ارتش سرخ دات کام

اخبار

منافی: اولویت پرسپولیس در بازی با س ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

منافی: اولویت پرسپولیس در بازی با سایپا مصدوم ندادن باشد

ارتش سرخ دات کام :
منافی: اولویت پرسپولیس در بازی با سایپا مصدوم ندادن باشد
پیشکسوت باشگاه پرسپولیس در خصوص بازی فینال لیگ قهرمانان آسیا گفت: تیم ژاپنی حتی از السد با همه ستاره هایش هم قوی تر است و پرسپولیس كار بسیار سختی خواهد داشت.

پرسپولیسی ها السد را هم كنار زدند و در میان واژه های فراوانی كه آنها را ستایش می كرد به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیدند. تیمی كه با دست های خالی تیم های متمول حاشیه خلیج همیشگی فارس را كنار زد تا بر قله غرب آسیا بایستد و از آخرین بازی این فصل لیگ قهرمانان آسیا سهم داشته باشد. با جواد منافی پیشكسوت پرسپولیس در رابطه با اوضاع این روزهای پرسپولیس گفت وگو كردیم.

*بازی با السد چطور بود؟
بازی را همه دیدند و نیاز به تعریف ندارد. پرسپولیس بسیار خوب و بابرنامه ظاهر شد و با وجود اینكه در نیمه اول در آزادی گل خوردیم با گل زودهنگام در نیمه دوم به بازی برگشتیم و با اداره ادامه بازی و عملكردی فكرشده السد را شكست دادیم. باید به برانكو و كادر فنی تبریك گفت.

* پیش بینی شما از بازی با كاشیما در فینال؟

امیدواریم پرسپولیسی ها قهرمانی در آسیا را رقم بزنند اما تا همین جا هم یك قهرمان هستند. این تیم ژاپنی حتی از السد با همه ستاره هایش هم قوی تر است و پرسپولیس كار بسیار سختی خواهد داشت. پرسپولیس نباید در ژاپن بی گدار به آب بزند. دروازه پرسپولیس در ژاپن باید بسته بماند تا در آزادی جشن قهرمانی برپا كنیم. پرسپولیس باید انتقام بازی با نیسان ژاپن در فینال جام در جام سال 72 را بگیرد. ما در ژاپن مقابل نیسان یك- یك كردیم ولی در آزادی با یك گل باختیم تا قهرمانی از دست برود.

*پرسپولیس قبل از دیدار رفت فینال باید با سایپا دیدار كند.

بازی های لیگ هم با وجود نفرات كم پرسپولیس بسیار سخت است. سایپا هفته گذشته از استقلال باخت و نمی خواهد مقابل پرسپولیس هم بازنده باشد. اولویت پرسپولیس باید مصدوم ندادن مقابل سایپا باشد تا با یاران كامل به ژاپن برود.

*احمد نوراللهی به این بازی نمی رسد.

نوراللهی مهره تأثیر گذاری است و حالا با توجه به فشار بالای بازی ها مصدوم شده است. ربیع خواه كه تازه از بند مصدومیت رها شده شاید در شرایط بازی نباشد اما با توجه به كمبود بازیكن احتمال دارد بازی كند. پرسپولیس نمی تواند در این بازی به نفراتش برای فینال استراحت دهد. امیدوارم پرسپولیس در این بازی 3 امتیاز را كسب كند و بدون مصدوم و با تمام نفرات برای قهرمانی در آسیا تلاش كند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/107698
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال