ارتش سرخ دات کام

اخبار

مومنی: پیشرفت تادئو بیشتر از انتظار ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

مومنی: پیشرفت تادئو بیشتر از انتظار ما بود/ تا اواسط هفته آینده وضعیت سنگینی بازیکنان برطرف خواهد شد

ارتش سرخ دات کام :
مومنی: پیشرفت تادئو بیشتر از انتظار ما بود/ تا اواسط هفته آینده وضعیت سنگینی بازیکنان برطرف خواهد شد
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پیشرفت تادئو بیشتر از انتظار ما بود و او تاکنون هفت کیلو و نیم، وزن کم کرده است.

مسعود مومنی در این گفتگو افزود: ما در مورد تادئو انتظار داشتیم تا شروع مسابقات هفت و نیم کیلو گرم وزن کم کند اما در ارزیابی امروز، او به این مرز رسید. در مورد تادئو ما برنامه تمرینی ویژه ای را دنبال کردیم. او نیز کاملا منظم، حرفه ای و با انگیزه خواسته های ما را اجرا کرد.

علاوه بر تمرینات برای او، برنامه تعذیه خاصی هم تدارک دیده بودیم که روی پیشرفت عملکرد وی موثر بود. پیش بینی ما این است که او تا شروع مسابقات نسبت به روز اولی که در تمرینات حاضر شده بود، 9 کیلو گرم کاهش وزن داشته باشد.

وی درباره تمرینات امروز و شرایط بدنی سرخپوشان در بازگشت از اردوی امارات خاطرنشان کرد: با توجه به بازی فوتبالی که روز گذشته انجام دادیم، امروز تمرینات با وزنه را در دستور کار داشتیم. علاوه بر آن 20 دقیقه دویدن در برنامه قرار داشت که به نوعی هم تمرین ریکاوری محسوب می شد هم اینکه کار استقامتی سبکی را انجام دادیم.

مومنی تصریح کرد: با توجه به اینکه تمرینات ما در امارات در ارتقاع پست و با اکسیژن بیشتر بود انتظار داشتیم که بچه ها در بازگشت به تهران، کمی احساس سنگینی و کرختی کنند که مساله مهمی نیست و تا اواسط هفته آینده این وضعیت کاملا برطرف خواهد شد.

وی در ادامه درباره تعدادی از بازیکنانی که امروز با تیم تمرین کردند یا بخش هایی از تمرین را انجام دادند، نیز گفت: محسن بنگر و هادی نوروزی کمی اسپاسم عضلانی داشتند و حتی برای تمرین اعلام آمادگی کردند اما تشخیص ما این بود که امروز را به آنها استراحت بدهیم و به این ترتیب برای ماساژ اقدام شد.

علیرضا نورمحمدی هم امروز با دیگر بازیکنان در تمرین با وزنه حضور پیدا کرد اما در برنامه دویدن به او استراحت دادیم. پیام صادقیان هم به دلیل سرماخوردگی و با مشورت پزشک استراحت کرد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/62858
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور تعویق

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن 0 - 0 استقلال خوزستان 15:30
ملوان 1 - 2 چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد 0 - 2 سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد 1 - 0 آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 سپاهان 11 13 23
2 فولاد 11 6 22
3 پرسپولیس 10 13 20
4 تراکتور 9 10 20
5 استقلال 10 9 20
6 چادرملو 11 -3 16
7 آلومینیوم 11 2 14
8 خیبر خرم‌آباد 11 0 14
9 فجرسپاسی 10 -2 14
10 گل گهر 10 1 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 استقلال خوزستان 11 -7 10
14 ذوب آهن 11 -4 9
15 ملوان 10 -5 9
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال