ارتش سرخ دات کام

اخبار

ماهینی: خیالتان بابت من راحت؛ هستم! ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

ماهینی: خیالتان بابت من راحت؛ هستم!

ارتش سرخ دات کام :
ماهینی: خیالتان بابت من راحت؛ هستم!
مدافع جنوبی پرسپولیس با تمجید از مهدی طارمی اعلام کرد هواداران نگران نقل و انتقالات نباشند و بازیکنان اکنون تمرکز خود را روی الهلال قرار داده اند.

حسین ماهینی، مدافع باتجربه سرخپوشان که حضورش در جدال مقابل الهلال در ابهام قرار دارد، امیدوار است بتواند طی روزهای باقی مانده بتواند شرایط بازی را کسب کند. او در خصوص دلیل مصدومیتش و شرایط حضور برابر الهلال عربستان گفت: در ابتدا تولد محمود خوردبین را تبریک می گویم. در بازی با سپاهان وقتی تکل زدم، زانوی پایم جمع شد و نتوانستم بازی کنم. به برانکو گفتم تعویضم کند. دو، سه روز است که آب درمانی و فیزیوتراپی می کنم و تا حدودی بهتر شده ام. برای بازی با الهلال تلاش می کنم و ان شاء الله اگر بتوانم بازی می کنم.

وی با اشاره به تجربه اش در این دیدار و مرحله گفت: دو، سه سال با ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا بودم و مشکلی در مرحله گروهی نداشتیم. همان سال هم که به فینال رفتیم کار سخت بود. امسال کمترین حق مان این بود که از گروه صعود کنیم. بهترین تیم ایران بودیم اما بدشانس هم بودیم.

ماهینی با اشاره به تقابل مجدد با الهلال عربستان اینبار در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا گفت: گروه ما، گروه مرگ بود. همه قهرمان لیگ شان بود. امسال برای قهرمانی به آسیا می رویم.

کاپیتان دوم پرسپولیس در ادامه در واکنش به محرومیت مهدی طارمی و محرومیت او از حضور در جدال برابر الهلال عربستان گفت: با خانواده بیرون بودم که یکی از بازیکنان قبل از خبری شدن آن به من زنگ زد اما گفتم که صحت ندارد چون مهدی امروز با من در تمرین بود. بعد از چند دقیقه سایت ها را بررسی کردم و دیدم درست است. نمی دانم اسمش را سهل انگاری یا قسمت بگذارم اما باید در این چند وقت بدون مهدی طارمی بازی کنیم. او ستاره تیم ما است. مهدی مهره تاثیرگذار تیم است. البته بازیکنان خوبی دیگری داریم. امیدوارم اتفاق بدی نیفتد. آن قدر تیم ما خوب است که همین بازیکنان را سه، چهار سال دیگر نگه دارد، مشکلی نخواهیم داشت.

ماهینی در خصوص اینکه این حکم باشگاه پرسپولیس را هم با محرومیت از نقل و انتقالات مواجه کرده و او چه شرایطی برای ادامه همکاری خواهد داشت گفت: اکنون باید تمام تمرکزمان روی بازی با الهلال عربستان باشد. امیدوارم مشکل تیم برطرف شود و خیال تان بابت من هم راحت، من یک سال دیگر هم قرارداد دارم.

مدافع سرخپوشان در پایان در واکنش به اینکه هواداران الهلال اکنون بابت محرومیت مهدی طارمی ابراز خوشحالی کرده اند و قدرت پرسپولیس را بدون او کاهش یافته می دانند گفت: فوتبال فقط در زمین نیست. در بیرون هم جنگ است. در بازی الاهلی نشان دادیم که ۱۰ نفره می توانیم پیروز شویم پس می توانیم کارهای دیگری هم کنیم.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/94111
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-3

پرسپولیس

صنعت نفت

جمعه, 17 مهر
ساعت 17:00

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : احمد محمدی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر صنعت نفت کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 تیوی بیفوما 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم 1 - 1 ملوان 16:00
نساجی مازندران 1 - 1 ذوب آهن 16:00
تراکتور 1 - 1 استقلال 17:00
سپاهان 6 - 1 فجرسپاسی 18:15
فولاد 2 - 1 مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر 3 - 0 استقلال خوزستان 16:45
چادرملو 2 - 2 خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس 3 - 1 صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان 1 - 1 شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 8 7 17
2 پرسپولیس 7 11 16
3 استقلال 8 8 16
4 سپاهان 7 6 13
5 آلومینیوم 7 5 13
6 گل گهر 8 3 13
7 فولاد 7 3 12
8 پیکان 8 -1 9
9 نساجی مازندران 8 -2 9
10 چادرملو 8 -5 9
11 ملوان 7 -3 8
12 خیبر خرم‌آباد 7 0 7
13 ذوب آهن 7 -2 7
14 فجرسپاسی 7 -5 7
15 شمس آذر 8 -3 6
16 استقلال خوزستان 8 -8 6
17 مس شهربابک 8 -6 5
18 صنعت نفت 8 -8 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال