نویسنده : ارتش سرخ
-
نظرات : 0 اظهار نظر
-
16 سال پیش
شیری: قهرمانی قبایی است به تن پرسپولیس دوخته شده
ارتش سرخ دات کام :
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: "به نظرم علی دایی می دانست از اردوی پرسپولیس چه می خواهد. به امید خدا در بازی های آینده لیگ نتایج این اردو را می بینید."
مهدی شیری افزود:" این اردو برای ما خیلی خوب بود و تعطیلی لیگ را برای ما به یک فرصت تبدیل کرد. فقط جای ملی پوشان در بین ما خالی بود اما با این وجود به یک هماهنگی و انسجام خوب تیمی دست یافتیم."
وی با اشاره به شرایط اردوی مشهد، تصریح کرد:" این اردو هم از نظر فنی و هم از نظر روحی کمک زیادی به ما کرد. از نظر فنی که همه چیز ایده آل بود و زیارت امام رضا (ع) در این شب ها نیز چندین برابر مسائل فنی به ما کمک کرد."
شیری درباره وضعیت آینده تیم پرسپولیس در ادامه رقابت های لیگ برتر، گفت: "بازی های سختی را در ادامه لیگ برتر در پیش داریم اما به دنبال به دست آوردن و حفظ صدر جدول هستیم. صدر جدول قبایی است که تنها به تن پرسپولیس دوخته شده است."
وی ادامه داد: "در طول فصل اتفاقات بسیاری می افتد و یک تیم ممکن است نوسان های بسیاری داشته باشد ولی ما می خواهیم منسجم تر از قبل به لیگ برگردیم و طوری امتیار بگیریم که یک باخت یا مساوی تاثیری در قهرمانی ما نداشته باشد."
شیری با اشاره به حمایت همیشگی هوادران پرسپولیس از این تیم ، تاکید کرد: "می خواهم هواداران این را بدانند که ما همه تلاش خود را می کنیم که آنها را شاد کنیم. اما این محقق نمی شود مگر با حمایت و پشت گرمی خود آنها. بنابراین از آنها می خواهیم با حضور در ورزشگاه ها مسیر قهرمانی را برای ما هموار کنند."
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکنجهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
بازی های پرسپولیس
1-0
نساجی مازندران
پرسپولیس
ورزشگاه : وطنی قائمشهر
داور : سیدرضا مهدوی
-
پرسپولیس
فجرسپاسی
ورزشگاه : شهدای شهرقدس
داور : وحید زمانی
نظرسنجی
بهترین بازیکن پرسپولیس برابر نساجی کدام بازیکن بود؟
برنامه بازی ها
هفته 12 لیگ برتر
پنجشنبه, 14 آبان
| شمس آذر | - | صنعت نفت | 16:30 |
جمعه, 15 آبان
| سپاهان | - | ملوان | 15:30 | |
| آلومینیوم | - | مس شهربابک | 15:30 | |
| پرسپولیس | - | فجرسپاسی | 16:30 | |
| چادرملو | - | فولاد | 17:30 |
شنبه, 16 آبان
| پیکان | - | نساجی مازندران | 15:30 | |
| تراکتور | - | خیبر خرمآباد | 15:30 | |
| استقلال خوزستان | - | استقلال | 17:30 |
یکشنبه, 17 آبان
| گل گهر | - | ذوب آهن | 16:15 |
جدول مسابقات
| رده | نام تیم | بازی | تفاضل | امتیاز |
|---|---|---|---|---|
| 1 | پرسپولیس | 11 | 14 | 23 |
| 2 | سپاهان | 11 | 12 | 23 |
| 3 | فولاد | 11 | 6 | 22 |
| 4 | تراکتور | 9 | 10 | 20 |
| 5 | استقلال | 10 | 9 | 20 |
| 6 | چادرملو | 11 | -3 | 16 |
| 7 | آلومینیوم | 11 | 2 | 14 |
| 8 | خیبر خرمآباد | 11 | 1 | 14 |
| 9 | فجرسپاسی | 10 | -2 | 14 |
| 10 | گل گهر | 10 | 1 | 13 |
| 11 | پیکان | 11 | -1 | 13 |
| 12 | نساجی مازندران | 11 | -3 | 11 |
| 13 | استقلال خوزستان | 11 | -7 | 10 |
| 14 | ذوب آهن | 11 | -4 | 9 |
| 15 | ملوان | 10 | -5 | 9 |
| 16 | شمس آذر | 10 | -5 | 7 |
| 17 | صنعت نفت | 10 | -10 | 7 |
| 18 | مس شهربابک | 11 | -15 | 5 |