ارتش سرخ دات کام

اخبار

سکوت آقای منتقد بعد از شکست ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

سکوت آقای منتقد بعد از شکست

ارتش سرخ دات کام :
سکوت آقای منتقد بعد از شکست
 منتقدترين مربي فوتبال ايران حالا در قابل انتقادترين شرايط ممکن قرار گرفته است. جالب آن که درخشان حاضر نشد پس از شکست در جمع خبرنگاران از عملکرد خود دفاع کند.

بعد از 4 باخت متوالی در لیگ و 5 باخت مجموع در لیگ و جام حذفی، علی دایی هم اگر بود استعفا می داد، این یک واقعیت تاریخی است. چراکه در سال 1389 دایی بعد از ثبت 5 باخت متوالی به طور جدی استعفای خود را اعلام کرد که البته با مدیریت ویژه حبیب کاشانی نه تنها با استعفای او موافقت نشد، بلکه پرسپولیس و علی دایی با گرفتن روحیه و انرژی به کار خود ادامه داده و به روزهای خوب برگشتند.

گروهی تصور داشتند که پیروزی در دربی ضمانت حضور درخشان در پرسپولیس حداقل به مدت یک نیم فصل کامل تا پایان لیگ را تامین می کند. اما بدبین ترین گروه فوتبال هم تصور نداشت که پرسپولیس در روزهای بعد از ابتدای آذر جاری ناگهان طلسم شود و برابر همه حریفان از فولاد صدرنشین تا ملوان قعرنشین بازنده باشد. در واقع هر چند که ملوان تیم به پا خواسته نیم فصل دوم است اما هیچ کس در جماعت فوتبال برنمی تابد که تنها بردهای این تیم در 19 بازی گذشته برابر پرسپولیس ثبت شده باشد.

اگر بتوان از شکست در بازی رفت برابر ملوان به خاطر بهره مندی این تیم از امتیاز میزبانی گذشت، هیچ کس نمی تواند باخت به این تیم را در بازی اخیر بپذیرد. اگر این شکست تلخ هیچ مقدمه ای پیش از ثبت خود نداشت، می شد آن را یک حادثه تلخ فوتبالی دانست. اما این باخت از حیث منطق فوتبال میخ آخر تابوتی است که پرسپولیس را با همه محبوبیت های تاریخی به سمت گورستان می برد. حتی اگر تمام عوامل ناکامی پرسپولیس را ناشی از عوارض بدشانسی، ناداوری، برخوردهای غیرمنطقی فدراسیون، نبود مدیر بالای سر یک تیم و ... دانست باز هم باید پذیرفت که تیمی مثل پرسپولیس در چنین وضعی نیازمند یک تغییر است. از جنس همان تغییراتی که در ادبیات فوتبال به آن بنزین سبز یا نفس تازه می گویند؛ چه برای هوادار فوتبال و طرفدار پرسپولیس نام فرد بعد از ماهیت پرسپولیس و بزرگی این تیم قرار دارد و طرفدار این تیم اگر همه ناهنجاری ها و ناکامی ها را بپذیرد، تحقیر را نمی پذیرد.

باخت برابر ملوان سمبلی تمام عیار از یک تحقیر فنی در پرسپولیس بوده است. تحقیری که اگر حتی همه عوامل تضعیف را از حواشی آن حذف کنیم. نمی توانیم از واقعیتی تلخ به نام کمبودهای فنی بگذریم. برای جبران این کمبودها شاید بیشتر از همه مسوول اول امور فنی یک تیم باید بداند چه باید بکند.

همه می دانیم پرسپولیس 4 بازی اخیر درگیر بدشانسی و اشتباهات فردی شده است. اما جدول نهایی لیگ آنجا که برای همه تیم ها تعریفی از اعتبار و عظمت است، برای پرسپولیس یک چیز مهم را کم دارد. شاید برای به دست آوردن آن چیز گم شده یعنی غرور و قدرت، تغییر در این شرایط انکارناپذیر باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/63471
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال