ارتش سرخ دات کام

اخبار

طهماسبی: پرسپولیس متکی به 4 بازیکن ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

طهماسبی: پرسپولیس متکی به 4 بازیکن نیست

ارتش سرخ دات کام :
طهماسبی: پرسپولیس متکی به 4 بازیکن نیست
سرپرست تیم فوتبال پیکان تهران گفت: مطمئناً بازی سختی را در پیش داریم. هم پرسپولیس و هم ما به 3 امتیاز این دیدار احتیاج داریم.

سرپرست تیم فوتبال پیکان عقیده دارد بازی با پرسپولیس سخت است ولی آن ها هم تیم دست وپابسته ای نیستند  و برای برد به ورزشگاه آزادی می آیند.

محمدرضا طهماسبی سرپرست تیم فوتبال پیکان تهران گفت: بازی فوتبال با تماشاگر لذت دارد وقتی شما تماشاگران را از بازی محروم می کنید انگار یک چیزی را از فوتبال گرفته اید.

طهماسبی در ادامه به غایبین پرسپولیس اشاره کرد و افزود: به این موضوع فکر نمی کنیم چراکه مطمنا جانشینان این بازیکنان بسیار خوب هستند وگرنه پرسپولیس نمی توانست راه پیدا کنند.

بازی با پرسپولیس را چطور می بینید ؟
مطمئناً بازی سختی را در پیش داریم. هم پرسپولیس و هم ما به 3 امتیاز این دیدار احتیاج داریم. خدا را شکر بازیکنان ما آماده هستند  و می خواهند با کسب یک نتیجه خوب شکست مقابل نفت مسجدسلیمان را که واقعاً حقمان در آن بازی باخت نبود را جبران و فراموش کنند.

این دیدار بدون تماشاگر برگزار می شود این  موضوع به تیم شما کم می کند ؟
ابتدا باید بگویم فوتبال بدون تماشاگر اصلاً فوتبال نیست و لذت ندارد. حضور تماشاگران به فوتبال روح می دهد و باعث شور و انگیزه در نزد بازیکنان می شود. من عقیده دارم اگر تماشاگران بودند خیلی بهتر می شد و اینکه حالا  آن ها نیستند فرقی در کل ماجرا ندارد. واقعاً حیف شد تماشاگران نیستند تا از یک بازی زیبا و جذاب لذت ببرند. بازهم تأکید می کنم اگر هواداران بودند قطعاً انگیزه بازیکنان ما هم برای این بازی بیشتر می شد.

پرسپولیس برای این دیدار 4 بازیکن خود را به همراه ندارد ؟
پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکنان بزرگی دارد و همگی قابل احترام هستند. من فکر می کنم نبود این بازیکنان به پرسپولیس ضربه بزند. شما مطمئن باشید بازیکنان جانشین هم بازیکنان بزرگی هستند که توانسته اند به این تیم راه پیدا کنند. پرسپولیس قائم به 4 بازیکن نیست .آن ها مربی بزرگی هم دارند برای همین نباید فریب چنین مسائلی را بخوریم و فکر کنیم بازی راحتی داریم.

با این اوصاف می توانید برنده این دیدار باشید ؟
پیروزی در این دیدار دور از دسترس نیست. ما برای کسب 3 امتیاز و پیروزی به ورزشگاه آزادی می آییم و می خواهیم به جمع بالا جدولی ها نزدیک تر شویم.اما باید بگویم پرسپولیس مربی خوبی مثل کالدرون و کریم باقری دارد که باعث شده نیمکت این تیم سنگین باشد. البته ما هم مربی بزرگی جون آقای فرکی داریم که به کادرفنی و نیمکت ما اعتبار و بزرگی داده است. برای همین با جرات می گویم شاهد یک بازی جذاب و دیدنی خواهیم بود.

فکر می کنید این دیدار هم مثلاً دیگر بازی های پیکان پرگل شود ؟
امیدوارم همین طور باشد ما خط حمله قوی داریم و این را در 6 هفته گذشته با زدن 12 گل نشان دادیم. فکر می کنم این بازی هم با توجه به اینکه دوتیم فوتبال بازی می کنند پرگل شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/122067
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال