نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

مشق عاشقی

ارتش سرخ دات کام :
مشق عاشقی
همه چیز از سال پیش آغاز شد. پس از تعبیر رویای جام، درست در گام آخر آنجا که می خواستیم طعم لذیذ قهرمانی را مزمزه کنیم پیک شوم «اعتصاب» بر سرمان آوار شد. متعاقب آن مصاحبه هایی بود که از هر سو نیشتری بر قلبهایمان فرود می آورد. این شد که در بازی مقابل «ذوب آهن» ذوب شدیم، حمایت و جمعیت مان آب رفت. پرسپولیسی که هر بازی میانگین پنجاه هزار نفر را به ورزشگاه می کشید، با منظره ی منحوس سکوهای خالی هم آشنا شد. بلیط های پیش خریده را مچاله کردیم و از خیرش گذشتیم؛ نه شیر شتر نه دیدار عرب.

 پیام هرچند دیر اما سرانجام رسید به بازیکنان. دریافتند که مناعت طبعمان برنمی دارد برای یک جام حلبی بر سرمان منت بگذارند. ما که برای جام و ستاره خاطرخواه این تیم نشدیم که اگر اینچنین بود پس از یک دهه بی جامی و بی سرانجامی هر لیگ را عاشق تر از قبلی آغاز نمی کردیم. کفاف کی دهد این باده ها به سرمستی ما؟ مکتب شاهین است که اینچنین واله و مفتون مان کرده که هرچه می گذرد دوز عاشقیت مان بالاتر می زند. مکتب دکتر برومند، دکتر اکرامی و بزرگانی که شاکله تیم شان را بر مبنای اخلاق، تخصص و آزادمنشی چیدند. پس پر واضح است بر نمی تابیم هر از راه رسیده ای تخفیفمان دهد و تحقیرمان کند و هیس و فیس نشانمان دهد.

 امروز اما داستان متفاوت است. بازیکنان به فراست اهمیت حضور هوادار را دریافته اند که اگر نباشد و اگر دلش بشکند و برمد و برود، تمام این فوتبال عریض و طویل بی معناست و محکوم به فناست. مدتی ست کسی بزرگتر خودخوانده ی تیم نیست، کسی منت پاس گل هایش را بر سر من و ما نمی گذارد که می دانند مزدش را گرفته اند، و چه گزاف و البت ناز شست شان. حالا دیگر ناز هوادار خریدار دارد، برایش ویدیوی دعوت پر می کنند که بیا این سرا بدون تو خانه رنج و ماتم است. حالا دیگر نوبت ماست که بر حسب «آنجا رو که بخوانند نه آنجا که برانند» این دعوت را لبیک بگوییم.

 آزادی امروز دوباره میعادگاه عشاق است. قرارمان روی سکوهای عشق و شور و سرمستی. امروز نشان می دهیم هواداری کار دل است نه کار خشت و گل. امروز باز هشتاد هزار و یازده نفر می شویم. سربازان خسته از چهار روز یک بازی مان را با غریو تشویق مان تیمار می کنیم. نفس هایمان را به نفس های بریده شان پیوند می زنیم. برای تیم مظلوممان که نه تعطیلات داشت و نه نیم فصل و نه فرصتی برای تجدید قوا سینه سپر می کنیم تا بر شانه های استوارمان تکیه کنند و دمی بیاسایند. چه باک اگر حریف تا بن دندان تجهیز شده، ما چترمان خداست بگذار این ابرها تا می توانند ببارند. امروز دوباره باد به پرچم سرخها خواهد وزید، بیا تا تمرین عاشقی کنیم.

نویسنده: حسین غفوری


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/97529
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال