ارتش سرخ دات کام

اخبار

نکیسا: مشکل پرسپولیس مربی دروازه با ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

نکیسا: مشکل پرسپولیس مربی دروازه بان ها است، نه دروازه بان

ارتش سرخ دات کام :
نکیسا: مشکل پرسپولیس مربی دروازه بان ها است، نه دروازه بان
دروازه بان سابق تیم ملی فوتبال گفت: واقعیت این است هیچ یک از تیم های ما مربی دروازه بان مستقل نداشته اند.

نیما نکیسا درباره معضلات دروازه بانی در پرسپولیس اظهار داشت: وقتی درباره معضل دروازه بانی در پرسپولیس سخن به میان می آید، مشکل همیشگی فوتبال ایران به یاد آورده می شود؛ عدم وجود تخصص گرایی و نبود متخصصان در هر بخش و شاخه فوتبال.

وی ادامه داد: به طورکلی تا زمانی که نتوانید یاد بگیرید، نمی توانید آموزش بدهید و فوتبال ما چون درچند سال اخیر نتوانسته دروازه بان بزرگی بسازد، لاجرم بسترکافی برای ساخته شدن مربیان دروازه بان ها به وجود نیاورده است. درواقع نمی توانیم انتظار داشته باشیم، پرسپولیس بدون تحویل دادن دروازه بان 6دانگ درچند سال اخیر، مربی دروازه بان های خوبی داشته باشد و وقتی هم مربی دروازه بان مناسب در کار نباشد، ستاره ای درون چارچوب این تیم رشد نمی کند.

دروازه بان سابق پرسپولیس همچنین گفت: واقعیت این است هیچ یک از تیم های ما مربی دروازه بان مستقل نداشته اند. معمولا سرمربی، مربی دروازه بان را با خود می آورد و با خودش او را می برد؛ درحالی که این شغل بسیار حساس است و مربی دروازه بان باید تمرینات افراد زیر نظر خود را برحسب شرایط مهاجمان تیم حریف، نوع بازی رقیب و شرایط روحی و روانی دروازه بان خود تعیین و برنامه ریزی کند. یک مربی دروازه بان چه در پرسپولیس و چه در سایر تیم ها باید تجربیات لازم در زمینه تخصصی خود را داشته باشد و الزاما هر شخصی به صرف حضور در دروازه، مربی دروازه بان خوبی نمی شود.

نکیسا در پایان افزود: پشت سرگذاشتن دوره های آکادمیک و به کاربستن تجربیات دوران بازی برای یک مربی دروازه بان ها الزامی است. طی کردن سریع ترین زمان ممکن از روزهای حضور در دروازه تا تبدیل شدن به مربی دروازه بان ها، کار عاقلانه و پسندیده ای نیست اما متاسفانه درسال های اخیر این رسم ناخوشایند به عادت تبدیل شده و به تصور جدی نبودن مقوله آمادگی دروازه بان، باشگاه ها پست های خالی مانده خود را به افرادی تازه بازنشسته خود می دهند؛ بدون این که واقعا بدانند یک مربی دروازه بان باید چه مراحلی را طی کند تا به صلاحیت لازم برای تکیه زدن به این پست برسد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/76470
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

3-0

مس شهربابک

پرسپولیس

دوشنبه, 27 مهر
ساعت 15:30

ورزشگاه : شهربابک

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

چهارشنبه, 29 مهر

تراکتور - صنعت نفت 17:00

پنج‌شنبه, 30 مهر

چادرملو - استقلال 16:45

جمعه, 01 آبان

آلومینیوم - ذوب آهن 16:00
گل گهر - خیبر خرم‌آباد 16:00

یکشنبه, 03 آبان

پیکان - ملوان 16:00
نساجی مازندران - فجرسپاسی 16:45
سپاهان - مس شهربابک 16:45
پرسپولیس - فولاد 16:45
استقلال خوزستان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 9 14 20
2 استقلال 9 9 19
3 سپاهان 9 7 17
4 تراکتور 8 7 17
5 فولاد 9 4 16
6 آلومینیوم 9 3 13
7 گل گهر 9 2 13
8 فجرسپاسی 9 -2 13
9 چادرملو 9 -4 12
10 خیبر خرم‌آباد 9 1 11
11 نساجی مازندران 9 -2 10
12 پیکان 9 -3 9
13 ملوان 8 -4 8
14 شمس آذر 9 -3 7
15 ذوب آهن 9 -4 7
16 صنعت نفت 9 -7 7
17 استقلال خوزستان 9 -9 6
18 مس شهربابک 9 -9 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال