ارتش سرخ دات کام

اخبار

هراتی: هیچ نمونه دوپینگ مثبتی نداشت ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

11 سال پیش

هراتی: هیچ نمونه دوپینگ مثبتی نداشتیم

ارتش سرخ دات کام :
هراتی: هیچ نمونه دوپینگ مثبتی نداشتیم
 رئیس کمیته پزشکی سازمان لیگ فوتبال ایران تأکید کرد که هیچ نمونه دوپینگ مثبتی از بازیکنان لیگ برتری اعلام نشده است.

زهره هراتیان در گفت وگویی در خصوص شایعه مثبت اعلام شدن سه نمونه تست دوپینگ بازیکنان سرشناس تیم تهرانی اظهار داشت: ما هیچ نمونه مثبتی نداشتیم و نمی دانم این شایعات از کجا می آید. پاسخ آزمایش های دوپینگ در ایمیلی به نادو ایران ارسال می شود و آنها نیز موضوعات فوتبالی را به صورت محرمانه به ما اعلام می کنند. دکتر طباطبایی هم این مسئله را تکذیب کرده و اصلاً چنین چیزی وجود ندارد.

وی افزود: اگر تست دوپینگ سه نفر از بازیکنان لیگ برتری مثبت اعلام شده بود، نام این بازیکنان به ما اعلام می شد و ما یک هفته فرصت داشتیم آن را به فیفا اعلام کنیم. به این دلیل که وقتی ایمیلی از نادو به ما ارسال می شود، همزمان به فیفا هم ارسال شده و خود ما هم وظیفه داریم این موضوع را به فیفا اعلام کنیم. یعنی هیچ راهی برای ماست مالی کردن مسئله دوپینگ نیست و نمی دانم چنین مسائلی از کجا مطرح می شود.

رئیس کمیته پزشکی سازمان لیگ فوتبال ایران با اشاره به این مسئله که شایعه شده بازیکنان دوپینگی از تیم پرسپولیس هستند، اظهار داشت: تا همین لحظه هیچ نمونه مثبتی اعلام نشده است. نه تنها پرسپولیسی ها، بلکه هیچ خبری از نمونه مثبت بازیکنان فوتبال در خصوص دوپینگ وجود ندارد. این شایعاتی است که در تلگرام دست به دست چرخیده و می خواهند برای پرسپولیسی ها حاشیه درست کنند.

هراتیان در توضیح اینکه در چه شرایطی پس از مثبت اعلام شدن دوپینگ از بازیکنان نمونه B گرفته می شود، گفت: نمونه B پس از تشکیل کمیسیون بدوی و به درخواست خود بازیکن گرفته می شود. این مسئله هم از بی خبری افرادی بوده که چنین شایعه ای را مطرح کرده اند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/76655
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

3-0

مس شهربابک

پرسپولیس

دوشنبه, 27 مهر
ساعت 15:30

ورزشگاه : شهربابک

داور : کوپال ناظمی

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس برابر مس کدام بازیکن بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 4
2 تیوی بیفوما 3
3 محمدمهدی محبی 2
4 پوریا شهرآبادی 2
5 محمد عمری 1
6 محمد خدابنده‌لو 1
7 ایگور سرگیف 1
8 اوستون ارونوف 1
9 مجید عیدی 1
10 محمدحسین صادقی 1
برنامه بازی ها

هفته 10 لیگ برتر

چهارشنبه, 29 مهر

تراکتور - صنعت نفت 17:00

پنج‌شنبه, 30 مهر

چادرملو - استقلال 16:45

جمعه, 01 آبان

آلومینیوم - ذوب آهن 16:00
گل گهر - خیبر خرم‌آباد 16:00

یکشنبه, 03 آبان

پیکان - ملوان 16:00
نساجی مازندران - فجرسپاسی 16:45
سپاهان - مس شهربابک 16:45
پرسپولیس - فولاد 16:45
استقلال خوزستان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 پرسپولیس 9 14 20
2 استقلال 9 9 19
3 سپاهان 9 7 17
4 تراکتور 8 7 17
5 فولاد 9 4 16
6 آلومینیوم 9 3 13
7 گل گهر 9 2 13
8 فجرسپاسی 9 -2 13
9 چادرملو 9 -4 12
10 خیبر خرم‌آباد 9 1 11
11 نساجی مازندران 9 -2 10
12 پیکان 9 -3 9
13 ملوان 8 -4 8
14 شمس آذر 9 -3 7
15 ذوب آهن 9 -4 7
16 صنعت نفت 9 -7 7
17 استقلال خوزستان 9 -9 6
18 مس شهربابک 9 -9 5

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال