس سالم به همدیگر داده بودند.

کالدرون که به نظر می رسد ترکیب ایده آل خود را با حضور بشار رسن در میانه میدان و همچنین سید جلال حسینی و شجاع خلیل زاده در قلب خط دفاعی پیدا کرده است برای رسیدن به گل، چاره ای جز شوتزنی پیدا نکرده است.

پرسپولیس بر خلاف بازی های گذشته تواسنت مقابل ذوب آهن 11 شوت به سمت دروازه حریف خود زده که سه شوتِ آن درون چارچوب بوده است.

فرمولی که سرخ ها را از برزخ گل نزدن خارج کرد تا کالدرون با حاشیه امنیت کامل، فوتبال دلخواهش را در پرسپولیس برای ادامه فصل پیاده کند.

همچنین حضور بشار رسن در میانه میدان باعث شد تا مهدی ترابی و علی علیپور به همراه وحید امیری بتوانند با پاس های دقیق ملی پوش عراقی به سمت دروازه ذوب اهن از جناحین حملات بیشتری کرده و عرض خظط دفاع ذوبی ها را تحت تاثیر قرار دهند. سرعت بالای مهره های تهاجمی پرسپولیس سبب شد تا آنها در اکثر مصاف های تک به تک خود موفق شوند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/123721
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال