ارتش سرخ دات کام

اخبار

محرمی: قدرت استقلال بیشتر شده اما ب ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

10 سال پیش

محرمی: قدرت استقلال بیشتر شده اما برد با پرسپولیس است

ارتش سرخ دات کام :
محرمی: قدرت استقلال بیشتر شده اما برد با پرسپولیس است
کاپیتان سابق پرسپولیس گفت: «فکر می کنم که مهار هافبک های استقلال کار سختی نیست و پرسپولیس می تواند با ارائه یک بازی هجومی قدرت خود را به حریف دیکته کند.»

مجتبی محرمی در آستانه دربی 84 اظهار داشت: «شرایط پرسپولیس خیلی خوب است و از این تیم انتظار می رود که در بازی برابر استقلال هم پیروز شود. بازیکنان پرسپولیس در دیدار مقابل تراکتورسازی بازی بسیار زیبایی انجام دادند و حالا همه منتظرند تا در دربی هم پرسپولیس برنده شود چرا که این فصل از تمامی تیم های لیگ برتر به مراتب بهتر بودند.»

وی افزود: «ولی الان شرایط استقلال با نیم فصل اول فرق کرده و این تیم خیلی بهتر شده است. آنها برابر السد خیلی خوب بازی کردند و در لیگ هم روند رو به رشدی را طی کرده اند. معتقدم که پرسپولیس برای شکست استقلال باید تلاش بیشتری نسبت به بازی های قبلی خود انجام دهد تا بتواند برنده شود. البته شرایط بازی دربی متفاوت با دیگر بازی هاست اما تصور من این است که استقلال را نمی توان به سادگی شکست داد. آنها قدرت شان بیشتر شده و به راحتی تسلیم نمی شوند.»

کاپیتان پیشین پرسپولیس در مورد نبودن کمال الدین کامیابی نیا در این بازی گفت: «بازیکنی که سابقه بازی در پست کامیابی نیا را داشته باشد در پرسپولیس کم است. ضمن اینکه قابلیت های کمال در هیچ بازیکن دیگری نیست. به نظرم برانکو باید با شیوه متفاوتی باید برابر استقلال بازی کند تا نتیجه بگیرد. ولی اگر خواست تیمش را با شیوه ای بچیند که از هافبک دفاعی استفاده کند، بهترین گزینه از نظر من صادق محرمی است. او در بازی های اخیر خیلی خوب بازی کرده است و می تواند مقابل استقلال هم خوش بدرخشد.»

او در مورد اینکه استقلال در چه نقاطی قدرت بیشتری دارد، بیان داشت: «استقلالی ها بیشتر سعی می کنند تا از کناره ها استفاده کنند. بازی این تیم مبتنی بر سانتر از جناحین است و البته در لحظاتی دنبال این هم هستند که در عمق نفوذ کنند. هافبک های پرسپولیس با دوندگی بیشتری که دارند، می توانند راه های نفوذ استقلالی ها را ببندند و مدافعان هم نباید بگذارند که مهاجمان استقلال کار خاصی انجام دهند. فکر می کنم که مهار هافبک های استقلال کار سختی نیست و پرسپولیس می تواند با ارائه یک بازی هجومی قدرت خود را به حریف دیکته کند.»

محرمی درباره پیش بینی خود از نتیجه بازی گفت: «پیش بینی واقعا کار سختی است. استقلال پیشرفت کرده و پرسپولیس هم در شرایط بسیار عالی است. نتیجه دقیقی را نمی توانم بگویم چون در جریان بازی اتفاقاتی می افتد که ممکن است نتیجه ای که انتظار داری به دست نیاید ولی من پرسپولیس را در هر رقابت برنده می دانم و برابر استقلال هم برد با پرسپولیس است.»


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/87396
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-0

خیبر خرم‌آباد

پرسپولیس

چهارشنبه, 22 مهر
ساعت 17:00

ورزشگاه : تختی خرم آباد

داور : بیژن حیدری

نظرسنجی

از تصمیمات کادرفنی در مقابل خیبر راضی بودید؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 تیوی بیفوما 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
برنامه بازی ها

هفته 7 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 19 شهریور

استقلال خوزستان 1 - 0 تراکتور 19:00
شمس آذر 2 - 3 گل گهر 19:00
استقلال 1 - 0 پیکان 19:00

سه‌شنبه, 21 مهر

ذوب آهن 1 - 2 سپاهان 16:00
ملوان 1 - 2 فولاد 17:00
مس شهربابک 1 - 1 نساجی مازندران 19:00
فجرسپاسی 2 - 1 آلومینیوم 17:00

شنبه, 21 شهریور

صنعت نفت 1 - 2 چادرملو 20:00

چهارشنبه, 22 مهر

خیبر خرم‌آباد 0 - 0 پرسپولیس 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 8 11 17
2 تراکتور 8 7 17
3 استقلال 8 8 16
4 سپاهان 8 7 16
5 فولاد 8 4 15
6 آلومینیوم 8 4 13
7 گل گهر 8 3 13
8 فجرسپاسی 8 -4 10
9 پیکان 8 -1 9
10 نساجی مازندران 8 -2 9
11 چادرملو 8 -5 9
12 خیبر خرم‌آباد 8 0 8
13 ملوان 8 -4 8
14 ذوب آهن 8 -3 7
15 شمس آذر 8 -3 6
16 استقلال خوزستان 8 -8 6
17 مس شهربابک 8 -6 5
18 صنعت نفت 8 -8 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال