نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

5 سال پیش

فیلم هندی

ارتش سرخ دات کام :
فیلم هندی
عاشقان قدیمی سینما با واژه «فیلم هندی» آشنا هستند. فیلم هندی را به فیلمهایی می گفتند که در آن احساسات حرف اول را می زد و وقایع فیلم چندان بر اساس منطق و استدلال نبود. به نظر می آمد تیم پرسپولیس در بازی آخر دور رفت خود یا حریف هندی با شیوه فیلم هندی بازی می کرد و بیشتر دل به احساسات داده بود و از این رو شاهد بودیم که بر خلاف منطقی که همه از فینالیست سال پیش این مسابقات باید انتظار می داشتیم به رفع اشکالات خود نپرداخته بود و شاهد بودیم بار دیگر گلی خوردند که دقیقا در بازی پیشین در مقابل الریان خورده بودند.

اشکال دومی که بار دیگر در یازی های گذشته شاهد بودیم نفوذهای امیری و جاماندن او و خالی شدن سمت چپ دفاعی بود که اگر لک دروازه را نجات نمی داد 2 گل پرسپولیس عقب بود. مشکل بعدی احمد نورالهی است. به نظر می آید نورالهی تمرکز کافی ندارد. او در حالی امروز هم خوب نبود که یار همیشگیش کامیابی نیا را در کنار خود داشت هنوز معلوم نیست چرا امیری و نورالهی توپهای زیادی را لو می دهند؟

بازگشت پرسپولیس در این بازی هم رخ داد تا خبر از روحیه برتری طلبی پرسپولیس بدهد اما چرا باید تیم برتر میدان عقب بیافتد؟ تصمیم دادن پنالتی به کنعانی زادگان و آن پاسی که احسان پهلوان در موقعیت تک به تک به آل کثیر داد نشانه های احساسی بودن و فوتبالی با تم فیلم هندی بود و دامنه افکار احساساتی را هنوز در زدن ضربات آخر در نزد فورواردهای پرسپولیس مشاهده می کنیم. پرسپولیس بازی که می توانست برد راحتی را بدست آورد با اندیشه های احساسی  به سختی برد.

می گویند روح هر تیمی همراه با روح کادر فنی است. از یحیی گلمحمدی سابقه هایی چون آن گل پر احساس در مقابل ایرلند جنوبی و اشکهایی که پس از زدن آن گل به ثمر رساند ریخت و یا آن ضربه چیپ پنالتی که در بازی نیمه نهایی ایران و چین در بازیهای جام ملتهای آسیا 2004 زد را بخاطر می آوریم و یه نظر می آید رگه هایی از ان احساسات در این بازی هم به چشم می خورد.

پرسپولیس با تم فیلم هندی شب سختی را گذراند و هنوز هم در بن بستهای روحی خصوصا در نزد بازیکنان خط حمله موقعیتهای فراوانی را از دست می دهد. پرسپولیس روزهای سختی را در آب و هوای هند و خطر ابتلا به کرونا و غیبت اقایی و فرجی و ... می گذراند و امیدواریم احساسات در تیم کمتر و شرایط منطقی بیشتری بر تیم حکمفرما شود. در آخر باید اضافه کنیم کاپیتان سید جلال چون آن قهرمانان فیلمهای هندی است مردی که قادر به انجام ناممکن ها است.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/140635
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال