ارتش سرخ دات کام

اخبار

شيث: اگر 100 بازي ديگر هم مساوي شود ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

16 سال پیش

شيث: اگر 100 بازي ديگر هم مساوي شود تباني نيست

ارتش سرخ دات کام :
شيث: اگر 100 بازي ديگر هم مساوي شود تباني نيست
دربي براي ششمين بار با نتيجه مساوي تمام شد تا تماشاگران شعار تباني تباني سر دهند. 
به اعتقاد من اگر 12 بازي ديگر هم يك – يك يا با مساوي ديگري به پايان برسد، به هيچ وجه تباني نيست. تماشاگران مي توانند قبول كنند بازي مساوي باشد و يك بازيكن در دقيقه 80 يا 90 موقعيت گل داشته باشد و آن را هدر دهد؟! اگر من باشم چنان ضربه اي به توپ مي زنم كه تور دروازه هم پاره شود.

در مجموعه نتيجه را عادلانه مي داني؟ 
شما مي دانيد كه تيم ما قبل از بازي از نظر مسائل حاشيه اي و روحي رواني در چه وضعيتي قرار داشت. خيلي ها فكر مي كردند كه استقلال به راحتي پرسپوليس را مي برد، اما ما قبل از بازي همدل و متحد شديم تا به خاطر سربلندي هواداران با تمام وجود بازي كرده و نتيجه خوبي بگيريم. حتي اگر يك سري اتفاقات نبود مي توانستيم برنده اين بازي باشيم. 

در اين دربي با غرور و اعتماد به نفس خاصي بازي مي كردي.
بالاخره اين هشتمين دربي من در طول 6 سال حضورم در پرسپوليس بود كه يك گل و يك پاس گل هم در بازي قبلي از خودم برجاي گذاشته بودم. من با پيراهن صبا هم يك گل به استقلال زدم و دربي به هيچ عنوان براي من بازي سخت و دشواري نيست. من دوست دارم در دربي بازيكني باشم كه با قدرت مقابل مهاجمان استقلال ايستادگي مي كند. شايد هواداران هم از من چنين انتظاري دارند. البته بعضي ها عنوان كرده اند قصد من اين بوده كه تيم حريف را كوچك كرده يا تحقير كنم ولي انصافا هرگز به دنبال اين مسائل نبوده ام. اگر هم اين مدلي بازي مي كنم نبايد سوءتفاهم شود چون سبك بازي من همين است.

در بازي قبل كاپيتان پرسپوليس نبودي ولي چه اتفاقي افتاد كه كرانچار تغيير عقيده داد؟
اين نظر سرمربي بود كه در بازي قبل مجتبي شيري كاپيتان باشد، شايد هم سرمربي تصميم بگيرد در بازي بعدي روي سكوها باشم. من از حاشيه ها فراري هستم و در بازي هايي كه در ليست 18 نفره هم جايي نداشتم هيچ حرفي نزدم و ضمن احترام به تصميم كادر فني به خاطر شرايط تيم و مردم سكوت كرده ام تا مبادا بگويند شيث رضايي دوباره برگشت و با كارها و حرفهايش تيم را به حاشيه مي برد.

وقتي بازيكنان استقلال مدعي بودند با نتيجه خوبي پرسپوليس را مي برند، جواب خاصي داشتي؟ 
آنها قبل از دربي در مصاحبه هايشان گفته بودند به راحتي پرسپوليس را شكست مي دهيم، 6 تايي مي كنيم و از اين حرف ها... آيا واقعا آنها توانايي چنين كارهايي را دارند؟! من مطمئنم جواب اين سئوال چيزي نيست جز خير و هرگز.

لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/2928
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر ذوب آهن کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

شنبه, 21 شهریور

ذوب آهن - سپاهان 19:00
صنعت نفت - چادرملو 20:00

یکشنبه, 22 شهریور

ملوان - فولاد 19:00
مس شهربابک - نساجی مازندران 19:00
خیبر خرم‌آباد - پرسپولیس 19:00
فجرسپاسی - آلومینیوم 19:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 6 -2 7
10 ملوان 6 -3 7
11 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
12 ذوب آهن 6 -2 6
13 چادرملو 6 -6 5
14 فجرسپاسی 6 0 4
15 مس شهربابک 6 -5 4
16 صنعت نفت 6 -5 4
17 استقلال خوزستان 7 -5 3
18 شمس آذر 7 -3 2

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال