ارتش سرخ دات کام

اخبار

فنایی: دروازه بان تیم ملی در جام جه ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

فنایی: دروازه بان تیم ملی در جام جهانی باید چالاک تر از بقیه باشد

ارتش سرخ دات کام :
فنایی: دروازه بان تیم ملی در جام جهانی باید چالاک تر از بقیه باشد
دروازه بان اسبق تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازی هایی که در جام جهانی داریم بسیار سخت و دشوار است و نیازمند دروازه بانی داریم که واکنش های سریع انجام دهد.

داود فنایی در گفتگویی در خصوص عملکرد دروازه بان های فعلی لیگ برتری گفت: با این فرضیه که افت شدید در پرورش دروازه بان داشتیم به شدت مخالفم. باید منطقی صحبت کرد و از طرح مسائل احساسی دوری کنیم.

دروازه بان اسبق پرسپولیس و تیم ملی فوتبال اظهار داشت: اتفاقا من معتقدم دروازه بان های خوبی داریم که فیزیک بدنی مناسب و قدرت ذهنی بالایی دارند. اما در وهله اول مهم این است که انها را کشف کنیم و به آنها میدان بدهیم تا بتوانند خودشان را نشان دهند.سپس تمریناتی است که باید برای هر دروازه بان در نظر گرفت تا به سطح فوتبال اروپا نزدیکتر شود.

مربی دروازه بان های پیکان تهران در خصوص انتقاداتی که از علیرضا بیرانوند دروازه بان ملی پوش پرسپولیس می شود اظهار داشت: در مورد فرد خاصی صحبت کنم اما چیزی که مشخص است دروازه بان تیم ملی باید چالاک تر از همیشه باشد. قرعه کشی جام جهانی انجام شده است و با توجه به حریفانی که داریم باید از دروازه بان هایی استفاده می کردیم که سرعت بالایی داشته باشند و بتوانند در صدم ثانیه نهایت استفاده را ببرد.

فنایی ادامه داد: اینکه بیرانوند سه گل در بازی با السد خورده است را نباشد تنها به نام او نوشت. مثل زمانی که یک دروازه بان کلین شیت می کند. بازی هایی که حسین حسینی دروازه بان استقلال انجام داد و کلین شیت های متوالی کرد را بررسی کردم. واقعا موقعیت های خارق العاده ای نبود که بخواهد آنها را دفع کند. لقب کلین شیت به مجموعه دفاعی یک تیم وابسته است و مختص دروازه بان نیست. این واژه، کاملا من در آوردی است و نباید روی آن مانور داد و معیارش کرد. در حام جهانی نیاز به چالاکی دروازه بان داریم نه موضوع کلین شیت هایی که در باشگاهش داشته است.

وی در پایان خاطر نشان کرد: کی روش بهتر از هر کسی می داند مقابل تیم هایی بازی داریم که دروازه بان هایی مثل دیوید دخیا دارند. او در یک بازی بالای ۱۰ واکنش صحیح دارد. مطمئن باشید اگر نتوانیم دروازه بان مطمئنی داشته باشیم در بازی های جام جهانی شکست های سنگین را هم باید تحمل کنیم. اما اطمینان دارم کی روش به تمام این موضوعات ورود می کند و می تواند بهترین گلر را برای تیم ملی انتخاب کند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/99470
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال