ارتش سرخ دات کام

اخبار

نکاتی در خصوص بیانیه ای عجیب از فدر ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

7 سال پیش

نکاتی در خصوص بیانیه ای عجیب از فدراسیون فراموشکار

ارتش سرخ دات کام :
نکاتی در خصوص بیانیه ای عجیب از فدراسیون فراموشکار
در بیانیه سفسطه آمیز فدراسیون فوتبال آمده است: «شکی نیست هزاران جام زرین نمی تواند با قطره ای از ...»
این را باید به رییس محترم فدراسیون گفت، بابت اهانتش به شهدای جنگ که پیروزی فوتبال را مهم تر از حماسه آزادسازی خرمشهر دانست! خاکی که 576 روز در تصرف عراق بود و بیش از 50 هزار شهید و جانباز با هزاران خانواده جنگزده و آواره بجا گذاشت.

آنجا که مهدی تاج بعد از پیروزی برابر مراکش در جام جهانی جملات عجیبی را به زبان آورد: طی نشستی که با آذری جهرمی، وزیر ارتباطات داشتم او دو آمار جالب ارائه داد. او گفت بر اساس آمار ثبت شده، پس از اتمام بازی ایران-مراکش درصد نشاط اجتماعی به وجود آمده از آزادسازی خرمشهر و صعود ایران به جام جهانی 98 بیشتر بوده است.

جناب آقای تاج پس از انتقادات خانواده شهدا، جسارت به شهدای خرمشهر را تکذیب کرد. اما در برنامه زنده تلویزیونی و در حالی که ر مقابل علی ضیا مجری برنامه نشسته بود عموان کرد: دفاع از آقای کی روش رو مثل دفاع مقدس می دانم!

"اقدام قاطعانه" علیه پدیده ناپسند فحاشی را باید از داخل زمین آغاز کرد و بعد سراغ سکوها رفت. سرمربی محترمی مقابل دوربین ها، برخی تماشاگران را به "نطفه های بی پدر" تشبیه کرد. چرا فدراسیون نادیده گرفت؟
آیا فدراسیون مطمئن است بین آن هزاران تماشاگری که شعار می دادند، هیچکس از خانواده شهدا ننشسته بود؟ البته حالا با فشار افکار عمومی و رسانه ها؛ امروز پس از یک هفته از مصاحبه ی جناب آقای مافیا، فدراسیون اقدام به دعوت وی به کمیته اخلاق کرده است که احتمالا آن هم مثل گذشته با یک جرمه جزئی حل خواهد شد!

جوانان ایران در خون غلتیدند تا یک وجب از خاک ایران را ندهند. مگر بی تفاوتی فدراسیون به شعارهای ضد ایرانی و تجزیه طلبانه در ورزشگاه ها، هتک حرمت شهدا نیست؟ فدراسیون در این باره حتی از اجرای قوانین فیفا هم خودداری می کند.

رواج فحاشی در جامعه نشانه زوال فرهنگی است. فحاشی به هر کس، به هر دلیل و با هر بهانه یا انگیزه ای، بیانگر فقر اخلاقی جامعه است. اما در قوانین انضباطی، تمایزی بین فحاشی به افراد وجود ندارد که فدراسیون در اقدامی تبعیض آمیز، برای یکی بیانیه می دهد و صد تای دیگر را نشنیده می گیرد.

طبق ماده 12 کدهای انضباطی فیفا  "تحریک تماشاگران با هر منظوری حداقل دو جلسه محرومیت" دارد. آیا رفتار غیر حرفه ای خطیبی خصوصا پس از بازی که دقیقا به سمت جایگاه پشت دروازه پرسپولیسی ها رفت و شروع به دست زدن برای آنها کرد، تحریک تماشاگران نبود؟


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/122526
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال