ارتش سرخ دات کام

اخبار

رضايي: پروين بايد سال‌ها تحمل كند ت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

16 سال پیش

رضايي: پروين بايد سال‌ها تحمل كند تا به تركيب پرسپوليس برسد

ارتش سرخ دات کام :
رضايي: پروين بايد سال‌ها تحمل كند تا به تركيب پرسپوليس برسد
شيث رضايي در گفت و گويي در مورد بازي با سپاهان و حواشي مربوط به اين ديدار اظهار داشت: بازوبند كاپيتاني پرسپوليس را پرتاب نكردم. عليرضا محمد جلوي من بود و بازوبند را سمت او انداختم، اما باد و باران باعث شد تا به زمين بخورد.
وي با اشاره به اينكه اين بازوبند اعتبار پرسپوليس است و در دست بزرگاني مانند پروين، پيرواني، عابدزاده، عبدي و بهزادي و باقري بسته شده است، تأكيد كرد: به خودم اجازه نمي دهم حتي در بدترين شرايط چنين كاري انجام دهم و وظيفه ام فقط احترام گذاشتن است. هر كس اين تصور را مي كند كه بازوبند را پرتاب كردم در اشتباه است، زيرا دليلي براي اين كار وجود نداشت.
رضايي يادآور شد: اخراجم را قبول كردم و هيچ اعتراضي به آن نداشتم. اين براي من تجربه بزرگ و به نفعم شد. قبول دارم نبايد در خط دفاعي با غرور بازي كرد.
مدافع پرسپوليس ادامه داد: از همه بازيكنان، كادر فني و مديريت عذرخواهي مي كنم كه مجبور شدند 45 دقيقه بدون من بازي كنند. هر دفاعي اشتباه مي كند، اما من خودم را به خاطر اين اشتباه سرزنش مي كنم.
رضايي گفت: شرايط برفي را پيش بيني نمي كرديم. آب و هوا به ضرر ما بود و مجبور بوديم زير توپ بزنيم. بازيكنان نيز در پنالتي زدن زياد مقصر نبودند.
رضايي عنوان كرد: آدم هايي كه مي خواهند براي من حاشيه سازي كنند بدانند من وارد حاشيه نخواهم شد و بهتر است از اين موضوع رنج ببرند. اميدوارم با گلي كه در آينده به ثمر مي رسانم اين كار را جبران كنم.
وي در مورد درگيري با محمد پروين گفت: اين مسائل پيش پا افتاده است. پروين پسر خوبي است و از لحاظ فني در سطح بالايي قرار دارد. او بايد ساليان سال تحمل كند تا به تركيب ثابت پرسپوليس برسد. اگر بازيكني فني نبود راجع به او صحبتي نمي كردم، اما چون بازيكن خوبي است و مي تواند براي ما تأثيرگذار باشد، مشكلي با او ندارم.
لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/2281
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-1

تراکتور

پرسپولیس

پنج‌شنبه, 8 آبان
ساعت 18:00

ورزشگاه : بنیان دیزل

داور : وحید کاظمی

نظرسنجی

به نظر شما اوسمار ویرا در ادامه لیگ موافق خواهد بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 5
2 امید عالیشاه 1
3 محمد عمری 1
4 مارکو باکیچ 1
نام بازیکن تعداد گل
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 15 آبان

ملوان - شمس آذر 16:30
گل گهر - ذوب آهن 17:30

جمعه, 16 آبان

چادرملو - آلومینیوم 15:30
پرسپولیس - استقلال خوزستان 16:30
فجرسپاسی - مس رفسنجان 16:30
فولاد - پیکان 18:00

شنبه, 17 آبان

خیبر خرم‌آباد - تراکتور 16:45
سپاهان - استقلال تعویق

یک هشتم جام حذفی

جمعه, 30 آبان

تراکتور - پرسپولیس 15:15
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 استقلال 9 6 16
2 سپاهان 9 3 15
3 چادرملو 9 1 14
4 تراکتور 8 8 13
5 ملوان 8 1 13
6 گل گهر 9 -1 13
7 آلومینیوم 9 -2 13
8 پرسپولیس 9 2 12
9 خیبر خرم‌آباد 9 -1 11
10 فجرسپاسی 9 -1 10
11 استقلال خوزستان 9 -1 9
12 فولاد 9 -2 8
13 پیکان 9 -3 8
14 ذوب آهن 9 -3 7
15 مس رفسنجان 9 -5 6
16 شمس آذر 9 -2 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال