ارتش سرخ دات کام

اخبار

مهدی: نمی توانم صد درصد بگویم لیگ ر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

مهدی: نمی توانم صد درصد بگویم لیگ را به پایان می رسانیم

ارتش سرخ دات کام :
مهدی: نمی توانم صد درصد بگویم لیگ را به پایان می رسانیم
مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ اعلام کرد که نمی تواند درباره سرنوشت مسابقات لیگ برتر چیزی را به صورت قطعی بگوید.

سهیل مهدی در گفت و گویی درباره برگزاری مسابقات فوتبال اظهار داشت: ما پیرو تصمیم ستاد مبارزه با شیوع بیماری کرونا هستیم و از همان ابتدا نیز موضع ما همین بوده است. اگر مجوز برگزاری مسابقات از سوی ستاد صادر شود، ما هم مسابقات را برگزار خواهیم کرد.

 وی در مورد  اطلاعیه جدید ستاد مقابله با بیماری کرونا و مجوز این ستاد برای انجام امور اداری باشگاه ها تصریح کرد: این اطلاعیه برای انجام امور اداری بود و فعالیت ورزشی شرایط دیگری دارد. خلیل زاده (سرپرست فدراسیون پزشکی و ورزشی) چند روز پیش اعلام کرده که باشگاه ها در صورت تمرین هم جریمه می شوند. به طور کلی باید برای فعالیت ورزشی مجوزهای دیگری صادر شود.

مسئول برگزاری مسابقات سازمان لیگ درباره اینکه پیش بینی اش برای آغاز مجدد مسابقات لیگ برتر چه زمانی است، گفت: اجازه بدهید من پیش بینی خاصی در این مورد نداشته باشم، چون بحث علمی است و باید با توجه به آمار و ارقام صحبت کنیم. ما هم از بیرون اتفاقات را دنبال می کنیم و جا دارد یک خسته نباشید هم به تمام کادر پزشکی کشور بگوییم. الآن بحث جان مردم در میان است و بهتر است با خانه نشستن این زنجیره را قطع کنیم.

 مهدی در خصوص اینکه سازمان لیگ چه برخوردی با باشگاه هایی که در این شرایط تمرینات خود را پیگیری می کنند، خواهد شد، گفت: سازمان لیگ در این خصوص موضعی ندارد. بحث تمرین تیم ها به نوعی ملک شخصی هر باشگاه است. مثل اینکه به یک نفر گفته می شود در خانه بماند. در این رابطه ما نمی توانیم موضعی داشته باشیم اما ستاد مبارزه با کرونا دستورالعملی در این خصوص صادر کرده است. ما هم خواهش می کنیم باشگاه ها به نکات ایمنی توجه کنند. برخی از باشگاه ها برنامه تمرین انفرادی به بازیکنان خود داده اند که کار بسیار خوبی است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا صد درصد مسابقات لیگ برتر در فصل جاری به پایان خواهد رسید یا خیر؟ گفت: ما نمی توانیم چیزی را صد درصد بگوییم. ما اولویت بندی می کنیم و الآن هم اولویت اول سازمان لیگ این است که مسابقات را به پایان برسانیم اما اگر زمان بگذرد و دیگر نتوانیم این کار را انجام دهیم به سراغ اولویت های بعدی خواهیم رفت در آن صورت امکان دارد هر تصمیمی گرفته شود.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/127489
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال