ارتش سرخ دات کام

اخبار

عالیشاه: بازیکنان پرسپولیس در خطر ش ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

عالیشاه: بازیکنان پرسپولیس در خطر شدیدی هستند

ارتش سرخ دات کام :
عالیشاه: بازیکنان پرسپولیس در خطر شدیدی هستند
هافبک پرسپولیس از انگیزه بازیکنان تیم برای دستیابی به صدر جدول در انتهای نیم فصل خبر می دهد.

عالیشاه علیرغم انگیزه ای که برای تقابل مقابل تراکتورسازی داشت نتوانست برای تیمش موفق به گلزنی شود و اکنون امیدوار است با حفظ روند موفقیت آمیز روزهای اخیر بتواند در ادامه بار دیگر در تیمش نمایش درخشانی داشته باشد. عالیشاه در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص اتفاقات چند روز اخیر این تیم و خصوصا ماجرای تمرین امروز تیمش صحبت کرد.

وی درباره نمایش این تیم مقابل تراکتورسازی گفت: بازی خوبی بود و هواداران هم علیرغم شرایط جوی و بارندگی با حمایت خودشان مثل همیشه دلگرمی بزرگی برای ما بودند. تلاش داشتیم به برد برسیم و موقعیت های خوبی هم داشتیم که البته نشد. دو امتیاز خانگی را از دست دادیم اما برای حریف هم احترام قائل هستیم و آنها نیز نمایش جوانمردانه ای داخل زمین داشتند.

عالیشاه درباره صحنه ای که منشا به او در موقعیت ایده آل پاس نداد هم گفت: منشا مسلما متوجه نشد وگرنه در تیم ما همدلی و همکاری در بالاترین سطح ممکن قرار دارد و نتایج چند وقت اخیر کاملا نشان دهنده همین مساله است.

هافبک پرسپولیس که طی دو هفته اخیر و در بازگشت از مصدومیت نمایش خوبی از خود به جا گذاشته در خصوص اتفاقات تمرین امروز گفت: ما اعتراض کردیم و اصلا اعتصابی در میان نبود. سیدجلال حسینی در اینباره صحبت کرد و به عنوان کاپیتان تیم حرف زد. واقعا نباید در حق هواداران ما اجحاف شود. آنها اکنون در کنار بازیکنان و مدیریت و کادرفنی علیرغم تمام مشکلات با حمایت خود به دنبال ادامه موفقیت هستند و نباید آنها را ناامید و دلسرد کرد. آقای گرشاسبی روزهای سختی را پشت سر می گذارد و کاملا تنها شده اند. با تمام این مشکلات هم به دنبال کمک کردن به تیم و برطرف کردن مشکلات هستند. ما بازیکنان هیچ وقت انگیزه و روحیه خودمان را از دست نخواهیم داد و با حضور آقای برانکو ایوانکوویچ همیشه به بهترین ها فکر خواهیم کرد.

عالیشاه درباره بازی این هفته مقابل ماشین سازی گفت: ما دوشنبه با تراکتورسازی بازی کردیم، سه شنبه (امروز) باید ریکاوری می کردیم. چهارشنبه هم باید به تبریز برویم و این وسط فقط یک روز فرصت تمرین تاکتیکی برای این بازی داریم. چطور با این برنامه ریزی می توان انتظار یک لیگ باکیفیت و بازی زیبا را داشت. بازیکنان ما هنوز نتوانستند از فشار بازی ها خارج شوند. کامیابی نیا مصدوم است. وضعیت بقیه بازیکنان هم بهتر نیست. حتی فرصت این را نداریم تا یک روز فیزیوتراپی و استراحت کنیم تا زخم ها و مصدومیت ها بهبود پیدا کند.

وی با انتقاد به برنامه ریزی صورت گرفته گفت: سازمان لیگ می گوید بازی ها به دلیل فشردگی تقویم است. فیفادی و مسابقات جام ملت ها. اما چرا ما باید قربانی این تقویم شویم؟ اشتباه کردیم به فینال آسیا رفتیم که اصلا مسوولان یادشان نبود این تقویم را هم حساب کنند؟ ما هیچ وقت دنبال این نیستیم که پوئنی به تیم ما بدهند و استثنایی قائل شوند اما حداقل حق ما این است که عدالت رعایت شود. ماشین سازی روز جمعه بازی کرد و به اندازه کافی فرصت برای ریکاوری و آماده سازی برای این بازی دارد اما ما چه؟ اعتراض ما هم امروز به این ناعدالتی ها بود. ما بازیکنان و کادرفنی یاد گرفتیم در کنار هم و برای هوادار بجنگیم. هیچکس کم فروشی نمی کند و همانطور که گفتم همه برای روز بازی بدون اینکه به درد و مصدومیت فکر کند تا لحظه آخر برای موفقیت تیم تلاش می کند. امیدوارم در ادامه مسابقات هم هواداران پرسپولیس قربانی این برنامه نشوند.

عالیشاه در پایان گفت: این فشردگی باعث شده تا بازیکنان در معرض بزرگترین خطرات قرار گیرند. کامیابی نیا نمونه بارز آن است که حتی فرصت اینکه بتواند ریکاوری و درمان روی کتف خود داشته باشد برای تیم بازی می کند. شجاع خلیل زاده هم همینطور. من برابر پیکان با مچ ورم کرده بازی کردم. پای شایان مصلح هم که دیدید. انصاری به خاطر فشردگی بازی ها به این شکل فصل را از دست داد و اوضاع حسین ماهینی هم به همین شکل بود. تمام شدن لیگ و بازی ها اما برای مسوولان بیشتر از سلامتی بازیکنان ارزش دارد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/109058
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال