ارتش سرخ دات کام

اخبار

نگاهی به فرمول آسیایی تیم برانکو ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

9 سال پیش

نگاهی به فرمول آسیایی تیم برانکو

ارتش سرخ دات کام :
نگاهی به فرمول آسیایی تیم برانکو
پرسپولیسی ها در لیگ هفدهم تنها یک گل را در 30 دقیقه های اول بازی هایشان دریافت کردند که آن هم به دقیقه 4 دیدار هفته ششم مقابل پیکان باز می گردد .

شاگردان برانکو که با 10 گل خورده در این 25 هفته، عنوان بهترین خط دفاعی لیگ را در اختیار دارند، در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا نیز در این بازه زمانی گل خورده ای را تجربه نکرده اند. این عملکرد منحصر به فرد نشان می دهد شاگردان برانکو 30 دقیقه ابتدایی دیدارهای خود را با انسجام و تمرکز بسیار بالایی آغاز می کنند .

نکته بسیار مهمی که پایه گذار بسیاری از بردهای سرخ پوشان بوده و در واقع جعبه سیاه بردهای پرسپولیس به شمار می رود . سرخ پوشان در این بازه زمانی ضمن تثبیت روند تیمی خود به مدیریت بازی می پردازند تا در زمان مناسب به بدنه حریف یورش ببرند. پرسپولیس برانکو که اغلب در این فصل، با سیستم 2-4-4 به میدان رفته با قرار دادن هافبک های دفاعی که محسن ربیع خواه و کمال کامیابی نیا پایه ثابت های این پست به شمار می روند و گاهی هم حسین ماهینی و احمد نورالهی در آن منطقه به کار گرفته شده اند، ضمن کنترل جریان بازی به نفع خود بار تهاجمی اش را به حریفان دیکته کرده است .

وجود هافبک هایی با قدرت بالای حمل توپ مثل امیری، احمدزاده و مسلمان، باعث شده بازی مالکانه پرسپولیسی ها مانع از شکل گیری فرصت و فضایی تهاجمی برای رقبا شود. اما نکته مهم تر صدور فرمان حمله در 30 دقیقه های پایانی است . شاگردان برانکو در 25 هفته سپری شده از لیگ برتر 17 گل را در این بازه زمانی به ثمر رسانده اند که بعد از ذوب آهن بهترین عملکرد را دارند . ذوبی ها با 21 گله زده در 30 دقیقه های پایانی گلزن ترین تیم در نیم ساعت آخر بازی ها به شمار می روند.

پرسپولیس که در دور رفت لیگ قهرمانان آسیا با 6 گل زده و 3 گل خورده صاحب بهترین خط حمله و خط دفاع بین نمایندگان ایران بود، در 30 دقیقه های آخر بازی های خود 3 گل به ثمر رساند و نشان داد در صورتی که در ابتدا موفق به تثبیت و مدیریت روند تاکتیکی حریف شود، می تواند با القای قدرت تهاجمی اش نتیجه را به سود خود تغییر دهد . نکته ای که در دیدار با نسف قارشی و الوصل امارات به خوبی اتفاق افتاد و می تواند در دور برگشت نیز تکرار شود و صدرنشینی پرسپولیس در مراحل گروهی را به دنبال داشته باشد.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/100153
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال