ارتش سرخ دات کام

اخبار

معضل بزرگی به نام اسپانسر مشترک ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

6 سال پیش

معضل بزرگی به نام اسپانسر مشترک

ارتش سرخ دات کام :
معضل بزرگی به نام اسپانسر مشترک
 پرسپولیس تا چند روز دیگر باید طلب 780 هزار یورویی برانکو را پرداخت کند تا هم پنجره نقل و انتقالاتی این تیم باز شود و هم خطری مثل کسر امتیاز سرخپوشان را تهدید نکند.

مساله پرداخت طلب برانکو باعث شد تا مدیران باشگاه پرسپولیس از چند هفته پیش سراغ جذب یک یا 2 اسپانسر جدید بروند تا بتوانند این مبلغ را به برانکو پرداخت کنند.

*پرسپولیس و معضلی به نام اسپانسر مشترک
در این بین با توافقاتی با یکی، دو شرکت و مجموعه خوب هم شد که به راحتی می توانستند مشکل مالی پرسپولیس در پرونده برانکو را حل کنند، اما به دلیلی عجیب این اتفاق رخ نداد. این شرکت ها به شرطی حاضر به همکاری با پرسپولیس شدند که همزمان اسپانسر استقلال هم بشوند! یعنی دوباره معضلی به نام «اسپانسر مشترک».

*سنگ بزرگ استقلال مقابل پای پرسپولیس
نکته جالب اینجا بوده که به خاطر شرایط خطرناک پرسپولیسی ها حاضر می شوند این شرکت اسپانسر استقلال هم شود، اما استقلالی ها در جلسه با شرکت مذکور در اقدامی عجیب اعلام می کنند در شرایطی حاضر به همکاری هستند که شرکت مذکور تمام سهم استقلال را همان روز و به صورت یکجا پرداخت کند تا عملا جذب این اسپانسر لغو شود.

*چرا اسپانسر مشترک؟!
حالا سوال اینجاست که چرا باید 2 باشگاه فوتبال که کاملا با یکدیگر متضاد هستند و مشکل بنیادی دارند اسپانسر مشترک داشته باشند؟ مگر در همین چندسال اخیر که اسپانسر مشترک مد شده کلی مشکل و حرف وحدیث به وجود نیامده؟ مگر اپراتورهای تلفن همراه که به صورت مشترک اسپانسر پرسپولیس و استقلال بودند کلی حاشیه تجربه نکردند؟ مگر کلی حرف وحدیث در مورد تفاوت رفتار اسپانسرهای مشترک با پرسپولیس و استقلال وجود ندارد؟ پس چه اصراری است که یک اشتباه بزرگ چند بار تکرار شود؟

واقعا مدیران 2 باشگاه عرضه ندارند که هرکدام برای خودشان اسپانسر پیدا کنند؟ چرا باید مدیران 2 باشگاه زیر بار امضای قرارداد با یک اسپانسر مشترک بروند؟ چه شخص یا اشخاصی از امضای چنین قراردادهایی سود می برند و پورسانت می گیرند که این قراردادها امضا می شوند؟

*سود عجیب اسپانسر اختصاصی پرسپولیس
نکته جالب اینجاست که 2 شرکت که در این مدت اسپانسر اختصاصی باشگاه پرسپولیس بودند و زیر بار اسپانسر مشترک با استقلال نرفتند کلی سود مالی داشتند. حتی یکی از این شرکت ها نزدیک به 165 درصد افزایش فروش داشته است. این یعنی دلیلی وجود ندارد که باشگاه های پرسپولیس و استقلال اسپانسر مشترک داشته باشند.

*پول برانکو یکجا پرداخت می شود؟
شاید اگر این معضل اسپانسر مشترک وجود نداشت چند هفته پیش قرارداد باشگاه پرسپولیس با اسپانسر جدید امضا می شد و مطالبات برانکو پرداخت می شد تا خطری سرخپوشان را تهدید نکند.
البته از راهروهای باشگاه پرسپولیس خبر می رسد که این باشگاه با شرکت به توافق رسیده که این شرکت کل طلب برانکو را پرداخت کند و باشگاه پرسپولیس هم در یک سال این پول را برگرداند و البته در فضاهای تبلیغاتی، تبلیغ این شرکت را هم بکنند.

*ماجرای اسپانسر مشترک را تمام کنید
هرچه هست یک بار برای همیشه این ماجرای اسپانسر مشترک پرسپولیس و استقلال باید تمام شود. وقتی 2 باشگاه اسپانسر مشترک داشته باشند ضمن اینکه کلی حرف وحدیث به وجود می آید هواداران باشگاه رقیب می توانند به جای تبلیغ برای آن شرکت ضدتبلیغ انجام بدهند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/134737
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال