ارتش سرخ دات کام

اخبار

شوک بزرگ در فاصله 24 ساعت مانده به ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

15 سال پیش

شوک بزرگ در فاصله 24 ساعت مانده به انتخابات / بازنشستگان حق حضور در انتخابات را ندارند

ارتش سرخ دات کام :
شوک بزرگ در فاصله 24 ساعت مانده به انتخابات / بازنشستگان حق حضور در انتخابات را ندارند

سازمان بازرسی کل کشور بار دیگر در آستانه برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال در نامه ای نوشت: به استناد بند (11) الحاقی به ماده واحده قانون فهرست نهادها و مؤسسات عمومی غیردولتی ، فدراسیون های ورزشی آماتوری جمهوری اسلامی ایران بر اطلاق و عموم، مؤسسه عمومی غیردولتی می باشند و فدراسیون فوتبال از این قانون استثناء نشده است و تصریح تبصره این بند بر تصویب اساسنامه فدراسیون ها توسط هیئت وزیران، آن ها را از عداد مؤسسه عمومی غیردولتی خارج نمی کند.

این نامه همچنین تصریح می کند: بیانیه فدراسیون فوتبال که برخی از اعضای هیئت رئیسه فعلی آن، نامزد انتخابات ریاست این فدراسیون بوده و ذی نفع قضیه هستند به نوعی ایستادگی در مقابل قانون تلقی می شود، به ویژه این که اساسنامه در مقابل قانون تاب مقاومت ندارد.

در نامه سازمان بازرسی کل کشور به وزارت ورزش و جوانان به تبعیت از نص قانون تأکید شده و بیانیه اخیر فدراسیون فوتبال را نوعی تفسیر و اجتهاد در مقابل نص دانسته است.

این نامه، بند(3) بیانیه فدراسیون فوتبال را نیز (در خصوص کمک های مستمر دولت به فدراسیون ها که به کمک سازمان ها و مجامع بین المللی بدون تأثیرپذیری از آن ها تمسک جسته)، بی ارتباط با موضوع برشمرد و عنوان داشت که این موضوع مربوط به کمک های بین المللی می شود.

در پایان این نامه آمده است: مستندا به ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری (که مؤسسات و نهادهای عمومی غیردولتی را دستگاه اجرایی نامیده) مادام که فدراسیون فوتبال، فدراسیون آماتوری ورزشی محسوب شود، دستگاه اجرایی و مشمول مفاد بند(ب) ماده 65 قانون برنامه پنجم توسعه و ماده (41) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت خواهد بود و براین اساس نامزدی در انتخابات و به کارگیری بازنشستگان برای تصدی ریاست و یا عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال غیر قانونی است.

  انتخابات فدراسیون فوتبال فردا (دوشنبه) برگزار می شود و علی کفاشیان، عزیز محمدی و حسین قریب نامزد ریاست فدراسیون هستند. کفاشیان بازنشسته است که البته اعلام کرده طبق اساسنامه منعی برای حضور در انتخابات ندارد. عزیز محمدی هم بازنشسته است ولی اعلام کرده چون جزء ایثارگران محسوب می شود مشکلی برای حضور در انتخابات ندارد.

این در حالی است که سازمان بازرسی پیش از این نیز یک بار چنین موضوعی را اعلام کرده بود که با واکنش و پاسخ فدراسیون مواجه شده بود. فدراسیون فوتبال در اطلاعیه ای اعلام کرد این فدراسیون شامل حال نامه سازمان بازرسی کل کشور نمی شود.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/27165
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 ملوان 6 -3 7
12 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
13 ذوب آهن 6 -2 6
14 مس شهربابک 7 -5 5
15 فجرسپاسی 6 0 4
16 صنعت نفت 7 -6 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال