ارتش سرخ دات کام

اخبار

قلیچ: به فروزان توصیه می کنم که در ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

قلیچ: به فروزان توصیه می کنم که در بازی های بعد از «آووکادو» استفاده کند!

ارتش سرخ دات کام :
قلیچ: به فروزان توصیه می کنم که در بازی های بعد از «آووکادو» استفاده کند!
 دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس به سنگربان تیم پارس جنوبی توصیه کرد، در دیدارهای بعدی این تیم از میوه آووکادو استفاده کند.

وحید قلیچ با ابراز خرسندی از برد مهم پرسپولیس برابر پارس جنوبی گفت: من قبل از بازی هم در صفحه شخصی خودم گفته بودم که پارس جنوبی یک تیم معمولی است. بعد از بازی هم دیدید که حرف من درست از آب درآمد و پرسپولیس توانست این تیم را شکست دهد. وقتی سرمربی یک تیم در این بازی حساس اجازه می دهد که دروازه بانش پنالتی را بزند، معلوم است که آنها یک تیم معمولی هستند. شما دیدید که در نهایت چه اتفاقاتی افتاد و چگونه فروزان پنالتی را از دست داد.

دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد: من فروزان را دوست دارم و او بازیکن باادبی است، اما چرا فروزان می خواست تحت هر شرایطی به پرسپولیس گل بزند؟ او واقعاً چه چیزی را می خواست ثابت کند؟ مهم تر از همه اشتباهی بود که تارتار انجام داد. او در شرایطی که تیمش می توانست توسط یک بازیکن دیگر پنالتی را تبدیل به گل کند، با انتخاب فروزان این شانس بزرگ را از دست داد.

وی همچنین خاطر نشان کرد: تارتار ادعا می کند که پیشکسوت پرسپولیس است، ولی من باید بگویم که آقای تارتار! شما پرسپولیسی نیستی! شما خیلی راحت به یک بازیکن که سابقه بازی در استقلال را دارد این اجازه دادید تا پنالتی بزند. در ضمن همه می دانند که محسن فروزان با چه هدفی قصد داشت خودش به پرسپولیس گل بزند. خدا جای حق نشسته است و شما دیدید که پارس جنوبی باخت و وجهه تارتار هم خراب شد.

قلیچ در ادامه افزود: تارتار با این تصمیم نشان داد که مربی بزرگی نیست و او باید در تیم هایی مربیگری کند که خطر سقوط را احساس می کنند. خدا را شکر که پرسپولیس برد مهمی را به دست آورد و تصمیمات تارتار هم در نهایت به سود پرسپولیس شد.

دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد اینکه فروزان در این مسابقه در زمین به انار خوردن مشغول شد، گفت: او قبلاً موز خورده بود و این بار انار هم خورد. من به فروزان توصیه می کنم که در بازی های بعد از میوه آووکادو استفاده کند! این موضوع می تواند برای او مثمرثمر باشد!

وی در پایان تصریح کرد: من از همه پرسپولیسی ها می خواهم که علیرضا بیرانوند را به خاطر این برد شیرین ببخشند. به هرحال او هم دروازه بان تیم است و باید مورد حمایت قرار بگیرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/96303
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-3

پرسپولیس

صنعت نفت

جمعه, 17 مهر
ساعت 17:00

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : احمد محمدی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر صنعت نفت کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 تیوی بیفوما 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم 1 - 1 ملوان 16:00
نساجی مازندران 1 - 1 ذوب آهن 16:00
تراکتور 1 - 1 استقلال 17:00
سپاهان 6 - 1 فجرسپاسی 18:15
فولاد 2 - 1 مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر 3 - 0 استقلال خوزستان 16:45
چادرملو 2 - 2 خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس 3 - 1 صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 8 7 17
2 پرسپولیس 7 11 16
3 استقلال 8 8 16
4 سپاهان 7 6 13
5 آلومینیوم 7 5 13
6 گل گهر 8 3 13
7 فولاد 7 3 12
8 نساجی مازندران 8 -2 9
9 چادرملو 8 -5 9
10 پیکان 7 -1 8
11 ملوان 7 -3 8
12 خیبر خرم‌آباد 7 0 7
13 ذوب آهن 7 -2 7
14 فجرسپاسی 7 -5 7
15 استقلال خوزستان 8 -8 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 8 -6 5
18 صنعت نفت 8 -8 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال