ارتش سرخ دات کام

اخبار

میناوند: چه انگیزه ای بالاتر از پیر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

12 سال پیش

میناوند: چه انگیزه ای بالاتر از پیروزی پرسپولیس

ارتش سرخ دات کام :
میناوند: چه انگیزه ای بالاتر از پیروزی پرسپولیس
 بازيکن سابق پرسپوليس مي گويد اميدوارم استانداردهاي ليگ ما آنقدر بالا برود که تيم ها بتوانند در يک هفته سه بازي را انجام دهند.

مهرداد میناوند در رابطه بازی اخیر پرسپولیس در مقابل تراکتورسازی گفت: به نظر من در بین بازی های اخیر پرسپولیس که روی دور نتیجه گرفتن افتاده است، این بازی یک استثناء بوده است. احتمال دارد به دلیل فشردگی بازی های این تیم، بازیکنان خسته شده باشند، خود من هم این شرایط را در بالاترین سطح در اروپا، تجربه کرده ام. زمانی بود ما که در جام حذفی، در لیگ و در لیگ قهرمانان اروپا باید به میدان می رفتیم.

وی در این رابطه ادامه داد: دو نکته در این شرایط به چشم می آید. یک نکته به مدیریت باشگاه مربوط می شود که باید با ایجاد شرایط بهتر و راحت تری همچون چارتر کردن پروازها، وضعیت را برای بازیکنان روبراه کنند. نکته دوم نیز به کادر فنی و مربیان برمی گردد که بتوانند با استراحت دادن به بازیکنان در بازی های مختلف، نیرو را در تیم ذخیره کنند تا در بازی های مختلف، در مجموع، تیم کم نیاورد. به طور مثال، به نظر من، کادر فنی باید برای بازی مقابل تراکتورسازی به 4و5 بازیکن استراحت می داد تا مقابل نفت مسجدسلیمان و النصر کم نیاورند.

میناوند در رابطه با پیروزی پرسپولیسی ها در آسیا و شکست آنها در لیگ برتر گفت: من فکر می کنم تنها عامل این موضوع فقط به انگیزه تیم مربوط می شود. یعنی بازیکنان تصور می کنند حالا که احتمالا در لیگ عنوان نمی آورند، نمی توانند با انگیزه بالا به سراغ حریفان بروند، در حالی که به نظر من، آنها اصلا نباید به جدول نگاه کنند، چه انگیزه بالاتر از این که آنها در پرسپولیس بزرگ بازی می کنند و نباید بازی را ببازند. حتی اگر به بالای جدول هم نرسیدند باید این را در نظر داشته باشند که این تیم نباید ببازد. این می تواند بزگترین عامل ایجاد روحیه برای تک تک بازیکنان پرسپولیس باشد.

وی در پایان گفت: ما الان بازیکن ضعیف در پرسپولیس نداریم. امیدوارم در باقی بازی های لیگ برتر و لیگ قهرمان آسیا، بازیکنان در حد نام خود ظاهر شوندو بتوانند حریفان را از پیش رو بردارند. از طرفی امیدوارم که مدیریت تیم کاملا با کادر فنی هماهنگ باشد تا عاملی باعث به نتیجه نرسیدن این تیم بزرگ وجود نداشته باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/64844
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

1-0

پرسپولیس

فولاد

یکشنبه, 3 آبان
ساعت 16:45

ورزشگاه : شهدای شهرقدس

داور : امیر عرب براقی

نظرسنجی

به نظر شما پرسپولیس مقابل فولاد مستحق شکست بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 11 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 07 آبان

فجرسپاسی - تراکتور 16:45

جمعه, 08 آبان

ذوب آهن - استقلال خوزستان 15:30
ملوان - چادرملو 16:45
خیبر خرم‌آباد - سپاهان 17:30
استقلال - شمس آذر 17:45
فولاد - آلومینیوم 18:00

شنبه, 09 آبان

نساجی مازندران - پرسپولیس 16:30
مس شهربابک - پیکان 16:30
صنعت نفت - گل گهر 18:30
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 10 13 20
2 سپاهان 10 11 20
3 تراکتور 9 10 20
4 استقلال 10 9 20
5 فولاد 10 5 19
6 آلومینیوم 10 3 14
7 خیبر خرم‌آباد 10 2 14
8 فجرسپاسی 10 -2 14
9 گل گهر 10 1 13
10 چادرملو 10 -4 13
11 نساجی مازندران 10 -2 11
12 پیکان 10 -3 10
13 ملوان 9 -4 9
14 استقلال خوزستان 10 -7 9
15 ذوب آهن 10 -4 8
16 شمس آذر 10 -5 7
17 صنعت نفت 10 -10 7
18 مس شهربابک 10 -13 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال