ارتش سرخ دات کام

اخبار

واکنش عرب به اعتصاب امروز بازیکنان ...

نویسنده : ارتش سرخ

-

نظرات : 0 اظهار نظر

-

8 سال پیش

واکنش عرب به اعتصاب امروز بازیکنان در تمرین

ارتش سرخ دات کام :
واکنش عرب به اعتصاب امروز بازیکنان در تمرین
ایرج عرب، سرپرست باشگاه پرسپولیس به اعتصاب بازیکنان این تیم در تمرین واکنش نشان داد.

ایرج عرب در گفت وگویی، در خصوص اعتصاب بازیکنان پرسپولیس در تمرین امروز اظهار داشت: حکم من به عنوان سرپرست باشگاه از روز چهارشنبه خورد و از نظر اداری من سه روز بود که مسئولیت سرپرستی باشگاه را داشتم. در همین سه روز و با وجود تعطیلی ها من 3/5 میلیارد تومان به بازیکنان پرداختی داشتم تا به قولی که در تمرین دادم عمل کنم، این پول ها روز گذشته به حساب بازیکنان واریز شد تا 40 درصدی که قول داده بودم واریز شود.

وی افزود: تلاش ما برای پرداخت ها ادامه دارد، ولی ظاهرا امروز در تمرین بحث پاداش ها مطرح شده. اینکه از یک مدیر بعد از 3-4 روز کار توقع 40 درصد پرداخت و پاداش از ابتدای فصل را داشته باشید به نظرم درست نیست.

سرپرست باشگاه پرسپولیس در خصوص اینکه چه عکس العملی نسبت به این اعتصاب خواهد داشت گفت: ما تلاش می کنیم که کار خود را درست انجام بدهیم و همه هم باید همکاری کنند. هرباشگاه بخش های مختلفی دارد که مدیریت و بازیکنان هم جزو همان دسته هستند. همه باید کمک کنند تا اتفاقات خوبی رقم بخورد. ما در تلاشیم پاداش AFC هرچه زودتر به ایران بیاید، اما به هرحال این فرایند هم زمانبر است و نمی شود از راه های غیررسمی برای ورود پول به ایران استفاده کرد.

عرب تصریح کرد: من روز گذشته سید جلال حسینی را به باشگاه دعوت کردم و حدود 2 ساعتی در خصوص مشکلات مالی به او توضیحاتی دادم و گفتم ما تلاش می کنیم به موقع پرداختی ها انجام شود. اصول کاری ما این است که با بازیکنان شفاف باشیم و در این راستا مشکلات را حل کنیم، اما به هرحال آنها هم باید به ما کمک کنند و صبوری داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ما تفاهم خوبی با جلال حسینی و برانکو داریم و انتظارمان از آنها این بود که آنها هم صبوری کنند. به نظرم این کار ها اثر مثبتی ندارد و بازیکنان باید هماهنگ باشند مطمئن باشید اگر هر مدیر دیگری به جای من آمده بود فقط یک ماه طول می کشید تا با شرایط باشگاه آشنا شود، اما من، چون در باشگاه بودم توانستم خیلی زود به بازیکنان پرداختی داشته باشم. انتظارمان این است وقتی شرایط بهتر شده اعضای باشگاه هم ما را همراهی کنند. ما نمی خواهیم بازیکنان از ما تشکر کنند فقط می خواهیم کمک مان کنند.


لینک کوتاه : https://arteshesorkh.com/index.php/p/110005
نظرت رو بنویس
از حروف انگلیسی استفاده نکن
در حال حاضر فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده باشند میتوانند نظر ثبت کنند.
جهت ثبت نام میتوانید اینجا کلیک نمایید.
اولین نفری باشید که نظرش را ثبت می کند.
بازی های پرسپولیس

0-2

پرسپولیس

ذوب آهن

دوشنبه, 16 شهریور
ساعت 19:00

ورزشگاه : شهرقدس

داور : مثیم حیدری

نظرسنجی

بهترین بازیکن پرسپولیس در 6 بازی نخست لیگ چه کسی بود؟

گلزنان برتر پرسپولیس
نام بازیکن تعداد گل
1 علی علیپور 3
2 محمدمهدی محبی 2
3 پوریا شهرآبادی 2
4 محمد عمری 1
5 محمد خدابنده‌لو 1
6 ایگور سرگیف 1
7 تیوی بیفوما 1
برنامه بازی ها

هفته 8 لیگ برتر

پنج‌شنبه, 16 مهر

آلومینیوم - ملوان 16:00
نساجی مازندران - ذوب آهن 16:00
تراکتور - استقلال 17:00
سپاهان - فجرسپاسی 18:15
فولاد - مس شهربابک 19:00

جمعه, 17 مهر

گل گهر - استقلال خوزستان 16:45
چادرملو - خیبر خرم‌آباد 16:45
پرسپولیس - صنعت نفت 17:00

شنبه, 18 مهر

پیکان - شمس آذر 17:00
جدول مسابقات
رده نام تیم بازی تفاضل امتیاز
1 تراکتور 7 7 16
2 استقلال 7 8 15
3 پرسپولیس 6 9 13
4 آلومینیوم 6 5 12
5 سپاهان 6 1 10
6 گل گهر 7 0 10
7 فولاد 6 2 9
8 پیکان 7 -1 8
9 نساجی مازندران 7 -2 8
10 چادرملو 7 -5 8
11 فجرسپاسی 6 0 7
12 ملوان 6 -3 7
13 خیبر خرم‌آباد 6 0 6
14 ذوب آهن 6 -2 6
15 استقلال خوزستان 7 -5 6
16 شمس آذر 7 -3 5
17 مس شهربابک 7 -5 5
18 صنعت نفت 7 -6 4

ارتش سرخ

Perspolis

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

هواداران پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس

فوتبال

فوتبال